Rossi o Marquezu: Težko ga bo premagati!

Italijanski motociklistični as Valentino Rossi (Yamaha) je podobno kot dirkaški vrh Dorna navdušen nad novincem med elito razreda motoGP Marcom Marquezom (Honda), ki je že na drugi dirki dočakal premierno zmago v najmočnejšem razredu.

Motociklistični navdušenci so v letošnji sezoni razreda motoGP največ pričakovali od Valentina Rossija, ki se je vrnil na zmagovalno yamaho in s katero naj bi navduševal v letošnji sezoni, a ta hip ni on številka 1 svetovnega motociklizma. Ta vloga namreč po zmagi na preizkušnji za VN Amerik pripada španskemu novincu med elito Marcu Marquezu. "Navdušuje," pravi Rossi, ki je po drugi preizkušnji sezone še bolj navdušen nad Špancem, in dodaja: "Zmagati še na drugi dirki med elito je nekaj izjemnega. Odličen dirkač. Na uvodnih dveh dirkah je bil dvakrat na zmagovalnem odru."

Marc Marquez

Marc Marquez (Foto: Reuters)

Dirkaški doktor se po uvodnih dveh preizkušnjah v popolnosti zaveda, da njegova tekmeca v bitki za stopničke nista več le Jorge Lorenzo in Dani Pedrosa, ampak tudi Marquez: "Zelo je hiter in težko ga bo premagati. Zagotovo!"

Prenesi v

Zgodba: MotoGP 2013

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 16
 
THEdocktor 25.04.2013 22:54:19
PA KAJ SKOR ŠE NIKOL NI ZAJCA UJEL POSEBNO DOKTORJA NE 46???????????????????????
DucatiDuče 26.04.2013 13:48:38
haha, če pa to ni Miran Čuden ne... :D
lioon 29.04.2013 13:16:55
haha sam res... :D
Več komentarjev