Še dobro, da je Edwards dirkač 'stare šole'

Ameriški motociklist razreda motoGP Colin Edwards (FTR-Kawasaki) je 'mokro' dirko za VN Francije odpeljal brez sistema proti zdrsu koles, kar mu je močno otežilo napadanje mest, ki prinašajo točke.

Ameriški motociklist razreda motoGP Colin Edwards je trenutno pri eni sami osvojeni točki v letošnji sezoni, v kolikor bi mu motocikel na preizkušnji za VN Francije deloval tako, kot si je želel, pa bi lahko bil izkupiček veliko boljši. Ciljno črto je namreč prečkal kot 16., ostal brez točk, šele nekaj dni po dirki pa je priznal, da je moral 'mokro dirko' odpeljati brez pomoči sistema proti zdrsu koles.

Colin Edwards

Colin Edwards (Foto: Reuters)

"Začetek preizkušnje je bil dober, po prvem krogu pa sem začutil, da mi ne deluje sistem proti zdrsu koles. Postajal sem vse bolj nervozen. V tistem trenutku sem se zavedal, da bo treba dirkati tako kot nekoč in še dobro, da sem 'stare šole'. Ni bilo posebnih težav, vse pa je bilo v zapestju,“ se je pošalil dirkač moštva FTR-Kawasaki in dodal: "Bilo je kar nekaj neprijetnih trenutkov, spogledoval sem se z odstopom, v zadnjih 12 krogih pa se je preprosto začela borba za obstanek na motociklu.

Prenesi v

Zgodba: MotoGP 2013

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 8
 
slim112ful 26.05.2013 19:23:05
prevec je elektronike,zato postajajo dirke dolgocasne.danes je vse v motorju in nastavitvah,malo se v dirkacu.ce bi to izklopli bi blo bl zanimivo!!
Več komentarjev