NAGRADNA IGRA: Kdo bo doma ponosno razkazoval podpisano čelado Valentina Rossija?

Valentino Rossi je živa legenda motociklističnega dirkanja. Italijan se lahko pohvali s 115. zmagami v svetovnem prvenstvu in kar devetimi naslovi svetovnega prvaka. Ta konec tedna v Silverstonu je dosegel nov menjik, saj je odpeljal že 300. dirko v kraljevem razredu. Za vse ljubitelje vrhuskega motociklzma smo tako pripravili kviz, na katerem ste se lahko potegovali za podpisano čelado Valentina Rossija in kdo je zmagovalec?

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Vrhunski motociklizem je že vrsto let doma na Kanalu A. Sedaj smo za vse zveste gledalce in tudi bralce, ki dirke razreda motoGP spremljate na naši spletni strani 24ur.com, pripravili posebno nagradno igro z unikatno nagrado, ki je dosedaj še ni bilo. Enemu srečnežu bomo namreč podelili podpisano čelado Valentina Rossija. Dirkaški doktor je čelado podpisal pred dirko v Brnu, nekdo od vas pa jo bo lahko ponosno razkazoval v svojem domu. Več kot 4000 vas je sodelovale v kvizu, kjer ste se lahko, v primeru, da ste na vseh pet vprašanj odgovorili pravilno, potegovali za res izjemno in unikatno nagrado.

In kdo je srečnež, ki je pravilno odgovoril na vseh pet vprašanj nagradnega kviza? To je Nežka Petermanec. Iskrene čestitke!

Pravilni odgovori so sicer bili:

- Francesco Totti in Nicky Hayden
- Italija
- 1996
- Donington Park
- Esteve 'Tito' Rabat

 

 

 

 


Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 25
 
kor22 28.08.2017 18:18:27
dajte še zrihtat kaj od mm93 ne pa samo od kupljenega doktorata
Več komentarjev