MotoGP

Lorenzo se ne obremenjuje s hitrostjo in zatrjuje: Pomembnejši so občutki

Bologna, 01. 03. 2017 09.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Nova sezona motociklističnega svetovnega prvenstva v razredu motoGP je tik pred vrati. Do uvodne dirke dirkače in moštva čakajo še ena uradna testiranja, ki bodo na sporedu prav na dirkališču v Losailu, kjer bo tudi prva dirka sezone. Z dosedanjim delom testiranj je zadovoljen tudi Jorge Lorenzo, čeprav ni bil med najhitrejšimi.

Jorge Lorenzo je pred začetkom sezone postal novi član moštva Ducati, potem ko je devet sezone v elitnem razredu nastopal za Yamaho.
Jorge Lorenzo je pred začetkom sezone postal novi član moštva Ducati, potem ko je devet sezone v elitnem razredu nastopal za Yamaho. FOTO: motoGP

Do začetka motociklističnega svetovnega prvenstva v razredu motoGP je še manj kot mesec dni. Sezona 2017 se bo začela 26. marca z dirko za VN Katarja pod žarometi na dirkališču v Losailu. Do omenjenega datuma pa imajo moštva in dirkači še nekaj časa, da kar se da dobro pripravijo motocikle na nove izzive in boje na dirkališčih po svetu. Karavana elitnega razreda ima sicer pred začetkom sezone na voljo tri termina za uradna testiranja. Prva so bila na sporedu v Sepangu, druga pa na Phillip Islandu. Na obeh je bil najhitrejši novi član moštva Yamaha Maverick Vinales, ki je tako dokazal, da je hiter in se bo najverjetneje boril za naslov svetovnega prvaka že v prvi sezoni pri japonskem moštvu. Pred začetkom sezone pa dirkače čakajo še ena uradna testiranja, ki bodo na sporedu prav v Katarju, kjer bo tudi uvodna dirka sezone. Pred zadnjimi testiranji je spregovoril tudi novi član moštva Jorge Lorenzo, ki v Maleziji in Avstraliji ni bil med najhitrejšimi dirkači. Petkratnega svetovnega prvaka hitrost sicer ne skrbi, saj so mu v trenutni fazi priprav na novo sezono veliko pomembnejši občutki na novem motociklu. Majorčan se namreč še vedno privaja na Ducatijev motocikel, potem ko je celotno kariero v kraljevem razredu sedel na Yamahi.

"Na Phillip Islandu smo storili velik korak naprej, predvsem pri razumevanju motocikla. Časi krogov so se občutno popravili, še posebej na zadnji dan. Žal nam je edino, da nam ni uspelo več časa testirati sprednje gume, saj so bili pogoji na dirkališču idealni in bi lahko bili še hitrejši. A časi trenutno sploh niso pomembni. Trenutno so pomembnejši moji občutki na motociklu in razumevanje, kje in kako je motocikel najbolj vodljiv," je uvodoma po testiranjih na Phillip Islandu povedal Lorenzo, ki se lahko pohvali s tremi naslovi svetovnega prvaka v elitnem motociklističnem razredu. Novi član rdečih iz Bologne je sicer nedavno zatrdil, da v letošnji sezoni od svojega moštva ne pričakuje, da se bodo borili za naslov prvaka. Sam je prepričan, da so bolj realni cilji zmage na kakšni iz med osemnajstih dirk v sezoni. A to vseeno ne zmanjša njegovih apetitov, saj vsekakor želi osvojiti naslov prvaka tudi z italijanskim motociklom. "Čaka nas še veliko dela. Največ težav nam povzroča vodljivost v zavojih, tu moramo opraviti največ. Kljub vsemu, smo zadovoljni s testiranji in vzdušje je zelo pozitivno pred nadaljevanjem predsezonskega obdobja in pred začetkom svetovnega prvenstva," je še dodal Lorenzo, ki bo z Ducatijem poskušal postati šele drugi dirkač v zgodovini, ki bi osvojil naslov svetovnega prvaka tako z moštvom z Bologne, kot še z enim moštvom. To je v zgodovini motociklizma uspelo zgolj Caseyju Stonerju, ki je bil z Ducatijem svetovni prvak leta 2007, uspeh pa ponovil leta 2011 z moštvom Honda. Kot rečeno pa še pred začetkom krstne sezone na Ducatiju čakajo še ena uradna testiranja, ki bodo na sporedu med 10. in 12. marcem v Katarju.

 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (71)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Fineliner
03. 03. 2017 09.19
+10
Še kolcal se jim bo zaradi Ianonneja
Nightyfly
02. 03. 2017 23.54
+15
jezdimir 02.03.2017 21:48:47 10 12 2 Ne lažita sama sebi, začnita za seboj svoje zmazke brat, potem se pa javita nedonošenčka zamaščena!**************se popolnoma strinjam .!!! Niti toliko nista , da bi v pravi moto lajtngi drzala jezik za zobmi . Bikerji tega ne pocenjajo in serjejo druge bikerje . Kvecjemu se stepejo , vi jake sparowi ,ahilovci in podobno niste vredni niti tega . Tudi lagati ne znate in si zmisljujete . Berite tisoce postov .Se bojite , da vas ne bo postalo sram ?
Nightyfly
02. 03. 2017 23.23
+16
To kar pravi v Jorg je tisto kar mu je svetoval oz. rekel Iannone ,dober poznavalec Ducatija . Ta motor moras cutiti in cimprej se to zgodi ,toliko bolje . Vse prav , toda Panigale bo moral delati motorje za vec , ne samo za enega pilota , ki se bo ,ali pa ne zlil z bolidom . Tako bodo samo kaksne zmage , titula pa ???
Erik Volk
02. 03. 2017 22.03
-24
Ne more neki jezdimir komentirat dirkanje samo zato...ker se je nekajkrat peljal z suzukijem njegovega bratranca...na ravnini dosegel 180...in misli, da nekoga drži nekje!!! Ali pa neki Letalec, ki se je malo peljal po Evropi z MZ-jem 250...iz leta 1986....in se mu zdi, da je dirkanje turizem na dveh kolesih. Zato pa bedarije pišejo, ker so nevedni!!!
jezdiimir
02. 03. 2017 22.08
+25
A si me videl preko spletne kamere, ven na zrak itak ne greš, hehehe
Erik Volk
02. 03. 2017 19.51
-26
lupin3...lepo napisano. In strinjam se tudi z komentarjem Jackyja!!! Enim res ni jasno, kaj tu počnejo in pišejo! Glede opisa vožnje in misli dirkača med dirko...bi pa reku...da so misli veliko bolj umirjene...vse poteka harmonično in skoncentrirano...Ko dirkaš na MAX ni časa za raztresenost...Enostavno se zliješ z motociklom in progo...Takrat človek ne študira kaj bo za kosilo in kaj si misli dirkač zadaj...Take stvari te hitro odnesejo...
JackySparroww
02. 03. 2017 20.40
-27
Pa ja. Posebej nadležni pisci tule so starejši oldiji, ki so v lajfu sicer nalimali na desettisoče kilometrov krajcundkver po svetu s svojimi čoperji, harliji ali pa triumphi, vendar pa niti enega kilometra na dirkališču z pravo mašino. Saj jaz sam sicer tudi ne, ampak vsaj nisem tak fanatik, da bi samo enega dirkača hvalil, ostale pa zasmehoval.
jezdiimir
02. 03. 2017 21.48
+24
Ne lažita sama sebi, začnita za seboj svoje zmazke brat, potem se pa javita nedonošenčka zamaščena!
Erik Volk
02. 03. 2017 21.53
-25
Glede dirkanja...lahko preizkusiš vse na simulatorjih. Precej realno je...nekateri se za uvajanje in trening poslužujejo simulatorjev. Čeprav jih nihče ne omenja...je to praksa povod, kjer je pomembno trenirati vzdržljivost in zbranost človeka pod največjimi obremenitvami. Ko človek dirka z avtom, motorjem ali pilotira je vzpostavljen velikim obremenitvam...ne zmore vsak dolgo biti zbran, ko je vse na limitu. Mladi dirkači imajo med dirko naprimer precej visok pulz...daljši čas. Starejši kot si...težje prenašaš vse...In biti zbran v takih trenutkih, ko si fizično in psihično obremenjen ni enostavno. Zato je potrebno veliko treningov...več vrst treningov. Če hoče biti dirkač konstanten, natančen in hiter...more enostavno past noter...kot se reče. Ni časa razmišljat ostalo...
Erik Volk
02. 03. 2017 21.58
-25
Te turistične vožnje, ki jih omenjajo nekateri nevedneži tu na forumu...so nekaj drugega...Vendar jim pač njim nekaj ne dovoli, da bi razumeli stvar kot je treba! Zato ne razumejo, kje je največji manko pri Rossiju....On je lahko prvak, le, če imajo najboljši smolo skozi vso sezono!!! Ima pa malo več sreče, kot so jo imeli v časih starejši dirkači, ker danes elektronika omogoča...oziroma nudi pomoč....Zato sem prepričan, da Vale ni zadnji 38 letnik, ki še dirka...bo v prihodnje vse več tega...
jezdiimir
02. 03. 2017 22.03
+26
Tele pravljice ti je mami za lahko noč brala, sam vprašam, hehehe
lupin3
02. 03. 2017 09.40
+37
Moto GP naj bi združeval, ne pa ločeval. Vsak posameznik, od prvega do zadnjega, je vreden našega spoštovanja. Veliko odrekanja, neprespanih noči, sprememb, solz, fizičnih in psihičnih naporov, čustev, poškodb, siljenja v ospredje, sreče in neskončne volje. Vsak je zgodba zase. Mogoče je čas in razvoj spremenil le to, da je 10. let nazaj veliko srca in čustev bilo videti na dirkah in veliko razlik v tehničnem paketu, razvoj je razvoj. Z razvojem, se je pač povečal pritisk, gledanost, medsebojna konkurenčnost paketov, stroški itd. . Žal se je malce zanemarilo srce in se pojavi le ob redkih priložnostih, prevlada premišljenost in pripravljenost, trdo delo z umom ne samo z "jajci" . Pozitivnih stvari je veliko: boljši materiali, lažje odpravljanje poškodb (boljša zdravniška storitev), močnejši in varčnejši motocikli, kvalitetnejši motocikli, varnost dirkača in smrtnika na cesti, čelade, kombinezoni...kvaliteta prenosov, interakcija navijačev in predstavnikov moto športa . Zgodba je veliko večja od vseh nas, ki skušamo napredovati skozi življenje s temi poraznimi bruto plačkami. 100.000 ljudi zre vate pred štartom, v tvoji glavi pa " štratam, joj moram pazit da ne skurim sklopke kot danes zjutraj, to mi takoj vzame 2 sekundi, potem pa 230 kjmh do prvega zavoja, če grem malo na zunanjo linijo bo sigurno uni zadaj spalu mimo ampak ga dobim na drugem zavoju ker bom na boljši liniji, 150 kmh, zavoj, bremzaj, levo desno, pazi vse okoli sebe,ravnica, jaz grem 335 fak kaj dela ta dukati ej Pič*ka mu materna 350 mimo mene...teji so tudi u k...20 krogov in 3 kroge pred koncem udri mujo zdaj da pridem vsaj na stopničke..čez tri ovike puff na tla" in tako dalje. Okoli takih misli se pa vrtijo miljoni sredstev in na stotine ljudi, od tekočega traku v tovarnah in logističnih strokovnjakov, ter izvršnih direktorjev in ekip, sponzorjev. Dirkač pa naj bo ob tem seveda hladen kot led. Sam sem navijač starega lisjaka, pa vendar komaj čakam da vidim Lorenza kako bo v Qatarju razvijal končno hitrost, želel bi da Vinjales pokaže malo več svoje osebnosti, ni mi ta hladnost in mirnost všeč. Upam na dobre dvoboje, ne bi želel da bi Marc prelahko dobil prvenstvo, saj je zdaj zelo dobro razumel razliko med krogi na nož in krogi za konstanto (zna manipulirati), želim si da vi kolikor bo spet Marc tisti očitni glavni konkurent, naj mu bo Pedrosa tisti ki bo mešal štrene. Lepo bi bilo videti sicer "10" Rossija, pa vendar kar bo bo . Upam na sezono brez smrtnih žrtev in morebitnih invalidnosti. Vse vas pozivam, se svet ločuje že dovolj zaradi drugih razlogov, lahko se odločimo drugače in ne sledimo temu trendu. Želim vam prijetno odštevanje dni do rdečih luči, takrat pa, čim manj reklam, ultra kvaliteten prenos in mir . :) GO ROSSI
Nightyfly
02. 03. 2017 10.34
+20
rr3
02. 03. 2017 11.27
-24
lupin3 saj MotoGP združuje in ne ločuje. Je pa res da veliko bolj kot drugi športi kaže razliko med ljudmi in makaki. Velik del nas je istega mišljenja kot si napisal. Samo včasih zapaše, da v tem divjem tempu življenja vržeš kakšno "banano" čez ograjo. Da se malo nasmejiš, ko začnejo okoli letat razne muhe. Tudi v tvojem primeru sploh nebi letale, če nebi svojih misli zaključil z GO ROSSI. hahaha
Nightyfly
02. 03. 2017 11.54
+22
rr3 ,,,, namen vasega pisanja ? voda na vas mlin ? Jaz mislim, da smo v razlicnosti ,kakarsna je tudi narava ,ki nas krasi in nam daja nas Jaz -lahko tudi ,in smo ,poosebljeni v svoj jaz .Unikatni . Vazno je sobivanje , sospostovanje , ki ga na nek nacin zakljucuje kultura . Pa je tako ?
rr3
02. 03. 2017 11.58
-22
Žal mi je da google ne prevede tega. Verjetno je bilo mišljeno da je potrebno lajkat nekaj ...GO ROSSI....
rr3
02. 03. 2017 16.13
-26
JackySparroww
02. 03. 2017 19.27
-22
Pohvala gospodu Lupinu za ta izviren komentar, ki ga žal malo skazi primitivni vzklik na koncu.. Ni mi pa jasno, zakaj je Nightyfly dodal pluse kot verjetni znak strinjanja, saj je prav on tisti, ki na tem portalu z nekaj somišljeniki potiska vse druge dirkače v slabo luč in prav huronsko slavi le enega gofljastega dohtarja ter s tem dela prepad med navijači.
BenBostrom
02. 03. 2017 23.22
-13
komentar je na mestu,super,ampak na koncu res malce skazi.Pa naj bo v dirkaškem duhu in naj bo sezona napeta za vse in naj prvenstvo dobi tisti z največ točkami na koncu...GO...
lupin3
03. 03. 2017 09.16
+8
Tudi če sem to zapisal, še ne pomeni da sem usekan nanj :) imam svojih 32 let in prihajam iz časov ko sem vsako nedeljo ko je Schumi pošteno zmagal( me je motilo če so ga moštveni kolegi spuščali naprej), splezal na vrh strehe ( na hiši) in razobesil ferrarijevo zastavo, lepo je plapolala...brez posebnih rekvizitov razen morebiti kakšne čepice, enako navijal za Valeta, rad sem živčen pred dirko, rad sem živčen med dirko, ne moti me če ga kdo premaga, užival sem lani gledat Cala ko je imel svojih 10 min slave...pač go rossi je na čisto osebnem nivoju in ne namiguje na podje*bava*nje nikogar in ničesar
legvan1
02. 03. 2017 09.38
+22
hohner77
02. 03. 2017 09.37
-24
Če pri ducatiju v kratkem res želijo prvaka se bodo morali pogovoriti z resnico (stonerjem)-:) brez heca
hohner77
02. 03. 2017 09.38
-23
razni doviji lorenzo in vsi ostali v GP ni variante
Nightyfly
02. 03. 2017 11.05
+22
hohner ...... pogovoriti zakaj ? Saj jim on ´´rihta´´ bolid . No ja , svetuje pri razvoju .To pa je nekaj ne !? Tezko je reci , kako bi mu danes tak motor padel v roke . Edina moznost je direktna konfrontacija z ostalimi na pisti , to se pa ne bo zgodilo ,ker je imel obilo tezav zadnje sezone prav s psiho . V danasnjih dirkah mora biti clovek kot canibale ,kar se je zelo lepo videlo v sezoni 2015 . Brezkompromisno . Zal tako sport izgublja svoj car in postaja avtomatizirana proizvodnja ....pa brez zamere . Tako jaz vidim .
medvedJEkriv
01. 03. 2017 21.41
+24
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ROSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lorraine
01. 03. 2017 22.04
+25
Nightyfly
01. 03. 2017 22.05
+22
Jan Sekav?nik 1
02. 03. 2017 08.27
+22
Nightyfly
02. 03. 2017 10.36
+26
Jan ,seveda , zakaj pa ne . Vso sreco tudi njemu .
rr3
01. 03. 2017 21.29
-25
Včeraj sem bral eno zanimivo iskrico kako so morali tolažiti Rosija ko je zvedel da gre Lorenzo k Ducatiju in je ostro nasprotoval iz dveh razlogov, vedel je da kdorkoli drug ki bo sedel na Yamaho spet scal dohtarja in da bo Jorge dosegel več na slabše pripravljenem motorju kot ga je dobil on ko je sedel na zmagovalni Ducati. Baje je šlo tako daleč da so morali vdreti na WC in ga spraviti ven.
Enik
02. 03. 2017 09.02
+26
Hahahahahahah, pravljičar, dobra :) Drgač pa, GO Rossi... ;)
PREKY
02. 03. 2017 12.35
+26
Nightyfly
01. 03. 2017 19.35
+32
Vceraj sem bral eno zanimivo iskrico ,preblisk svedskega navijaca , ni definiral za koga navija ,pa vseeno --- sprasuje se , ce je Honda v vseh teh letih dovolj zasluzila , da placuje vse razbite motorje mladega upa na stev . 93 ,,,,ce se ne moti ,ker je stevilka velikokrat zamazana z zemljo . Ja ,kar nekaj se nas je sprasevalo isto . No ja , dragi Sved , razvoj motorja traja, ce pa obenem mece dol se svoje nasprotnike ,je to kolateralna skoda. Aja , Svedi ne vedo kaj je to .
Nightyfly
01. 03. 2017 20.14
+28
Velika nesreca je, ce clovek nima dovolj duha, da bi dobro govoril, niti dovolj presoje, da bi molcal.
hardwear
01. 03. 2017 20.22
-33
Semdoberr
01. 03. 2017 20.35
-35
Kok je nekdo dolgočasen tu. Ponavljanje enega in istega: vsi so nič, samo rossi je bog.
lorraine
01. 03. 2017 22.15
+20
Marquez je hinavec, ki se gre umazanih iger kar na stezi. Najbolj umazano, nešportno dejanje v zgodovini motociklizma. Fuj pa takšen šmrkavec, ki ne pozna fair playa in ki se gre z namernim oviranjem in nevarnimi manevri vmešavat v boj za naslov svetovnega prvaka, v katerem sploh ni bil.
Nightyfly
01. 03. 2017 23.09
+20
lorraine...........ste ugotovila tocno tisti vzrok , zaradi katerega je potem vse eksplodiralo . ++++++ Problem je samo v tem , da je za tem mulcem toliko ekonomskih interesov , da morajo stvar se zdaj tiscati dol . Vale je prekleto dobro vedel ,zakaj je to rekel direkt vsem v obraz na konferenci . In vse se je videlo .
Nightyfly
01. 03. 2017 23.11
+24
Ampak dobro , to vemo in ne bomo pozabili . Zdaj se bomo posvetili novi sezoni ,ki zna biti zelo ziva ,po moje na momente bodo svigale iskre. Pocakajmo . Vinko ,Vinjales je ze napovedal , da ne bo tako dobrega srca kot je bil Vale in trpel vsa zapiranja . Bili pa videli .
Profesormarck
01. 03. 2017 18.37
-26
Tudi letos bo vse v šolo pelal,aktualni svetovni prvak-profesor motorja,čudežni deček Marc Marquez.Če je slučajno keri pozabil,keri je št.1.he,he,he
Profesormarck
01. 03. 2017 18.16
-22
Dajmo Marc Marquez,že prvo dirko na zmagoooooooooooooo!he,he,he
Profesormarck
01. 03. 2017 18.44
-37
Tuki je od 05-22,kaj češ-samotar pač,drugega nima,sam to mu je ostalo...
Nightyfly
01. 03. 2017 17.15
+39
NašDONALD 01.03.2017 16:25:33 0 1 1 Jorge dejansko sodeluje pri razvoju, ne pa tako kot rozman, ki je samo jamral čez motor. (kar je tudi izjavil Stoner, si lahko vsak sam zgugla)......................**********************izvolite si kar sami z-guglat ,obenem pa Stonerja se malo povprasajte, kako to ,da je dobil strah pred dirkanjem (oz. direktno konfrontacijo),,,,,ali karkoli ,,,, njegov vzornik , starina pa se v vsako sezono pozene kot da bi bila njegova prva . Potem pa napisite kar ste zvedel of Kemenkota . hvala.
Nightyfly
01. 03. 2017 16.33
+38
Zanimivo je , da so za Danijevega testerja poklicali Gibernaua ,ki je naredil en kup probe krogov .
hardwear
01. 03. 2017 20.28
-35
Napisi se zakaj so ga poklical.......enako k rouzek......sam prcaš......
Nightyfly
01. 03. 2017 14.24
+49
Jorg je prisel na Ducatija ,ki je v zelo dobrem stanju , saj so ga pripravljali par sezon , tudi s pomocjo Stonerja . Zna dobro poseci v dogajanje .
NašDONALDO
01. 03. 2017 16.25
-38
Jorge dejansko sodeluje pri razvoju, ne pa tako kot rozman, ki je samo jamral čez motor. (kar je tudi izjavil Stoner, si lahko vsak sam zgugla)
krnekilojz
01. 03. 2017 17.07
+40
4krat
01. 03. 2017 18.01
+37
Ej Donald, si pa fasal minusov.... Zamisli se....
Nightyfly
01. 03. 2017 18.16
+40
krnekilojz ,salonem ...vecina je samo provokatorjev ,ki z realnim motociklizmom nimajo nic skupnega . Samo vnasajo zdrahe in prepir , ter mazejo in packajo po tem forumu . To bo .
španjolskasupast4r
01. 03. 2017 12.00
+50
rosi je bil na dukatitu vsaj pred hajdenom,jirgeta pa bo dovi pral in petruči isto
NašDONALDO
01. 03. 2017 13.16
-47
a tko kot ga je rozman? paulista daj mu povej prosim.
4krat
01. 03. 2017 18.01
+33
Ej Donald, si pa fasal minusov.... Zamisli se....
motorist_mb
01. 03. 2017 11.28
-47
Letos kakšna zmaga drugo leto borba za prvaka...Ducati99man forza!
SENNA1
01. 03. 2017 13.37
+49
UROŠ145
01. 03. 2017 13.56
-52
tudi ti senna1 začuda pišeš z malimi črkami
NašDONALDO
01. 03. 2017 11.10
-42
vsaka čast Jorgeu za pogumno potezo prestopa k Ducatiju. svoj sloves bo upravičil, če bo pred Dovijem. če bo pa kdaj z Ducatijem pred Rossijem na Yamahi ali pred Marcom, pa je to že razlog za veliko zadovoljstvo. gremo rdeči!!
JackySparroww
01. 03. 2017 11.18
-41
Jorge je ded na mestu. Za razliko od ostarelega makaronarja gofljača, ki hoče zdaj z podlimi izjavami preusmerit pozornost zaradi svojih počasnih časov na testiranjih. Hinavec pokvarjeni!
Aligator11
01. 03. 2017 11.30
+46
Ko bo tvoj Jorge tolk star kot doktor bo doma kuhal tadroban krompir za svoje prasce, ne pa dirkal, jasno!
rr3
01. 03. 2017 12.42
-54
NašDONALDO
01. 03. 2017 13.14
-49
hecno je gledat kako olikani, strpni in prav nič škodoželjni navijači vemo koga zavzeto s plusi podpirajo enega aligatorja.
NašDONALDO
01. 03. 2017 13.27
-50
no, da ne bo kdo slučajno nasedel in mislil, da vse te pluse in minuse v korist najbolj iskrenega ne daje ena ali največ dve osebi. kako patetično, kakšna majhnost.
krnekilojz
01. 03. 2017 17.09
+40
Majhni ste hejterji brezvezni, mali ste tako po pameti, kot po obnašanju
4krat
01. 03. 2017 18.01
+38
Ej Donald, si pa fasal minusov.... Zamisli se....