Rossi: MotoGP brez mene bi bil kot svetovno prvenstvo v nogometu brez Italije. Poskušal bom vztrajati malce dlje

"MotoGP brez mene bi bil kot svetovno prvenstvo v nogometu brez Italije. Poskušal bom vztrajati malce dlje," je v šali in smehu dejal devetkratni motociklistični svetovni prvak Valentino Rossi. Ta je tudi letos dobil reli v Monzi, kar je zanj še šesta lovorika na omenjenem reliju.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Da je Valentino Rossi hiter tako na dveh kot štirih kolesih, je potrdil tudi z novo zmago na reliju Monza. S fordom fiesto RS WRC je kljub kazni desetih sekund uspel priti na sam vrh. Še šestič v karieri. "Ta zmaga me spominja na dirko na Phillip Islandu leta 2003. Tudi tam sem bil kaznovan z desetimi sekundami, a sem na koncu zmagal. Mislil sem, da je reli v Monzi že izgubljen, a je (Marco) Bonanomi storil napako in tako sem na vrhu zaključil jaz," je za GPone.com še dodal Rossi, ki ga je na reliju v Monzi spremljala tudi naša ekipa.

Rossi priznava, da to ni bila dobra sezona
Spregovoril je tudi o letošnji sezoni, ki je bila za dirkaškega Doktorja ena slabših v zadnjih petih letih. "Če sem pošten, to zame ni bila dobra sezona. Odpeljal sem nekaj dobrih dirk, toda naš potencial je veliko večji, kot se je na koncu videlo. Sedaj je pred nami težji del, da se približamo najboljšim. Trdo bomo morali delati," je izpostavil 38-letnik. Ta je, kot že zapisano zgoraj, dejal, da bo prvenstvo motoGP približno takšno, kot je svetovno prvenstvo brez Italije. Nepredstavljivo? Bomo ugotovili kmalu, saj se Italiji ni uspelo uvrstiti na mundial 2018 v Rusiji. 

Prenesi v

Zgodba: MotoGP 2017

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 117
 
mzvezda 09.12.2017 09:19:03
Torej 16.03.2018 je veliki začetek!!! Komaj čakam!! Še kdo?
Mohiito 09.12.2017 10:36:21
Malo več kot 4mesece, še dolga bo.
Mohiito 09.12.2017 10:38:59
Ups 3.
Več komentarjev