De Puniet: Uvod v sezono bi lahko dobil Marquez

Francoski motociklist razreda motoGP Randy de Puniet je prepričan, da bi lahko uvodno dirko sezone 2013 dobil novinec med dirkaško elito, dirkač tovarniške Honde Mac Marquez.

Francoski motociklist razreda motoGP Randy de Puniet se je v nedeljo v Avstraliji poročil z dolgoletno partnerko Lauren Vickers, na gala dogodku Mednarodne motociklistične zveze (FIM) pa je med drugim spregovoril tudi o obetih za prihodnjo sezono in predvsem o tem, kdo lahko resneje ogrozi najboljša dirkača pretekle sezone, svetovnega prvaka Jorgeja Lorenza (Yamaha) in njegovega edinega resnega konkurenta Danija Pedroso (Honda).

Marc Marquez

Marc Marquez (Foto: Reuters)

Dirkač moštva CRT Aspar je prepričan, da bi lahko uvodno dirko nove sezone, preizkušnjo za Veliko nagrado Katarja, dobil novinec med dirkaško elito Marc Marquez (Honda). "Menim, da ima lepe možnosti, da z brezkompromisno vožnjo naredi kaj več od konkurence. Prepričan sem, da lahko zmaga na svojem debiju v Losailu. Vse je mogoče. To je nenazadnje uspelo Maxu Biaggiju v 500-kubičnem razredu, Valentinu Rossiju, Daniju Pedrosi in Jorgeju Lorenzu pa ni uspelo kaj takšnega,“ je v pogovoru za mototribu.com dejal De Puniet in nadaljeval: "Menim, da gre za dirkača, ki ga odlikujejo vse pozitivne lastnosti Rossija, Stonerja, Pedrose in Lorenza. Edina njegova slabost je neučakanost in ravno zato dela napake. Česa drugega o njem ne morem povedati.

Prenesi v

Zgodba: MotoGP 2013

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
 
sonellion 20.12.2012 16:30:03
De puniet? a ta je tisti velik poznavalec, šanpion in prvak v moto gp, ne?
Več komentarjev