MotoGP

Dovi poln hvale na tekmečev račun: Marc je eden najsposobnejših dirkačev v motoGP

Barcelona, 12. 01. 2018 06.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Konec januarja najboljše dirkače v razredu motoGP čakajo že prva testiranja pred novo sezono. Tudi dirkači že nestrpno pričakujejo vrnitev v tekmovalni ritem in nov boj za naslov prvaka. Aktualnemu šampionu Marcu Marquezu je tekmec Andrea Dovizioso namenil precej pohvalnih besed.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Marc Marquez je zelo aktiven tudi v tem obdobju, ko se bliža začetek tekmovalne sezone. Privoščil si je nekaj smučarskih užitkov, prav tako trening motokrosa, kar je objavil na Twitterju. Katalonec želi sezono pričakati v dobri formi, saj ga čaka obramba naslova svetovnega prvaka v razredu motoGP. 

Mislim, da je Marc eden najbolj sposobnih in bistrih dirkačev v prvenstvu. Je povsem drugačen od konkurence, imel je veliko padcev, pa je vseeno osvojil naslov prvaka. Andrea Dovizioso
Marquez je veliko padal, a je vseeno osvojil naslov prvaka
Marquez ima sicer komaj 24 let, a je že večkrat dokazal, da ima šampionske "gene". V pretekli sezoni je sicer doživel precej padcev, a to ga ni oviralo na poti do naslova. Kot so prešteli, je v prejšnji sezoni kar 27 padel, večinoma na ogrevanjih, kvalifikacijah ali treningih. Na tleh pa je na dirkah končal le dvakrat.

Marqueza zelo spoštujejo tudi tekmeci, saj je precej lepih besed na njegov račun izrekel Andrea Dovizioso, v pretekli sezoni na koncu edini resni konkurent v boju za naslov svetovnega prvaka. Italijan je po zadnji dirki sezone v Valencii ostal praznih rok, Španec pa se je veselil stopničk in naslova prvaka.

Marc Marquez
Marc Marquez FOTO: AP
"Marc je edini dirkač, ki mu lahko uspe tudi tako. Veliko dirkačev doživi padce, vendar na dirkah. Menim, da je Marc eden najbolj sposobnih in bistrih dirkačev v prvenstvu. Tudi on veliko pada, morda, ker naredi preveč napak in se rad igra na robu, vendar je v pomembnih trenutkih tam in prenese vse pritiske. Marc je povsem drugačen od drugih, imel je veliko padcev, pa je vseeno osvojil naslov," je dejal Dovizioso.

"S prihodom mladih dirkačev so se stvari spremenile, več je padcev glede na preteklost. In nekateri dirkači sploh niso zaskrbljeni, ko končajo na tleh, kar je meni zelo nenavadno. Vsakokrat ko padeš, čeprav se to zgodi zelo počasi, se lahko zgodi marsikaj. Vendar je to nova generacija in na tak način so zrasli. Želijo se igrati na robu zmožnosti, vendar mislim, da je včasih to slabše, saj lahko izgubiš občutek za dirkanje, ko padeš," je še dodal Dovi.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (285)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Achilleus
24. 01. 2018 17.52
-1
jezdimirr nima pojma.
jebalvisvoju
22. 01. 2018 11.54
+6
Zna Dovi kaj govori... hehe :) Marquez the greatest...
MaunelNeuer
24. 01. 2018 16.18
+1
Achilleus
17. 01. 2018 14.24
+4
Zanimivo bi bilo videti, kako bosta jezdić in letalec reagirala na 7 naslov MM93...2021 pa desimo??? Kako bosta prenesla? Mogoče bosta kar stran zamenjala!!!
jezdiimir
18. 01. 2018 08.40
-4
To se ne bo zgodil in ti to dobro veš, konec je z Markecom...hehehe
CarlossCars
18. 01. 2018 09.37
+2
Se pravi, ti si imel razmerje z nekim Markecom in zdaj je konec, si tako mislil jezdič?
MaunelNeuer
24. 01. 2018 16.19
jezdič konec je s tvojim dohtarjem ki ne bo videl 10ice pa če dirka še 100 let hehehehe
Achilleus
24. 01. 2018 17.54
CarlossCars
16. 01. 2018 18.12
+6
Joj, joj gospod Muha. Zakaj tako enostransko gledate na stvar? A ni Rossi v začetku sezone 2015 dva ali trikrat nesramno vrgel Marqueza z motorja? Seveda ne dobesedno, ampak stari lisjak še pred obravnavo ve, kdaj mora sunkovito menjati linijo? Zakaj? Čisto maščevanje, ker mu je mali odnesel krono. Je pa Marquez, nebodigalen to in ono vrnil milo za drago. In to je seveda Rossija, ki zase še vedno misli, da je eden in edini, bila ornk klofuta. Tolazil se je s ščuvanjem svojih navijačev proti novemu kralju motogp, a tudi to je sčasoma klavrno zamrlo. No v Slo sta še dva muflona, ki kuhata to staro zlagano juho, vsi ostali pa smo v pričakovanju novih uspehov Crazy Marka.
Staritrg
17. 01. 2018 08.35
+3
Jaka ti čakaš na Lorenza.... in čakaš.... in čakaš...
CarlossCars
17. 01. 2018 08.48
-2
Trg ti pa čakaš, da mi bodo spet popustili živci, pol boš lohk naredu tebi najljubšo potezo - z blokiral moj Account do nadaljnega.
Achilleus
17. 01. 2018 11.20
-2
So zanimivi ti obsedenci ala staritrg in podobni...kdaj bojo rezultate obrnili v svoj prid??? Nikoli, ker nimajo znanja in ne sposobnosti...
CarlossCars
17. 01. 2018 12.21
-2
Pa dobro, da bi bili na pravi strani, bi še jih človek razumel. Tako pa se zavzemajo za populističnega nastopača, ki svoje ovce le izrablja za svoje umazane igrice.
Achilleus
17. 01. 2018 15.16
-1
Zal bojo to poceli do bridkega konca. Upam, da je novi rod bolj dojemljiv za resnico.
Noki
16. 01. 2018 13.59
-3
Fly dejansko gleda samo eno plat medalje. Tisto žlahtnejšo namerno spregleda.
nightifly
15. 01. 2018 22.56
+3
Na misel mi je prisla dirka Argentine 2015 . Vsekakor svetujem ogled ,pa ne zaradi zmage Valeta , oglejte si nacinn voznje obeh protagonistov ,lahko tudi ostali seveda . Starina ? O tem so pisal Argentinci ///////////////
onefivefive
16. 01. 2018 11.51
-2
...nameren in nevaren manever vr in enkratno vracilo v maleziji od mm...zadovolje?
Achilleus
24. 01. 2018 17.54
-1
nightifly
15. 01. 2018 22.34
-2
CarlossCars 15.01.2018 12:20 Hvala za prijazen feedback, vendar roko na srce - jezdič in psx nista g od gentlemana, kvečjemu dva zagrenjena jezikava provokatorja, ki sta še tebe speljala na led, v resnici pa živita za prepir in žaljenje drugomislečih.# # # # # # # # carlos, nic ne vem o kaksnem ledu. Pa ja mi ne boste pripisal te slabosti,da me kdo zavaja in podobno. Lepo bi bilo , ce bi se vsi mi ,posebno pa haterji VR vrnili nekaj ket nazaj in si zavrteli ali priklicali sezono 2015 in jo ponocno analizirali . Zakaj ? Ker je VR z jasnimi besedami odprl tudi verbalni konflikt tistega kar se je dogajalo na pisti. Pa ne samo tisti dan . Dobro vemo, da je nacin voznje MM povzrocal nezadovoljstvo ze v moto 2,in je ta mali moz to nevarno napdalnost prenesel se v moto GP . Zakaj pisem to? Smrt Sic-a je bil velik opomin in streznitev . Res je, da je to dirkanje in v tisti popolni koncentraciji ni casa za misli o varnosti . Med voznjo ali dirko se to zgodi redko ,zelo redko , motoristi dobro vemo , kaj pomeni tisti milionti del sekunde , oz. preblisk ,ki ga vidis tik preden pocis nekam ali pa si v smrtni nevarnosti ,pa te to tako pretrese ,da se enostavno moras ustaviti ,ker popustijo cisto vse misice in zivci. Tudi dirkaci so samo ljudje ,trenirani ,tako da so na take stvari tudi pripravljeni , vseeno pa jim podzavest ssprozi tak alarm . Redko ,toda ga . In to se je najverjetneje zgodilo tud Rossiju ,obenem ga je nstantna tesna voznja v kline, skarje enostavno razkurila , ce vzamem v zakup se nesreca z Sic-em. Vsi vemo ,da je tudi sam v mladosti vozil agresivno, toda kolikor se spomnim nikoli v take kline. Zal je za Markov svet ,ki ga spremlja prevec odkrito povedal kaj si misli. Po tem je tudi znan. Kar ga matra pove ven in ne hinavi. Vsi smo pa sigurno mnenja , da je Honda dobila pilota ,ki je dober dirkac ,predvsem pa neizprosen . In se ena katakteristika ga opisuje ,namrec: MM je mlad dirkac ,ki ima vsebi se vedno trdno prepricanje, da jenesmrten , se posebno pa po tej sezoni verjame ,da se mu po tolikih padcih ne more nic zgoditi. To je cisti prezir do zivljenja. Ne bom nic rekel , ima oceta. Res je,da se nesreca zgodilahko komurkoli Dejstvo. Moje osebno misljenje je , da ga Honda ne bo spurila z njihovega bolida ,jker racuna na zrusitev vsaj enega od najvecjih , torej Rossija . Ze v minulih mesecih sem ugibal , na koncu leta pa smo v svet. Revijah lahko brali o zeljah in vprasanjih ogromno ljudi in poznavalcev , da bi se,in ce se bo MM profesonalno odlocilzodlocilza zamenjavo znamke . Zdaj je jasno da ne. Naj bo tako ........fantje, ne bti jezni , ce sem moje sotrpine tituliral z gentlemani . Verjamem ,da si tako zadovoljstvo lahko upraviceno pripisemo ,ker ga glede na vse napade tudi zasluzimo. A ne ? Za napake se opravicujem,ker jih po objavi s telefona ne morem vec popravljati . Pa lepo se imejte. Pa kaj lepega napisite.
onefivefive
16. 01. 2018 11.54
-3
...lepo napisano razen da me cudi da nikjer ne omenjas da bi lahko vr karkoli omenil ali pac izpostavil glede mm ze par dirk prej...recimo misano2015?
Noki
16. 01. 2018 13.53
-1
Ma pusti ga, je zaslepljen sam s seboj in pristranski. Osebek z več obrazi (nicki).
Achilleus
16. 01. 2018 15.01
-1
nightifly...bolj kot Rossi in njegove osebne zmage, gre Hondi v nos Yamaha in njihove zmage. Res je, imajo načrte z Marcom, da bi Yamaho in ostale proizvajalce zasenčili. Marqueza pa dvomim, da ženejo Rossijevi naslovi. To je pre malo za to, da je dirkač tako uspešen. Ne bom pametoval, sem pa precej prepričan, da ima Marc namen z Hondo dirkat do takrat, ko bo z tem strojem tako nedosegljiv, da drugi ne bojo imeli možnosti. Trenutno je še daleč od te stopnje in motivacije mu ne manjka. Zmage in naslove pa bolj seštevamo navijači...Ko doseže cilj, sem prepričan, da Marc prestopi v drugo ekipo. Je tip dirkača, ki želi nekaj več..živahnost...težko dosegljiv cilj. To je njegova zadnja pogodba z Hondo!!!! Lahko si kopiraš in shraniš to trditev. Spomnil te bom čez čas, ko se bo zgodilo...
PS2Xministri
16. 01. 2018 16.47
+7
NIGHTIFLY..Vendar roko na srce -jezdič in psx nista g od gentlemena ,kvečjem dva zagrenjena jezikava provokatorja,ki sta še tebe speljala na led,v resnici pa živita za prepir in žaljenje drugomislečih # # # # # # # # # ?????? TUDI TO SE DOGAJA VSE JE ODVISNO OD RASPOLOŽENJA ČLOVEKA.
CarlossCars
16. 01. 2018 18.54
-7
Achilleus
16. 01. 2018 20.16
-3
Minister...ni pomembno za koga navijamo! Pomembno je, da stojimo za svojimi izjavami, ki temeljijo na dejstvih, resničnih dogodkih in dobri nameri. Ko se pojavi nekdo, ki laže in si ustvari sliko po svoje...to deli in vsiljuje ostalim...pride do konfliktnih situacij, ki smo jim priča na tem forumu!
CarlossCars
16. 01. 2018 20.32
-2
Ja, kot npr to, da si Rossi kao dela skrbi zaradi nevarne vožnje Marqueza. Mislim, pa to je neverjetna laž. Če bi se Marku res kaj zgodilo, bog ne daj, potem bi Rossi, Muha in jezdič naredil fešto do jutranjih ur.
Achilleus
16. 01. 2018 21.38
-1
...sta pa jezdić in letalec "zanimiv" par..duet..ekipa!!! Ekipa, da te skipa! Res ne skoparita z lažmi in podobnim!!! Pol se oglasi nick ministra, ki pohvali oba..sebe. Pozneje pa se gre še nekega provokativnega 007...Smešni so ti "navijači".
PS2Xministri
17. 01. 2018 09.17
+2
achilleus...kdaj sem hvalil sebe ????NIKOLI..jezdiju sem največkrat dal ++++.edino nugtjflya sem dvakrat pohvalil in mi je zato žal če dobro prebereš kako on naenkrat ocenjuje mene in jezdiča.
CarlossCars
17. 01. 2018 10.27
-4
Achilleus
17. 01. 2018 11.26
-3
PS...kar navadi se na letalca in njegove svinjarije. Vse, ki spoštujejo tega človeka napadam. Imam razlog. Ne vem, verjetno še niste opazili, da nikoli ni bila težava v Rossiju, Marcu,.... Težavni so nekateri, ki to predstavijo po svoje. In letalec nenehno nekaj laže...češ kaj so strokovnjaki izjavili in objavili. In vedno o 46...nikoli pa ne 93...Vemo, da ni res...Marc uživa velik ugled. Pustite nightifly in njegovo bluzenje. To je vsr, kar ima.
jezdiimir
17. 01. 2018 14.04
+2
Ahil preveč si črnogled, predvsem gre tukaj za realni pogled na zadevo, slej ko prej se bo treba sprijaznit da si je Markec zapravil ugled in da prihajajo za navijače bolj zanimivi in hitrejši dirkači kot je Zarco ali pa Morbidelli, ampak šele po tem ko bo Dr. Rossi odšel, to pa bo po vsej verjetnosti kasnej kot Markec...hehehe
MaunelNeuer
24. 01. 2018 16.21
čudno pol da je Zarco pogosto za Marquezem hehehehe glede 2015 pa vesta samo MM in VR kaj se je v resnici zgodlo tak da brezveze karkoli modrovat...slej ko prej se bo treba tui sprijaznit da tvoj dohtar ne bo videl 10ice hehehehe
Achilleus
24. 01. 2018 17.55
jezdic in minister...mars...stran, ker nimata blage veze!!!!!!!
CarlossCars
15. 01. 2018 15.55
-11
No, pri tem poprazničnem kramljanju se malo nagnemo nazaj in mogoče celo malo samokritično razmišljamo. Zase lahko povem, da ste mi sila zanimiv firbec. Vaše pisanje me kar zabava. Kar pa me strašno moti, je vaš pakt z onimi magarci, od katerih je predvsem jezdimir katastrofalno znižal nivo komuniciranja tule. In ker vi temu vedno znova z zadovoljstvom in nasmeškom pritrjujete, vas ne spoštujem. Tolikokrat so bile tule v igri zelo nizkotne besede, pa niste niti enkrat udarili z roko po mizi in dejali dovolj je. Rajši ste strahopetno in hinavsko pritrjevali in plusali, čeprav se je z Lune videlo, kakšne nesnage so jezdič, PSX, in podobni. Sram vas bodi, Muha!
Achilleus
15. 01. 2018 16.03
-10
Res je. Muho in njegovo obsesijo, nore misli in razlivanja čustev bi človek lažje sprejel, če ne bi vlekel za sabo falote...in bi bil sposoben sam zagovarjati sebe. Minister, jezdić in tisočeri nicki so za bruhat. Točno vedo, da ni res, kar trdijo, nikoli več ne bojo prvaki in Marc je prvak, ker je najboljši. Če človek ne komplicira preveč, pride do spoznanja, da lestvica pove vse in dovolj.
CarlossCars
15. 01. 2018 16.22
-8
Tako je. Vedno obstaja dobro in slabo. Midva sva pri prvem.
Melaj
16. 01. 2018 16.09
-4
Še več je dobrih ljudi in navijačev. Žal pa se je večina teh naveličala ali pa se sploh ne želijo vpletati v ta način komunikacije.
Achilleus
24. 01. 2018 17.55
nightifly
15. 01. 2018 14.57
+7
Da ne bo kaksnih nesporazumov , sprenevedanj, obracanja pomena napisanih postov ,clankov ,prispevkov z moje strani ....naj povem cisto jasno ,da se druzine mojih sobesednikov , ki sem jih prejle omenil, in ki standardno sestavljajo naso hvalevredno in in imenitno druscino poznavalcev tega sporta , ne sramujem . Nasprotno. Vesel sem , da z njimi s skupnimi mocmi osvetljujemo pot temu sportu med slovensko govorecimi ljudmi . Nikakor ni namen , vsaj moj ne , da bi nilokomu vsiljeval drugacno mnenje . Dovoljujem pa si osnovno svobodo izrazanja moje misli in moje ocene vseh tistih ,za kateere mislim ,da o njih podam lahko kvalificirano ,pa se vedno amatersko mnenje. Zal pa nekateri to razumejopo svoje , mirne duse prekoracijo meje svoje svobode izrazanja in kulture ter invazivno in zal tudi nekaznovano , pa se na nizkem nivoju vdirajo v intimnost clovekove integritete . No , vse to bi lahko napisal v dveh ali treh besedah ,pa zal ne smem zaradi spostovanja sprejetih pravil . Tu je pa se nekdo , ki mu inteligenca ni prav domaca domena , saj mi ocita skrivanje za 'nickom' ...... baje on to ne pocne, pa se vedno ne vidim njgovega naslova . Se vec . Skoraj vsak dan ti ljudje sramotno menjajo svoje ze tako skrite identitete. Le kaksen strah ali pa Sram je to ?
Achilleus
15. 01. 2018 15.10
-6
Letalec in njegove lastnosti, početje: vsiljivost in vsiljevanje mnenj, brezbrožnost, neenakopravnost, laži in izmišljotine, totalitarnost, neprilagajanje, interesno prinateljevanje, zanikanje zgodovine, zaničevalnost, poveličevanje, zatiranje drugače mislečih, strahopetnost, izmikanje resnici,.....Naštel sem samo nekaj lastnosti nightifly!!!!!!
Achilleus
15. 01. 2018 13.28
-11
Carloss...opažam, da konkretno pereš 46 nevedneže! Pohvalno. Letalec, tebi pa sporočam, da slika, ki jo tako ponosno razkazuješ veliko pove o tebi. V časi je bolje svoje podrobnosti pamatnaja predstavit manj zaletavo. V starih časih so bili Britanski aristokrati strokovnjaki za tako vedenje. Kljub tvoji starosti, si upam trditi, da se moraš še veliko naučiti.
PS2Xministri
15. 01. 2018 13.37
+14
Predlagam ti da si za svojo voljo in vstrajnost naštimaš nick..KAMELEON...ta bi bil za tebe najbolj pošten vse ostale pa zbriši.
CarlossCars
15. 01. 2018 15.03
-10
Psx, zakaj ti tvoje replike vsebinsko popolnoma zgrešiš? A res nimaš pojma?
Achilleus
15. 01. 2018 15.06
-11
Minister se zaveda, kaj mu očitam. Prav to, česar me obtožuje je njegovo maslo in način. In še več kot to...
mojcd
15. 01. 2018 12.25
+11
Ducati je predstavil GP18 model danes, malo se zbudite novinarji
CarlossCars
15. 01. 2018 11.42
-8
Le kaj vse pride na plano ob našem klepetanju tule. Slovenija niti do pred kratkim ni vedela, da je njene gore sin prav pravcat James Bond. Kako boste rekli, kdo? Evo ga, skrivaj se pod nickom @nightfly, je visok, močan, zapeljiv, z enim prstom sestavi Bugattija letnik 1932, govori 17 tujih jezikov, je znanstvenik, advokat, dirkač in za nameček preživlja poletne počitnice z Valentinom Rossijem na njegovi 46 metrski jahti "Nočna Muha". Svaka mu čast, pravi blagoslov je, da si vzame čas in se nam javi tule.
nightifly
15. 01. 2018 12.11
+11
Ah ,malenkost. Vendar ste pozabil se na PS 2x Ministra , Jezdica in se nekaj gentlemanov ,ki nesebicno pomagajo in se zrtvujejo k prezivetju te strani ,in ne samo to. Vazna je tudi raven ,torej kvaliteta posredovanih informacij. Vsekakor pa , kljub neskritemu sarkazmu lahko vsi skupaj ugotovimo, da se pocasi pocasi le nekaj premika , a ne ? Lep dan zelim vsem fanatikom tega sporta.
CarlossCars
15. 01. 2018 12.20
-13
Hvala za prijazen feedback, vendar roko na srce - jezdič in psx nista g od gentlemana, kvečjemu dva zagrenjena jezikava provokatorja, ki sta še tebe speljala na led, v resnici pa živita za prepir in žaljenje drugomislečih. Seveda je njuna existenca tule pogojena z vezo v uredništvo. Da sem jaz urednik tega portala, bi jima onemogočil komentiranje do naslednje ledene dobe.
jezdiimir
15. 01. 2018 12.39
+12
Jaka te spet tažlehtna grabi...a si zgubu sponzorja za internet plačat, sam vprašam...hehehe
najvsivedo
15. 01. 2018 12.43
+17
hhhaaa--hhaaa..iz Achilla v Carlosa---pa kaj vse tebi ne rata...nightifly res lepo napisano.
CarlossCars
15. 01. 2018 13.01
-14
MaunelNeuer
15. 01. 2018 13.10
-16
če bi bli gentlemani ne bi stralali takih komentarjev, sploh jezdič pa letalček hehehehe
Achilleus
24. 01. 2018 17.56
erlapsus
15. 01. 2018 09.44
+10
..zanimivo bo videti reakcijo Nemcev..ko bo novinec na Ducatiju MIL..mešal štrene LOR
Achilleus
14. 01. 2018 22.57
-6
jezdiću, ministru, nightiflyju dobronamerno predlagam, da se usedete skupaj in dorečete kako naprej....Do kdaj boste še sposobni tako obsesivno delovati in kdaj vam bo organizem obrnil hrbet in rekel ne!!! Letalec, meniš, da bo pomoč prijateljice zadostovala? Upam...ker, če ne, bo grdo! Smilite se mi. Po drugi strani mi je v veselje, da vas vsi sovražijo, ker bi bilo življenje z takimi muka. No, pa srečno v sezoni 2018...iskreno vam privoščim to 4 ali 5 mesto v prvenstvu.
CarlossCars
15. 01. 2018 11.34
-9
Jaz jim, iskreno povedano, privoščim, da jim nekdo pred vhodom v stanovanje izprazni polno Creino. Saj veste, kaj je v njej.... HEHEHE
jezdiimir
15. 01. 2018 12.33
+12
Jaka žal tvoj scenarij ne pije vode, živim na večjem posestvu vhod pa je dovoljen samo zaželjenim gostom, ki pa so vsi na bistveno višjem nivoju kot si ti in posledično ne vlečejo Creine s seboj ko prihajajo na obisk...hehehe
CarlossCars
15. 01. 2018 12.39
-10
O to pa ti verjamem, pri vhodu je celo stražar, okrog in okrog pa bodeča žica 5m visoko. O Dob, slovenskih fant grob....
jezdiimir
15. 01. 2018 12.55
+10
Jaka pazi da te ne vrže od zavisti...hehehe
MaunelNeuer
15. 01. 2018 13.11
-9
glede na komentarje bo prej tebe jezdič hehehehehe
CarlossCars
15. 01. 2018 14.56
-10
Haha jezdič, kaj to vidim? Pa tebe imata ta Marcquez in Ahil na ražnju in te vrtita po mili volji?
Achilleus
24. 01. 2018 17.56
nightifly
14. 01. 2018 22.11
+13
Achilleus 14.01.2018 20:00:27 -6 \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ ​ Apcih- us ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,​Bolj pomembno je, da prijateljico prosiš, naj tu pomaga. Zato pa so prijatelji. Pogumno, priznanje sebi je prvi korak k boljši prihodnosti. ************ ahilas .,,,, glejte ,nacin kot sem vam odgovoril je zame cisto casten .Zakaj ? Ker niste inteligenten vam bom izjemoma odgovoril . Cisto jasno je , da vsako zivo bitje v svojo obrambo deluje nagonsko . In tako bi ravnal tudi sam ,glede na tezo oz. Silo napada . Ker pa se na netu sopirijo razni machoti ,kot je to v navadi predvsem v ruralnih , pijanskih , revnih okoljih ,no tu dajem se ljubosumne mozicke ,s katerimi zenske pucajo po tleh , sem vam odgovirl kot pac sem . Ne bi se rad tepel ,ker ne vidim za to nobene potrebe . Vse do sedaj sem v zivljenju opravil z jezikom in sivimi celicami . Ter seveda sarmom pri damah . Vam povem skrivnost ,zastonj ? Ne sillite v dame , ne igrajte machota ,ker boste izgubili se tisto malo moskosti ,mojota . Bodite navaden moz ,,,,tako ali tako izbirajo in izberejo zenske . Toda vi ste lahko tisti ,ce bi bil pravi mozakar ,ki bi samo jezicek tehtnice spretno postavil kamor spada . Ker pa niste , se vas rad besedno privoscim , kakor tudi Jezdimir , PS 2x minister ,pa se kdo .In vi se tega niti ne zavedate .Pa ne samo vi . Kot sem ze napisal v enem postu spodaj ........art of evidence ,manjka vam umetnost podajanja dokazov . Vi tega ne obvladate . Bikovsko navalite z opsesijo machizma ,katerega moto je – te bom prebutal . Pa niti ne veste kdo je na tej strani . Je tako ? No vidite , to je pomanjkanje inteligence z vase strani . Hop hop . Kdor drka jeza se nabode.
Achilleus
14. 01. 2018 22.44
-6
Letalec..priznam, da spet nisem prebral, kar pišeš..iz razloga, ker venomer pišeš iste laži in v presežnikih omenjaš tiste, ki serijsko izgubljate. Na kratko...tvoje pisanje meji na..ali je že preko meje normalnega. Kot drugo..imaš nekaj zaveznikov samo iz razloga, ker navijate za 46 in sovražite vse, ki so boljši in ga prekašajo. Marc je itak top, Lorenzo je bil uspešnejši na Yamahi. Pzav zato te ne jemljem resno, ker se napajaš iz laži in obsesivnih želja...sanj, ki ti niso usojene. Letalec, življenje si v večji meri krojimo sami...vse, kar počnemo ima neko težo in vpliv na to...tega se ne zavedaš...nagnusen si in vsi tvoji sledilci..sledilca!!!
Achilleus
14. 01. 2018 22.44
-9
Letalec..priznam, da spet nisem prebral, kar pišeš..iz razloga, ker venomer pišeš iste laži in v presežnikih omenjaš tiste, ki serijsko izgubljate. Na kratko...tvoje pisanje meji na..ali je že preko meje normalnega. Kot drugo..imaš nekaj zaveznikov samo iz razloga, ker navijate za 46 in sovražite vse, ki so boljši in ga prekašajo. Marc je itak top, Lorenzo je bil uspešnejši na Yamahi. Pzav zato te ne jemljem resno, ker se napajaš iz laži in obsesivnih želja...sanj, ki ti niso usojene. Letalec, življenje si v večji meri krojimo sami...vse, kar počnemo ima neko težo in vpliv na to...tega se ne zavedaš...nagnusen si in vsi tvoji sledilci..sledilca!!!
CarlossCars
15. 01. 2018 11.32
-10
Melaj
14. 01. 2018 19.29
-4
Marc Marquez je nedvomno eden največjih talentov moto športa. In dokazano najboljši dirkač svojega časa. Krasi ga močna samozavest, pogum in izreden občutek za stvari, ki jih najbolje počne. Dirkanje je njegovo življenje in v tem resnično uživa. To se vidi na vsakem metru, ki ga odpelje ne dirkališču. Brez Marqueza bi bilo dirkalne pusto. Izreden dirkač, želim si, da bi dirkal še naprej dobro in dolgo. Kar je dosegel z nekonkurenčnim motociklom in tudi zelo konkurenčnim..odvisno od sezone in forme...vsemu temu lahko damo Kapo Dol..Poklon takemu talentu.
jezdiimir
14. 01. 2018 21.02
+12
Žalostno da čisto brez vsakega sramu izkazuješ lastno nevednost...hehehe
MaunelNeuer
14. 01. 2018 21.41
-10
pr tebi je pa žalostno , da misliš da veš vse....tipični dohtarček hehehehe
CarlossCars
15. 01. 2018 11.36
-11
On misli, da nekaj malega ve, ampak to je tok malo, kot njegov prijateljček pod trebuhom... skoraj nevidno.
jezdiimir
15. 01. 2018 12.42
+12
Jaka ON ti je nočna mora...hohohohahahahehehe
CarlossCars
15. 01. 2018 13.04
-10
Pa ja, izključno v poletnih mesecih, ko so komarji tečni, dokler ne dobiš po glavi.
MaunelNeuer
15. 01. 2018 13.12
-10
jezdo ti si sam sebi ena velika nočna mora hehehehehe
Achilleus
24. 01. 2018 17.57
Achilleus
14. 01. 2018 17.58
-26
nightifly...sem opazil, da me omenjaš. Če ti je želja spoznati nekoga..njegov direkt in desni kroše, sem pravi naslov za to! Zagotavljam ti, da boš doživel nekaj novega, ki te zna uspavat za nekaj časa.
PS2Xministri
14. 01. 2018 18.13
+25
A sadaj ko vidiš da mu besedno ne sežež niti do kolena mu pa groziš res si prava sirotinja.
Achilleus
14. 01. 2018 18.20
-23
Minister..ni potrebe po menjavi nicka..lahko se držiš jezdića... Ne vem...se ti zdi to grožnja??? In zakaj? Kar sem omenil je šport. Aja...za vas je vse, kar vas prehiti agresija. Kot pri dirkah. Eni brcat..ostali pa stran...Beda...
jezdiimir
14. 01. 2018 18.23
+21
Ahil ti si gledano iz športnega vidika dehidriran...hehehe
Achilleus
14. 01. 2018 18.33
-22
Še ena potrditev, kako moja inteligenca presega vas...nighjezdminišramkaktbojburner..... Pa si se oglasil jezdić...in to zelo hitro...zakaj se toliko trudiš z menjavo nickov? Če pa nespametno pišeš...
nightifly
14. 01. 2018 19.39
+13
Ahil, vas se peta boli ? Vidim. In stanje se kar nezadrzno slabsa. Veste ,to vpliva tudi na psiho. No, ce se ze zanimate za borbe in pidobno inam nekaj prijateljev ,mojstrov borilnih vescin ,eden je zelo dober poznavalec anatomije .....nePa ne niu gay , je kar dohtar. In vas bo tako nalomil , da ne boste vedel kaj ste in od kje ste . Kar pa se mene tice ,sem bolj miroljuben clovek ,no z mojo visino , in tezo bi vas kar dobro picastil , seveda v obrambi. Nisem zival. No, na tihem ste kar vreden novega nosu. To pa .
nightifly
14. 01. 2018 19.40
+16
Poznam tudi zelo cedno prijateljico ,psihiatrinjo , no problem .
Achilleus
14. 01. 2018 20.00
-17
Bolj pomembno je, da prijateljico prosiš, naj tu pomaga. Zato pa so prijatelji. Pogumno, priznanje sebi je prvi korak k boljši prihodnosti.
Achilleus
14. 01. 2018 20.05
-16
...glede borilnih veščin in tvojih prijateljev pa še vedno svetujem in predlagam isto...Imaš moje vabilo na dvoboj..mogoče pripelješ nekoga, ki bo tega sposoben v tvojem imenu. In ne pozabi, to je šport. Časten šport...Tvoj koj kolega šrampa se je tega vabila otepal kot satan križa. Pred tem pa je bil tudi on glasen. Zato pazljivo, ni potrebe po besedičenju, če niste sposobni dejanj.
jezdiimir
14. 01. 2018 20.58
+18
Ahil spet si močan na jeziku, v resničnem svetu te pa ni...hehehe
Achilleus
14. 01. 2018 21.00
-18
...jezdić, ne bluzi, ker ne poznaš sveta izven bomačega gnezda.
PS2Xministri
14. 01. 2018 21.14
+20
Achilleus..Moje mnenje je ,da si z svojim razmišljanjem zdraviš svoje nerazumne komplekse.Ti kot avtor takšnega teksta si prekoračil vse meje normalnega komentiranja ,in ti zato predlagam lažji psihofizični test pri kakšnem uglednem strokovnjaku..,ugotavlja pa ,da spadaš med moške ki nočejo ali ne morejo nikoli odrasti.
jezdiimir
14. 01. 2018 21.23
+19
PS-2Xministri res lepa gesta oziroma prijateljski nasvet, upam da se mu pobliska in nekaj naredi zase...hehehe
MaunelNeuer
14. 01. 2018 21.43
-12
ja vaši dohtarski komplexi so pa razumni ja uffff prov žarite od razumnosti...spkoh jezdi, ki misli da je majster za motorje...samo misli mislit pa vemo kaj pomeni hehehehehe
Achilleus
14. 01. 2018 22.46
-11
Minister in jezdić....vidva nimata mnenja, ker ga nimata kje črpat! Za to je prvo treba živeti...
CarlossCars
15. 01. 2018 11.45
-12
Onadva sta stranski produkt medijske revolucije, za v smetnjak, če mene vprašate.
Otancici
14. 01. 2018 16.27
-16
Vceraj sem v gazzeti prebral, da dva moldavca tozita Rossija, ker naj bi jim dolgoval 114.000,00 eur. Ne morem verjet, da pri vsah milijonih isce poceni delavno silo. Sicer pa je znan, da nerad placa svoje racune, saj naj bi bila ze njegova prisotnost dovolj. Je pa treba povedati, da je ravnokar dobil tozbo proti sosedom, kateri so si dovolili ga tozit zaradi hrupa in praha okrog njegovega ranca.
jezdiimir
14. 01. 2018 18.25
+16
Važno da ti lenariš in nič ne delaš...hehehe
MaunelNeuer
14. 01. 2018 21.44
-8
važno da ti garaš cele dneve in misliš da si majster za motorje hehehehe
nightifly
14. 01. 2018 16.02
+17
Jaka, samo se ena misel. Spodaj vidim ,da nas en neuk nestrpnez ganja dol s tega foruma . Verjetno ga mika po casih okoli novega leta ,ko je bila vecina nas iz -vam naspotnega taboira na pocitnicah ,torej v absenzi. Predvidevam ,da je to vsem vam godilo. Toda kaj pomaga, ce je afluenca padla na nulo ali skoraj , uredniki te strani pa zaceli puliti nohte in objavljati vsaj dva prispevka v iskanju partecipacije klikasev . Sponsorji tudi ne morejo gledati Saharskega efekta. Torej !?
nightifly
14. 01. 2018 16.06
+17
Bodi dovolj zaenkrat, da vam nedelja ne bo povzrocila motenj. Se vedno svetujem safranov sladoled s prelivom....ah ,kar sami si ga izmislite. Ni ga cez sladoledn terasi okoli pa meter snega . Kaj pravite ,jaka ?
jezdiimir
14. 01. 2018 18.36
+22
Močno upam da ne odnehaš samo zaradi zaslepljenih brezdelnežev, uživaj življenje še naprej itak je prekratko da bi ga prelenaril kot Ahil in Jaka...hehehe
Achilleus
14. 01. 2018 21.02
-13
...podlo se mi zdi, da javno pereta umazano perilo. Gnus...
jezdiimir
14. 01. 2018 21.24
+12
MaunelNeuer
14. 01. 2018 21.44
-8
Achilleus
14. 01. 2018 22.47
-7
....slabo postane, ko razlivaš gnus..jezdić....gnus...
CarlossCars
15. 01. 2018 11.47
-9
Sicer so me včeraj že nič kolikokrat spet zbrisali, vendar pa imajo ti negativci dobro v spominu, kar sem jim povedal.
jezdiimir
15. 01. 2018 12.45
+11
Spet so drugi krivi da si zradiran...kera puhlost...hehehe
CarlossCars
15. 01. 2018 13.05
-9
Idi si postavi spomenik hinavščine jezdič.
MaunelNeuer
15. 01. 2018 13.14
-9
sebi in za njegovega hinavskega dohtarja ki hinavsko brca hehehehehe
Achilleus
15. 01. 2018 15.37
-10
nightifly
14. 01. 2018 15.24
+17
V postih nasih ´´prijateljev´´ ,daltonisticno obarvanih​ (-rumena)​ , vidim akutno pomanjkanje informacij , oz.posledicno argumentov ,s katerimi bi lahko primerno sodelovali v tukajsnji debati . Kam to vodi ? Enostavno ne prinasa nic dobrega , kar je razvidno iz njihovih odgovorov ,ali diskreditacij drugih , bolje informiranih sodelavcev na tem zanimivem forumu . Mogoce je vzrok slabse informiranosti pomanjkanje poznavanja tujih jezikov , ker je v tujih medijjih cisto jasno veliko vec informiranja o vseh mogocih sportih , se posebno prav v motosportih . Resitev ? Ker je za ucenje jezikov prepozno , bi bila edina resitev ,da se obrnejo na Gogolj prevajalnika ,da kar najbolj izpopolni simultano prevajanje tujih net strani in omogoci vsem iskalcem informacij ,da pridejo hitreje in zastonj do relevantnih prevodov ,to pa za njih pomeni tudi -au pair- sodelovanje na forumu . Seveda se v tem primeru pojavi se zadnja ovira . V kaksnem agregatnem stanju bodo ´´prijatelji´´ peipravljeni sodelovati ( ce se navijacem MM to pisanje zdi malce nenavadno ,je to najverjetneje posledica redkejsega zraka , saj razumete ne !!! ) /////////////////// P.S. Nekdo od poznavalcev kuhanega vina ali nekaj podobnega pravi ,da pije to z dodatkom cimeta . Zgreseno . Dodaja se KLINCKE –nageljnove . Tako delajo gurmani . Nasvet je zastonj . \\|\\ Geslo dneva ? Zivljenje je lepo , deli ga z dobrimi ljudmi .
nightifly
14. 01. 2018 15.25
+15
Ahilu pa kar povejte naj bo bolj pozitiven, da se ne bo sam sebe zatolkel. Siri negativno energijo okol sebe. Vpliva tudi na druge. To ni dobro.
hardwear
14. 01. 2018 15.47
-18
Lazivec provokatorski....... pise kava s cimetom.....in ne kuhano vino
jezdiimir
14. 01. 2018 18.33
+20
Mutovina na ta način nikoli ne splezaš iz težav...hehehe
MaunelNeuer
14. 01. 2018 21.45
-6
tak kot vaš dohtar ki ne bo videl 10ice hehehehe
Achilleus
14. 01. 2018 22.48
-7
Jezdo še ograje stajce nisi preplezal!!! Ne vem, kaj gobezdaš???
jezdiimir
15. 01. 2018 12.46
+9
Achilleus
15. 01. 2018 15.39
-9
Ne jezdić...za razliko od tebe, me niso zapirali. Tebe bi morali še malo zadržati za ograjo.