Lorenzu (za začetek) boljši avto kot Rossiju

Svetovni motociklistični prvak razreda motoGP Jorge Lorenzo (Yamaha) se bo do konca koledarskega leta vozil s popolnoma novim porschejem 911. Postal je namreč ambasador omenjene nemške znamke za območje Španije.

Potem ko je italijanski motociklistični šampion Valentino Rossi postal ambasador nekaj mesecev starega modela nemškega avtomobila opel adam, mu je prvi 'udarec' v letošnji sezoni prizadejal moštveni tekmec Jorge Lorenzo. Omenjenega bo namreč sponzoriralo podjetje Porsche Barcelona. To pomeni, da bo dvakratni svetovni prvak v prihodnje sodeloval na praktično vsakem promocijskem dogodku prestižne nemške blagovne znamke v Španiji.

Valentino Rossi

Valentino Rossi (Foto: Reuters)

25-letnik ne velja le za navdušenca nad dvokolesniki, ampak tudi nad štirikolesniki. "Sem velik navdušenec nad štirikolesniki in komaj čakam na priložnost, da preizkusim porscheja. Morda se nam ponudi možnost dirkanja na pokalu Porsche, v kolikor se termini ne bodo pokrivali s koledarjem serije motoGP,“ je dejal Lorenzo, ki se bo do konca letošnjega leta naokoli vozil z modelom 911.

Prenesi v

Zgodba: MotoGP 2013

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 27
Fifi 24 09.03.2013 13:49:00
Ha ha torej dela reklamo za Ducatija ?
Porsche in Ducati sta v lasti VAG (VW)
Kot da bi Alonso vozil BMW motor
Več komentarjev