Max Biaggi testiral ducatija!

Motociklistična karavana serije motoGP se bo iz Italije preselila v Katalonijo, lože, namenjene pomembnežem, pa bi lahko z motociklom zamenjal upokojeni italijanski šampion Max Biaggi. Omenjeni je namreč testiral poltovarniškega ducatija.

Max Biaggi - 3

Max Biaggi (Foto: Damjan Žibert)

Motociklistična karavana serije motoGP se bo 16. junija za nove točke svetovnega prvenstva potegovala na preizkušnji za veliko nagrado Katalonije, kjer pa bi lahko bila startna vrsta videti nekoliko drugače kot sicer. Namesto poškodovanega Bena Spiesa (Pramac Ducati) bi se lahko med dirkaško elito znašel upokojeni italijanski motociklistični as Max Biaggi. Omenjeni je namreč preizkušal motor poltovarniškega ducatija, v Mugellu pa se je ves čas mudil v družbi predstavnikov moštva.

Štirikratni svetovni prvak četrtlitrskega razreda je med elito dirkal od leta 1998 pa vse do 2005. 42-letnik se je sicer dirkaško upokojil, a je še naprej ves čas del karavane. Kot poseben gost, ki praktično ne izpusti dirke na samem prizorišču.

Prenesi v

Zgodba: MotoGP 2013

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 26
thepatronaža 05.06.2013 23:32:33
Max je car, še aktualni prvak WSBK, WSBK je neko merilo za motorje, ki jih mi vozimo, GP je pa tekmovanje prototipov, bolidov, ki z realnim svetom nima veze, vse je na izredno visokem rangu in se obrača grozen dnar, zato tudi ni neke velike konkurence, saj stroški so astronomski, če ni sponzorja, ni GP moštva na visoki ravni
Več komentarjev