Lorenzo: Izboljšati moram svoje šibke točke ...

Svetovni motociklistični prvak Jorge Lorenzo (Yamaha) se zaveda, da mora za ponovitev lanskega uspeha izboljšati tudi svoje šibke točke. Čeprav je z novim motorjem zelo zadovoljen, pričakuje, da bodo že na naslednjih testiranjih še hitrejši.

Motociklistična karavana serije motoGP bo poskušala obdobje do naslednjih testiranj – tovarniška Yamaha se bo skupaj s Hondo preselila v Austin – izkoristiti za posodobitve. Čeprav so izjemno hitri, se svetovni prvak Jorge Lorenzo zaveda, da aktualna pripravljenost še ni dovolj. "Treba je narediti korak naprej. Smo hitrejši kot lani, a želim še več, bolje,“ pravi dvakratni svetovni prvak elitnega razreda.

Jorge Lorenzo

Jorge Lorenzo (Foto: Reuters)

Na drugih zimskih testiranjih v Maleziji je vseskozi gledal v hrbet Daniju Pedrosi, s katerim je v zaključku lanske sezone bil bitko za naslov svetovnega prvaka. Čeprav se Španec zaveda, da brez posodobitev ne bo konkurenčen najhitrejšemu, se zaveda, da mora gledati tudi nase in svojo pripravljenost: "Nisem osredotočen le na rezultat. Naslov svetovnega prvaka je nedvomno najlepša nagrada, ki jo lahko dobim za garanje skozi vso sezono. V kolikor želim dosežek ponoviti, je najbolje, da se v prvi vrsti osredotočim nase in izboljšam svoje šibke točke.

Prenesi v

Zgodba: MotoGP 2013

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 15
 
bandit1 06.03.2013 19:22:12
Sam s sabo tekmovat je povsem nekaj drugega kot da maš na stezi konkurenta ki ga hočeš prehitet. Dirka je drugo. Bomo vidli, upam da bo na dirkah vroče kot v SBK
Več komentarjev