Zdaj je ključna rehabilitacija

Svetovni motociklistični prvak razreda motoGP Jorge Lorenzo je v Barceloni začel z rehabilitacijo po operaciji ključnice. Dr. Teresa Sola pravi, da bo treba praktično vse dni do Sachsenringa posvetiti okrevanju.

Španski motociklistični šampion Jorge Lorenzo se je po izjemnem petem mestu na dirki za veliko nagrado Nizozemske – nastopil je dan po operaciji ključnice – vzel nekaj dni za rehabilitacijo. Svetovnemu prvaku so kovinsko ploščico pričvrstili z osmimi vijaki, zdaj pa bo ključnega pomena, da čas do dirke za veliko nagrado Nemčije izkoristi za rehabilitacijo.

Jorge Lorenzo - 1

Jorge Lorenzo (Foto: Reuters)

"Fizična pripravljenost dirkača je prišla do izraza na nizozemski preizkušnji. Kljub dirkanju ni dodatnih posledic,'' pravi dr. Teresa Sola in ob tem dodal, da je zdaj ključna njegova rehabilitacijska pot. Z intenzivnim delom mora začeti takoj, saj je to edini način, da bo za Sachsenring 100-odstotno pripravljen.

Prenesi v

Zgodba: MotoGP 2013

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
 
dolfe1 07.07.2013 11:49:25
Ma kje bi on zrdrzau celo dirko z zlomljeno kljucnico in odprto rano po operaciji..pa se naj bi u bolnici delau sklece, kot dokaz, da je sposoben dirkat. ma dej dej mislim to je prou..
Več komentarjev