Marquezu nagrada španske avto-moto zveze

Svetovni motociklistični prvak razreda moto2 Marc Marquez je prejel posebno nagrado španske avto-moto zveze. Na slavnostni prireditvi je spregovoril o novi sezoni, ko bo imel med dirkaško elito status novinca.

Dober mesec dni po osvojitvi naslova svetovnega motociklističnega prvaka razreda moto2 je Marc Marquez za izjemno sezono prejel posebno nagrado Španske avto-moto zveze (RACC). Nekdanji svetovni prvak in novinec med elito razreda motoGP je po končani prireditvi med drugim dejal, da komaj čaka, da sede na svojo hondo RC213V, s katero bo vse prej kot lahko naslediti dvakratnega svetovnega prvaka Caseyja Stonerja.

Marc Marquez

Marc Marquez (Foto: Reuters)

"Priključitev k tovarniški ekipi pomeni uresničitev sanj, a hkrati predstavlja veliko odgovornost. Dirkal bom proti svojim idolom, Rossiju, Jorgeju, Daniju in drugim,“ je na prireditvi dejal Marquez in dodal, da se veseli sodelovanja z dolgoletnim prijateljem, svetovnim podprvakom Pedroso, ki verjame, da mu bo pomagal pri razvoju motorja: "Menim, da bo najino sodelovanje zelo dobro za Hondo. Verjamem, da smo sposobni narediti korak naprej.

Na prireditvi so nagrade prejeli še Laia Sanz, Marc Coma, Aleix in Pol Espargaro, Alex Rins, Ricky Cardus, Axel Pons, Toni Elías in Maverick Vinales.

Prenesi v

Zgodba: MotoGP 2013

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
 
Martin Remec 28.12.2012 11:59:58
Legenda.
Več komentarjev