Capirossi: Marquez lahko že letos postane svetovni prvak

Marc Marquez ostaja osrednja tema pogovorov v razredu motoGP. Nadarjeni Španec je v Mugellu odstopil, kljub temu pa je nekdanji italijanski motociklistični as Loris Capirossi prepričan, da lahko Marqez postane svetovni prvak.

Marc Marquez in Nina Serec

Marc Marquez je v Mugellu kar štirikrat padel. (Foto: Damjan Žibert)

Marc Marquez je na VN Italije prvič v tej sezoni ostal brez točk in v skupnem seštevku zdrsnil na tretje mesto. 20-letni Katalonec je imel celotni konec tedna v Mugellu obilico težav, kljub temu pa mu je do treh krogov pred koncem na dirki kazalo odlično. Dirkač Honde je takrat naredil napako, zdrsnil v pesek in ostal brez nove uvrstitve na stopničke. Kljub spodrsljaju v Marqueza še naprej verjame Loris Capirossi. "Podpiram ga, ker ima zmagovalno miselnost. Veliko se mora naučiti, a že zdaj se lahko kosa z najboljšimi. Res je, da je v Mugellu prevečkrat padel, a iz tega se je veliko naučil. Ne bo lahko, a že letos lahko osvoji naslov prvaka. Ne bi bil presenečen, če bi mu to uspelo," je za motogp.com povedal 40-letni Italijan, ki hkrati pričakuje, da se bo Valentino Rossi vrnil na zmagovita pota: "Prvi del sezone ni imel sreče. Nedvomno ima potencial, saj je velik šampion in prepričan sem, da bo zvezda nadaljevanja sezone."

Posnetek vseh zamujenih dirk si lahko ogledate na VOYO. Že zdaj lahko tudi sodelujete v nagradni igri in napoveste svojega favorita za zmago na VN Katalonije.

Prenesi v

Zgodba: MotoGP 2013

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 10
španjolskasupast4r 06.06.2013 12:55:04
sej bo sej bo ,ko si bo peseka iz žepa vun dau
Več komentarjev