P. Espargaro: O motoGP za zdaj še ne razmišljam

Dirkač moštva Pons Tuenti HP Pol Espargaro bo v prihodnji sezoni bržkone prestopil v kraljevi motociklistični razred. Mladi Španec pa o tem za zdaj ne razmišlja in je z mislimi povsem osredotočen na osvojitev naslova prvaka v razredu moto2.

Pol Espargaro

Pol Espargaro (Foto: Reuters)

V minuli sezoni je bil Pol Espargaro edini pravi tekmec poznejšega zmagovalca v razredu moto2 Marca Marqueza. Čeprav v letošnjem tekmovalnem letu ni začel po pričakovanjih, ostaja prvi favorit za končno zmago. S svojim razkošnim talentom je že večkrat opozoril nase, v prihodnji sezoni pa se bo bržkone preselil v kraljevi razred. Temu je prikimal tudi šef ekipe Tech 3 Yamaha Herve Poncharal, ki je namignil, da naj bi Espargaro v moštvu zamenjal Cala Cruthlowa. "Vsi radi govorijo o prihodnosti, vendar zdaj ni pravi trenutek. V tem trenutku se moram osredotočiti na prvenstvo v razredu moto2. Vse misli so usmerjene v osvojitev naslova prvaka. O prihodnosti se bomo pogovarjali po koncu sezone,“ je za Mundo Deportivo dejal Espargaro in nadaljeval: "Seveda bi se mi s selitvijo v motoGP uresničile sanje. Smeji se mi, če le pomislim na to.“

Dosedanje dirke letošnjega motociklističnega prvenstva si oglejte na VOYO. Sodelujte tudi v nagradni igri in si z malce sreče priigrajte zanimive nagrade.

 

 

Prenesi v

Zgodba: MotoGP 2013

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
mikeTHEbike 23.05.2013 16:40:58
Prvo se poprimi s rabatom in rednig om, pol pa šele pomisli na motogp!
Več komentarjev