VIDEO: Smukaška kraljica spoznala dirkaškega doktorja: Ilka nasmejana v družbi Rossija

Najboljši motociklisti sveta se te dni potijo v vroči Barceloni, kjer jih čaka sedma preizkušnja v letošnji sezoni. Po naporni zimi pa se še naprej sprošča slovenska šampionka Ilka Štuhec, ki je pred kvalifikacijami na stezi Montmelo spoznala devetkratnega svetovnega prvaka Valentina Rossija. Oglejte si pogovor s smukašo kraljico minule zime v priloženem videu.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Ste se kdaj vprašali, kako bi izgledala dirka med najhitrejšo smukačico na svetu in devetkratnim motociklističnim svetovnim prvakom? No, tega odgovora tudi mi nismo dobili, saj v to nista privolila. Ju je pa bilo prav prisrčno videti, ko sta se prvič spoznala. Govorimo seveda o kraljici hitrih disciplin v alpskem smučanju Ilki Štuhec in enemu najboljših motociklistov vseh časov, Valentinu Rossiju. Omenjena športnika sta se namreč spoznala pred kvalifikacijami za VN Katalonije na stezi Montmelo blizu Barcelone. Ilka je ta dirkaški konec tedna posebna gostja v karavani razreda motoGP in njena velika želja je bila spoznati tudi devetkratnega svetovnega prvaka in živo legendo Valentina Rossija. In prisrčni Mariborčanki se je želja uresničila. V garaži je lahko spoznala legendarnega Italijana in z njim tudi na hitro poklepetala. "Vse je novo, vse je drugače kot pri nas v smučarski karavani in res lepo je videti to zakulisje," nam je zaupala Ilka. Celoten pogovor in vtise Ilke ob obisku dirkaške karavane razreda motoGP pa si lahko ogledate v zgornjemu videu. 

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 32
 
masni 11.06.2017 21:34:51
Upam Rosi, da si jo položil na strmini, kjer je hitrost največja, kar si Ilka zelo želi.
kraljevski 12.06.2017 10:59:15
Jes jes
Več komentarjev