NAGRADNA IGRA: Ste kdaj sanjali o tem, da bi imeli podpisano čelado Valentina Rossija? Priložnost je sedaj tu!

Valentino Rossi velja za živo legendo motociklizma. Italijan se že več kot dvajest let bori v samem vrhu vrhunskega motociklizma. V očeh mnogih je z devetimi naslovi svetovnega prvaka in 115. zmagami najboljši dikač vseh časov. Mi smo vam pa sedaj pripravili nagradno igro, v kateri lahko osvojite čelado z njegovim podpisom. Kako? Pozorno preberite navodila.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Vrhunski motociklizem je že vrsto let doma na Kanalu A. Sedaj smo za vse zveste gledalce in tudi bralce, ki dirke razreda motoGP spremljate na naši spletni strani 24ur.com, pripravili posebno nagradno igro z unikatno nagrado, ki je dosedaj še ni bilo. Enemu srečnežu bomo namreč podelili podpisano čelado Valentina Rossija. Dirkaški doktor je čelado podpisal pred dirko v Brnu, nekdo od vas pa jo bo lahko ponosno razkazoval v svojem domu.

Pravila nagradne igre si pozorno preberite v pripetem dokumentu.

Italijan si je s svojimi uspehi v karieri, ki traja že več kot dvajest let, po celem svetu pridobil ogromno število navijačev. Veliko teh je tudi v Sloveniji. Rossija smo sedaj prosili, da za nas podpiše svojo čelado, ki jo bomo nato s posebno nagradno igro podelili enemu srečnežu, ki dirke razreda motoGP celotno sezono spremlja skupaj z našo ekipo.

Ker gre za unikatno nagrado, sama nagradna igra ne bo lahka. Potekala bo namreč med dirkama za VN Avstrije (11. 8. 2017) in VN Velike Britanije (27. 8. 2017).

S spremljanjem oddaj in objav boste ostali na tekočem z dogajanjem v svetu motociklizma, s pridobljenim znanjem pa boste lahko pravilno odgovorili na nagradni kviz, ki ga bomo na spletni strani objavili pred sobotnim treningom za VN Velik Britanije, to je 26. avgusta. Namigi za odgovore bodo na voljo tudi na naših družbenih omrežjih, informativnih oddajah in seveda med samimi prenosi prostih treningov, kvalifikacij in dirk. Bodite pozorni!

Med vsemi, ki bodo na vsa vprašanja pravilo odgovorili, pa bomo po dirki v Silverstonu (27. avgusta), izžrebali enega srečneža, ki bo v last dobil unikaten dirkaški spominek. Vsekakor nagrada, za katero se je vredno potruditi in redno spremljati dirkaške konce tedna v naši družbi. Splošni pogoji za nagradno igro so na voljo tukaj.

Srečno!

Dirkališče Trening Kvalifikacije Ogrevanje Dirka

Silverstone

VN Velike Britanije

25.08.2017

15:05

26.08.2017

14:30

27.08.2017

11:00

27.08.2017

16:30

Izidi dirke
x

Prenesi v

Zgodba: MotoGP 2017

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 40
Apostol1 15.08.2017 08:57:55
Nikoli nisem sanjal da bi imel na čeladi podpis kakega zvezdnika ali kaj drugega podobnega ,odkrito pa priznam da sem ko sem bi star kakšnih 25 let sanjal da bi bil v postelji s Sharon Stone in da bi zadel na loto no to pa sanjam še dandanes.
Več komentarjev