MotoGP

Zdaj je ključna rehabilitacija

Barcelona, 03. 07. 2013 15.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Svetovni motociklistični prvak razreda motoGP Jorge Lorenzo je v Barceloni začel z rehabilitacijo po operaciji ključnice. Dr. Teresa Sola pravi, da bo treba praktično vse dni do Sachsenringa posvetiti okrevanju.

Španski motociklistični šampion Jorge Lorenzo se je po izjemnem petem mestu na dirki za veliko nagrado Nizozemske – nastopil je dan po operaciji ključnice – vzel nekaj dni za rehabilitacijo. Svetovnemu prvaku so kovinsko ploščico pričvrstili z osmimi vijaki, zdaj pa bo ključnega pomena, da čas do dirke za veliko nagrado Nemčije izkoristi za rehabilitacijo.

Jorge Lorenzo
Jorge Lorenzo FOTO: Reuters

"Fizična pripravljenost dirkača je prišla do izraza na nizozemski preizkušnji. Kljub dirkanju ni dodatnih posledic,'' pravi dr. Teresa Sola in ob tem dodal, da je zdaj ključna njegova rehabilitacijska pot. Z intenzivnim delom mora začeti takoj, saj je to edini način, da bo za Sachsenring 100-odstotno pripravljen.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

dolfe1
07. 07. 2013 11.49
-1
Ma kje bi on zrdrzau celo dirko z zlomljeno kljucnico in odprto rano po operaciji..pa se naj bi u bolnici delau sklece, kot dokaz, da je sposoben dirkat. ma dej dej mislim to je prou..
crt33
05. 07. 2013 00.49
+1
Na srečo še ni doping kontrol v MotoGP , sicer bi .....
jamanzomeduza
04. 07. 2013 09.46
+0
rko pojma nimaš o vrhunskenm športu
jamanzomeduza
04. 07. 2013 09.45
-1
ti si šovinist in nimaš pojma o vrhunskem športu,rehabilitira se namreč takrat ko je čas
rko
04. 07. 2013 08.42
-2
keri šovinistični naslovi, a pred dirko v Assnu pa ni bila ključna rehabilitacija? očitno NE ane
mimtim
03. 07. 2013 22.37
+6
Brez "čudežnega praška" verjetno ne gre, da zdrži vse napore in bolečine.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.