MotoGP

Dirkači razreda motoGP že letos v Argentini

London, 10. 04. 2013 13.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V juliju bodo nekatera najboljša moštva razreda motoGP po dirki za VN Nizozemske odpotovala v Argentino, kjer bodo opravila uradna dvodnevna testiranja kot pripravo na dirko za VN Argentine, ki naj bi bila na sporedu leta 2014.

Moštva Honde, Ducatija in Yamahe bodo od 1. do 5. julija gostovala v Argentini, kjer bodo opravila uradna testiranja na dirkališču v argentinski provinci Santigo del Estero, so zapisali na uradni strani motoGP. Dirkači se bodo tako junija iz Nizozemske, takoj po dirki za VN Nizozemske v Assnu preselili v Argentino, kjer bodo opravili dvodnevna testiranja, preizkusili stezo in nato v okviru medijskih obveznosti obiskali tudi Buenos Aires. Aktivnosti so namenjene preizkusu dirkališča, kjer naj bi bilo leta 2014 tudi prizorišče dirke. "Nekaj moštev svetovnega prvenstva, vključno z najbolj prepoznavnimi Hondo, Ducatijem in Yamaho, bo opravilo uradna testiranja v Argenini," so predstavniki Dorne zapisali v uradni izjavi.

Posnetek dirke vseh razredov za VN Katarja si lahko ogledate na VOYO. Že zdaj pa lahko sodelujete v naši nagradni igri in napoveste zmagovalca prihodnje dirke, VN Amerike v Austinu.

Valentino Rossi
Valentino Rossi FOTO: Reuters

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

erlapsus
10. 04. 2013 21.16
..najboljša moštva ravno ne bodo sodelovala na testu v ARG...HRC se je že odpovedala in tudi tov.Yamaha dela na tem;)..v bistvu naj bi testirali le tisti,ki niso bili v Austinu...kompenzacija..v stilu Dorne;)
joco46
10. 04. 2013 15.31
+2
bolj pocasi z clanki do naslednje dirke je se teden in pol vam bo zmankalo idej kaj bi pisali
ave-cezar
10. 04. 2013 15.30
+1
Končno tudi južna amerika. Pa kakšna manj v španiji!

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.