Sveti Jorge za lepši jutri otrok

Svetovni motociklistični prvak razreda motoGP Jorge Lorenzo je tekmovalno leto sklenil tako, kot si je lahko le želel, proste dneve pa izkorišča predvsem za sodelovanje v najrazličnejših humanitarnih akcijah.

Dvakratni svetovni motociklistični prvak razreda motoGP Jorge Lorenzo ni velik le na in ob dirkališču, ampak v Španiji velja za enega tistih, ki redko odmerjeni prosti čas in "odvečne" evre, praviloma podarijo kateri izmed številnih humanitarnih organizaciji, ki tudi zaradi vsesplošne krize na Pirenejskem polotoku iz dneva v dan skrbijo za več sirot. Prav bitka za lepši jutri otrok v Španiji pa je naslednji projekt zadnjega svetovnega prvaka med dirkaško elito. Naslednji v nizu reklamnih akcij ene izmed dobrodelnih akcij je 25-letnik posodil obraz in glas, sporočilo akcije pa se glasi: "Rešimo otroke pred revščino in vložimo denar v njihov razvoj."

Jorge Lorenzo

Jorge Lorenzo (Foto: Reuters)

V videu, ki se že širi po svetovnem spletu, Lorenzo pripoveduje zgodbo o svetem Jorgeju, ki reši lepo princeso iz objema zmaja, ki bruha ogenj.

Prenesi v

Zgodba: MotoGP 2013

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 8
LorenzoFan99 21.12.2012 15:20:21
Car!!!
Več komentarjev