MotoGP

Oglasil se je Barbera: Nisem ponosen ...

Barcelona, 14. 05. 2013 08.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Motociklistična karavana serije motoGP bo v kratkem zasedla dirkališče Le Mans, kjer se bo konec tedna odvijala preizkušnja za Veliko nagrado Francije. Na stezi bo skoraj zanesljivo tudi dirkač Hector Barbera, ki se je v Jerezu znašel pod drobnogledom policije.

Potem ko so španski organi reda in miru zaradi napada na dekle aretirali dirkača motoGP moštva Avintia Blusens Hectorja Barberaja, se je ta pred novim dirkaškim koncem tedna v Le Mansu odzval z izjavo za javnost. Zgrožen je bil nad pritiskom, ki ga nad njim izvajajo predstavniki španskih medijev, za nameček pa je želel javnosti sporočiti resnico.

Hector Barbera
Hector Barbera FOTO: Reuters
"Razumljivo, da nisem ponosen na stvari, ki so se zgodile. Rad bi se opravičil vsem, ko so se tako ali drugače znašli v omenjeni zgodbi. Tu mislim predvsem na družino, prijatelje in člane ekipe. Prevzemam odgovornost za nastalo, čeprav čutim, da sem bil zaradi zadnjih težav še bolj napaden kot kdor koli drug. Od tega trenutka je vse v rokah pravosodnih organov,“ je med drugim v izjavi za javnost zapisal Barbera.

Spomnimo, da je španski dirkač v hotelski sobi pred dirko za Veliko nagrado Španije fizično obračunal z dekletom, napad pa so policiji prijavili zdravniki, ki so hudo poškodovano dekle sprejeli v bolnišnico, kjer je čez noč ostala v oskrbi.

Pasica motoGP (Francija)
Pasica motoGP (Francija) FOTO:

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

lioon
14. 05. 2013 21.41
+3
Baje je ona njega prva zaloputnla....ne prehitr obsojat ljudi, če nimate pojma kaj se je v resnici dogajalo.
off the road
14. 05. 2013 17.07
+2
Al bo on tud reku da je njegova reakcija človeška?
concord
14. 05. 2013 12.06
+7
Opravičil se je vsem ostalim, samo dekletu se pa ni opravičil. Seljačina.
ivoandric
14. 05. 2013 13.12
+2
Mitutoyo
14. 05. 2013 09.21
+13
a zato je imel plavo oko na štartu. siromak.