Crutchlow navdušen, zaveda se prednosti ...

Delček motociklistične karavane razreda motoGP je prispel na dirkališče Termas de Rio Honda na obrobju Buenos Airesa, danes in jutri pa bodo lahko redki prvič preizkusili dirkališče, kjer bo prihodnjo sezono na sporedu premierna dirka.

Dirkališče Termas de Rio Honda na obrobju Buenos Airesa bi lahko dirko za veliko nagrado Argentine gostilo že v letošnji sezoni, vendar prireditelji preizkušnje niso zadostili varnostnim normativom. Ravno zaradi tega bo južnoameriška preizkušnja na sporedu šele prihodnje leto. A to ne pomeni, da ne bo pred tem kakšnega preizkusa steze. Prvi bo še pred koncem tedna.

Cal Crutchlow

Cal Crutchlow (Foto: Damjan Žibert)

Danes in jutri bodo namreč na nov asfalt zapeljali Cal Crutchlow, Alvaro Bautista, Stefan Bradl in Hector Barbera (vsi motoGP) ter Tito Rabat in Nico Terol iz razreda moto2. "To je moj prvi obisk Argentine in ne morem verjeti, kolikšen interes za motociklizem vlada v Buenos Airesu. Strast in navdušenje, ki krasita vse vpletene v organizacijo dirke, sta neverjetna. Sta nalezljiva in Dorna je zadela v polno, ko se je odločila za širitev v Južno Ameriko,'' je ob prihodu na prizorišče dirke v letu 2015 dejal Britanec in nadaljeval: "Veselim se preizkusa steze. To je velik privilegij zame in tudi za ekipo Tech 3 Yamaha. Glede na to, kar sem doslej videl, lahko rečem le, da je dirkališče fantastično.''

Prenesi v

Zgodba: MotoGP 2013

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
španjolskasupast4r 05.07.2013 14:47:10
termas de rio suzuka bi blo bol pravilno:D
Več komentarjev