MotoGP

VIDEO: 'DesmoDovi' po 'hat-tricku' priznal: Marc vselej poskusi v zadnjem krogu, Španec dodaja: Če ne bi, ne bi moral spati

Spielberg, 14. 08. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Za dirkači razreda motoGP je razburljiv konec tedna. Avstrijski Spielberg pa z največjim nasmeškom zapušča Andrea Dovizioso, ki je tretjič letos ugnal vso konkurenco in tako tudi pozabil na lanski poraz, ki mu ga je zadal Andrea Iannone. Z razpletom dirke je zadovoljen tudi vodilni v prvenstvu Marc Marquez, čeprav je bil v zadnjem zavoju še v igri za zmago.

Andrea Dovizioso je še tretjič letos stopil na najvišjo stopničko v razredu motoGP.
Andrea Dovizioso je še tretjič letos stopil na najvišjo stopničko v razredu motoGP. FOTO: AP

Andrea Dovizioso je na 11. dirki sezone v avstrijskem Spielbergu po Mugellu in Barceloni, prišel še do tretje zmage v letošnjem letu. S tem je italijanski dirkač uščipnil pet točk Marcu Marquez v boju za naslov svetovnega prvaka, Z aktualnim svetovnim prvakom sta namreč v drugem delu dirke uprizorila izjemno bitko, ki je trajala vse do zadnjega zavoja, kjer je je Španec z drznim manevrom še poskusil, a Ducatijev dirkač je ostal zbran in kot prvi prečkal ciljno črto. S tem je tudi zacelil rane iz lanske sezone, ko je Andrea Iannone z zmago v Spielbergu končal sušno obdobje brez zmag za Ducati. Dovizioso je takrat dirko končal na drugem mestu in bil vidno razočaran, da ni bil on tisti, ki bi moštvu iz Bologne pripeljal prvo zmago po Caseyju Stonerju. Kot rečeno je s tretjo zmago v sezoni 'DesmoDovi' skočil na drugo mesto v svetovnem prvenstvu. Italijan je na enajstih dirkah zbral 158 točk, kar je šestnajst manj od Marqueza. Na tretjem mestu je Maverick Vinales (150), ki je sicer dirko končal na šestem mestu, na četrtem pa je njegov moštveni kolega Valentino Rossi (141), ki bo želel dirkaški konec tedna v Avstriji čimprej pozabiti. Daleč ni niti Dani Pedrosa, ki je tokrat stopil na najnižjo stopničko. Izkušeni Španec je v dosedanjem poteku sezone zbral 139 točk. 

"Marc vedno poskusi nekaj takšnega v zadnjem krogu! Bil sem v zahtevnem položaju, saj sem izgubil veliko časa v prejšnjih dveh levih zavojih in tam bi me lahko prehitel. Nisem vedel, da ga tam še ni blizu in sem prehitro začel zapirati linije in takrat je dobil novo priložnost, da me dohiti. Nato sem v predzadnjem zavoju zaviral zelo pozno in mu nisem pustil možnosti, nato ga pa sploh nisem pričakoval v zadnjem zavoju, saj ni nič prostora za zaviranje. A zaslišal sem njegov motocikel in slišal sem, kako je odprl plin hitreje kot jaz in takrat sem vedel, da bo poskusil. Pustil sem mu prostor, saj če tega ne bi storil, bi zadela in bi morda celo izgubil dirko. Na srečo sem bil nato hitrejši pri izhodi iz zavoja," je po dirki z nasmeškom na obrazu in brez zamer do tekmeca na stezi razlagal zmagovalec dirke v Avstriji. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Čeprav mu ni uspelo še tretjič zapored stopiti na najvišjo stopničko, pa je bil z drugim mestom vseeno zadovoljen Marquez. Čeprav je izgubil pet točk proti Doviziosu, pa je veliko pridobil proti obema tovarniškima Yamahama, za katerima je znova slab dirkaški konec tedna. "V zadnjem krogu sem razmišljal o vsem drugem, razen o svetovnem prvenstvu ne! Stoodstotno sem pritiskal in se odločil, da grem na polno. Svetovno prvenstvo je pomembno, ampak tudi drugo mesto je zelo pomembno. Letos smo bili veliko bolj konkurenčni kot lani, a Dovizioso je imel, predvsem v zadnjih krogih, vselej na razpolago nekaj več. Vsepovsod je bil močnejši, razen v zadnjih dveh levih zavojih, mogoče zaradi dejstva, ker je imel mehkejšo različico gume. Šel sem preko meje in poskusil v zadnjem zavoju, če tam ne bi poskusil, ne bi moral zaspati nocoj," pa je iskreno priznal Marquez, ki je nato tudi športno čestital Doviziosu za novo zmago v letošnji sezoni. Dirkače sedaj po dveh zaporednih dirkah v Brnu in Spielbergu čaka krajši premor pred naslednjo dirko. Karavana razreda motoGP se bo namreč naslednjič zbrala v Silverstonu, kjer bo na sporedu dirka za VN Velike Britanije. Omenjeni dirkaški konec tedna bo potekal med 25. in 27. avgustom, seveda tudi s prenosi na Kanalu A in VOYO. 

Od kar se je lani Spielberg vrnil na koledar dirk razreda motoGP, Ducati ne pozna poraza. Bo tudi prihodnje leto tako?
Od kar se je lani Spielberg vrnil na koledar dirk razreda motoGP, Ducati ne pozna poraza. Bo tudi prihodnje leto tako? FOTO: AP
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (117)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

flum
24. 08. 2017 14.46
Dvomim, da je M M iyjavu, da ne bi morov spat .pisun nayaj v sedmi os šole učit slovenščino
Mottodedi
15. 08. 2017 16.48
-3
Na tem forumu bi rabili PIPSSSSS! Srarejši bodo že vedeli zakaj ;) Danes mladi uporaljajo RAID, ki pa ni tako učinkovit! Najbolj pa me žalostita komentatorja, Gaber???Sploh pa sokomentator Boštjan! Pa ljudje moji, res dela ćlovek kar mu je dopuščeno, ampak KDO?????? hu..iča njemu dovoli komentiranje v eter?????
JackySparroww
15. 08. 2017 20.53
-3
Pa kwa tk jamrate, vsak dela napake, kdor dela. Vi pametnjakovici samo kritizirate.
Mottodedi
16. 08. 2017 18.40
-2
JS, Oćitno nisi gledal prenosa na A kanalu ( jaz sem ga z zamikom v ponedeljek zvečer, zato sem že vedel razplet oz. izid dirke), kajti potem bi opazil, beri slišal, Boštjanove orgazmične komentarje! Če pa malo pogledam statistiko jamranja na forumu ; sta dva vodilna-NF in JS! Je treba temu še kaj dodati?
SENNA1
15. 08. 2017 13.27
-2
VALE,JE,MOTOGP.LP
JackySparroww
15. 08. 2017 13.31
+2
Noki
15. 08. 2017 14.11
+7
MotoGP je bil pred Rossijem in po Rossiju bo, pa či ti je to všeč ali pa ne. Če ga pa po valetu ne boš gledal, bš pa ti prikrajšan. Jaz sigurno ne, ker nisem obseden z enim dirkačem.
SENNA1
15. 08. 2017 17.02
+0
SPARR,JECLAV,TI,JE,POŠTAR,KIJE,NA,MAM,LEZOV.PACIJENT.
JackySparroww
15. 08. 2017 19.56
-3
SENNA1
15. 08. 2017 20.37
+3
Sparovcek,ne,se,sprenevedat,lepo,priznaj.lp
JackySparroww
15. 08. 2017 20.53
-3
Oj stari, da te ne bo infarkt, k tok jecljaš
BenBostrom
15. 08. 2017 21.09
-2
nabijanje lazi nic drugega...sicer bo grdo od mene kar bom napisal a leti na senna1 da v nedeljo je bil vale bore malo gpja
SENNA1
15. 08. 2017 22.36
+3
BenBostrom
16. 08. 2017 08.35
+0
rr3
15. 08. 2017 09.11
+0
Zanimivo kako si eni pomagajo dvigovati moralo tako da si odprejo še en profil za "monologe" hahahaha
hardwear
14. 08. 2017 22.15
-5
Kalci.,...si kj vesel za RED ki gre v aprilijo
Kosmatinc
14. 08. 2017 20.56
+9
Kakšno dirko nam pričaral Marc,brez njega bi bil motoGP dolgočasen.
Nightyfly
14. 08. 2017 20.37
-9
BenBostrom 14.08.2017 13:44:31 6 lorraine...kar ste napisali je dokaz dvojnih meril in zamere Marcu iz 2015.Hkrati pozabljate Misano 2015 in 13tock zapravljenih,pozabljate da Assen 2015 po dirkaskih pravilih je Marc bil na notranji strani,hkrati pozabljate da za potezo Rossija v Sepangu bi vsi dobili crno zastavico,pozabljate na Rossijeve poteze s katerimi je postal priljubljen,pozabljate da je Marc imel od koga se to nauciti,pozabljate da je ''vas'' nasemu vzornik...pozabljate da cas gre naprej in ce marc vceraj nebi poiskusil kar je bi mu rekli da kalkulira.Osebno me ne zanima nobena lovorika vec ker zelim in upam da Marc ne izgubi agresivnosti kar pa z leti zal pride...imate dokaz pri vasem...tudi nas bo nekoc starejsi.Nekateri spremljamo ta sport ze ko Rossija na svetu ni bilo in spostujemo vse kar je pocel in naredil za ta sport in vemo da ni za odpis nikoli-vceraj pac ni slo in bo lahko naslednjic ze vse popolnoma drugace...in ja kapo dol vasemu kaksne vse sprembe je dal cez tekom let...Grem zdaj na motor in bi z veseljem pil pivo ob realni in dobri debati.Kje se dobimo?///////////////////////samo se to ,pa vas ne bom vec ´´nadlegoval´´ . Vidim , da ste ze star navijac .....torej vam lahko napisem kot navijac . Tudi mene so se skoraj v plenicah starsi vozili se v Preluko pri Opatiji ,kje smo leta gledali najvecje vvoznjah . Od Agostinija pa naprej . Do danes se je nabralo stotine dirk , tako moto ,kot F! , ki smo jih videli v zivo . In kot zelo natancen opazovalec ,navijac lahko mirno trdim , da smo te dirke dozivljali skoraj tako kot da bi bili z dirkaci na motorjih ............. veste za kaj vam to govorim ? Zato ,ker ste napisal , da ste star navijac , torej boste pritrdil mojemu misljenju (ki ni samo moje jasno ), da pravi opazovalev dirk z leti dobi nezmotljiv obcutek za korektnost ,gentlemansko obnasanje dirkacev kot tudi njihov nacin voznje . In prav tako vsak ,ki je v tem sportu doma lahko v zivo vidi v kaksnem stanju je tisti dan motor in kaksen bo rezultat . Odgovore na to pa menda ze veste ,saj ste izkusen in kar dolgo navijac nekoga . Nekaj vas pa vseeno moram popraviti ,oz. opomniti . Na pivo bi lahko prisel pes recimo ,nikakor pa z motorjem ,ker ne pijem , ne bi smel piti .Na kavo pa lahko .Samo se bojim , da sem cca 750 km stran v tem trenutku . Verjetno bi pa bilo zanimivo kaksno reci . LP
hardwear
14. 08. 2017 21.04
+0
Ta se kr sanja o nekem motorju pa Svici pa nevem koga se.....
BenBostrom
14. 08. 2017 21.21
+0
nigty...se strinjam z napisanim glede vozenj 40 let nazaj...pivo sem uporabil kot simbol miru in ne pijem nikoli na motorju,tudi nasplosne...pa da vas popravim oz. dodam pred leti bilo res veliko gentlemenstva,ki je pa ze pred Rossijem pocasi pojenjalo in roko na srce od Rossijevega zacetka ali pa recimo od novega tisocletja gentlemenstva v tem sportu ni vec...kot tudi v vecini sportov ni vec
JackySparroww
15. 08. 2017 11.40
+2
Korektnost in gentlemansko obnašanje pri Rossiju???? Verjetno bodo na to vprašanje najbolje odgovorili Rossijevi konkurenti (Gibernau, Biaggi, Stoner, Lorenzo, Marquez) in ne gledalci, 200m od steze nekje na travi.
dugi159
15. 08. 2017 12.17
-1
Kaksna more to biti bolecina , da med usesi une dve celice sestava tak umotvor
Profesormarck
14. 08. 2017 19.54
+7
Napeta dirka,da si prste pogrizeš,no za yamaho sigurno ne tako zanimiva,to je dirka,ko ne veš,keri bo zmagal,vse do zadnjega metra ! Gremo Marc Marquez po nove točke in nov naslov.Viva-profesor-viva !
DonDonDan
14. 08. 2017 19.11
+11
Moto GP je čedalje bolj zanimiv. Posledično bo v ta šport priteklo še dodatno veliko več denarja. Bravo, tako se dela biznis. Kwa pa F1? Noben je več ne bo obudil, žal ! Samo upam, da se vodilni v GP-ju zavedajo tistega, kar se v F1 niso!
JackySparroww
14. 08. 2017 18.52
+12
En prijeten gospod z nickom BenBostrom je na koncu napisal: "Grem zdaj na motor in bi z veseljem pil pivo ob realni in dobri debati.Kje se dobimo?" Ponudba seveda ni naletela na plodna tla, bila pa je namenjena zapriseženima rossistoma Muhi in Lorraine. Kar je seveda logično. Ti ljudje so tako sovražno naravnani na Rossijevega naslednika Marka Marqueza, da bi ga utopili v žlici vode. Sploh jim ni do konstruktivne debate, niti na kraj pameti jim ne pada, da mogoče obstaja tudi druga, temnejša plat njihovega guruja. Takšni ljudje so za družbo zelo škodljivi, širijo sovraštvo in nestrpnost. Če bi bil jaz glavni urednik tega portala, bi prvo v spoštljivem tonu opozoril te prenapeteže, če pa to ne bi zaleglo, pa bi jih za vedno odstranil s tega portala. Je namreč velika razlika v pobalinskem zbadanju, ki ga mi delimo Rossijevim navijačem, ali pa njihovem sovražnem sikanju proti vsemu, kar ni rumeno.
BenBostrom
14. 08. 2017 19.20
+9
...skoda edino ker ni vec postov iz 2013 in dirke v Jerezu...komentarji so bili...novi Rossi na pohodu...Laguna Seca...Rossijevo potezo je Marc nadgradil...na sploh so vsi Marcu drzali pesti ker jih je spominjal na Rossije zgodovinske manevre in 4 leta kasneje je delezen blatenja zato ker je novodobna razlicica nekoga ki je ikona ze dolga leta...namesto pohval samo zaljenje in vse to zakaj??Ker se Marc ni pustil in je delal tako kot njegov idol vcasih...Vemo vsi da tudi Rossi se nebi pustil sploh v javnosti podhebavat.
hardwear
14. 08. 2017 21.07
-1
Zanimivo zakaj flajic tega ne komentira kar je Ben napisal
dugi159
15. 08. 2017 12.19
+1
Niso mislili da bo marc tolk dober. To je bilo iz vljudnosti. Zdaj kazejo svoj pravi obraz , ko vidijo da bo mm cez par let zlickal unih devet naslovov
SENNA1
14. 08. 2017 18.09
-11
Po zadnji dirki se bodo preštele točke.Vale naredi nam uslugo,če ne boš v igri za naslov,vsaj markecu vrni za leto 2015,ko ti je bil odvzet naslov.Naj bo pa Dovi prvak.
BenBostrom
14. 08. 2017 19.08
+15
2015 si je Valentino sam zajezkal naslov...Misano 2015
Nightyfly
14. 08. 2017 20.07
-8
Ben , to je sicer vasa osebna ocena kar je razumljivo . Ni pa nujno ,da je tako . O tem smoo z veliko napisali , osebno sem nastel vse Velike tega sporta , sedanje in bivse prvake ter analitike , novinarje ,ki so tocno opisali dogodek iz Sepanga ,ker so tudi videli posnetek , ki se drugace ni pojavil na netu . Sicer pa tudi ni vec pomembno . Tsto je bil piskotek , Vale je javno (in ne izza spanske stene na skrivaj) obelodanil svoje sumnje glede obnasanja dveh voznikov . In res je tudi ,da se je obnasanje in odnos Marca cez noc spremenilo. Ni morda res ? Sicer pa - ta forum je postal platforma osebnega onaniranja nekaterih ,ki enostavno partecipirajo zaradi svojih sprostitvenih nagonov , dirkanje oz .ta sport jim je deveta skrb . Ben ,lepo je ,da vabite na pivo ob dobri realni debati . No , ce imate cas , dajte si prebrati nakljucne poste . Upam si trditi , da boste zaznal v njih tisto kar nas loci ,predvsem pa - s kaksnim namenom je bilo nekaj napisano in koliko vsebinskega , torej v kaksni korelaciji je pisnje s samim clankom ,zaradi katerega smo tukaj . Kot lahko sami vidite ,ste verjetno ugotovil , da je ta forum zapustilo nekaj korektnih in umirjenih forumasev ,ker so zaradi nekaterih , ne bom jih etiketiral ,storite to kar sami ce zelite , enostavno obupali zaradi nasilnih besednih napadov in zaljenj . Mogoce pa je to edini nacin , da clovek ohrani osebni mir in nekaj kulture . Lepo se imejte ob pivu v druzbi dobrih ljudi . ////////
Nightyfly
14. 08. 2017 20.13
-7
P.S. Ben , se nekaj sem spregledal ,kar se tice Valentina Rossija . Vzporedno z vsemi obvezami glede dirk ,urnikov ,sponzosrkih obveznosti , dobrodelnih stvari in podobnega VR misli tudi na bodoce generacije dirkacev .Kot veste , gosti na svojem rancu veliko dirkacev ,ki si na pisti v Misanu -ter drugje nabirajo izkusnje in rastejo v prave in predvsem zelo dobre dirkace . Se najbolj pa je pozitivno ,da jim omogoca realizacijo njihovih sanj . To je njegova Akademija ,ki jo vodi in s pomocjo sponsorjev tudi finansira . Poleg vsega tega ima VR mostvi v moto 3 in moto 2 razredih . Vesel sem , da njegove izkusnje in bravuro prenasa na mlajse generacije iz katerih ze prihajajo na plan sampioni . Tudi zato , ne samo zaradi dirkanja cenim njegovo vlogo v tem sportu .
Profesormarck
14. 08. 2017 20.29
+11
Dragi sennek1..kako naj rozek vrne Marcu,če pa ni nikoli pred njim,se naj ustavi z motorjem in ga počaka en krog? ha,ha,ha,he,he,he
Melaj
14. 08. 2017 20.32
+14
Lepo in prav je, da ceniš njegove uspehe in dejanja. Nisi edini. Ni pa prav, da blatiš ostale in tudi take, ki bojo mogoče prav njega prehiteli in zasenčili v nečem, kjer Valentino pač ni blestel. Tudi on ni dosegel vse, kar je mogoče...Je še zelo veliko rezerve v tem. In ja, res je pohvalno, da se ubada in financira mlade Italijanske upe in jim utira pot v tem športu. Ne pozabi pa, da Rossi pri 24 letih še ni imel dirkaško akademijo, ni imel moštva v moto3 in moto2, tudi ni imel 9 naslovov prvaka in ne 115 zmag. Zato dej biti boj razumen in pusti času čas, ker mislim, da imamo nekoga na sceni, ki bi to znal doseči in preseči. In glede starosti in dirkanja..pa doseganja naslovov prvaka...je pa ja jasno, da tudi Dovi ni več rosno mlad in se trudi doseči nekaj, kar je doslej uspelo samo super dirkaču in človeku Stonerju. In upam, da ne boš zadnjemu očital ribolov, ker za kar se je odločil je nekaj, kar žene svet naprej in prav zato lahko obstajajo dirke in dirkači. Ni vse v številkah in letih dirkanja! Imajo nekateri tudi druge primarne cilje, ki so jim veliko bolj pomembni, kot asfalt in vonj po bencinu. Pokaži malo respekta tudi do ostalih prvakov, ki so znali veliko dirk in sezon dobivati prav proti Rossiju. Če je on tako spoštovan..kar ni sporno zame, bi mogli biti tudi tisti, ki so prav njega premagovali in ga še vedno.
BenBostrom
14. 08. 2017 20.39
+0
nighty,v marsicem se strinjam,na hitro z vsem in misano 2015 omenjam zgolj da je Rossi imel vec v rokah in da se prevec obesa ta klincev Sepang.Dejstvo je da je na koncu nastala stala in seveda vsak vidi po svoje.Zalosti me ker se iz dobesedno neutemeljenega razloga ker se ne ve kaj bi bilo brez Sepanga zali na nizkotnem nivoju oba vrhunska sportnika...drugace sem pa vedno za debate dokler se upostevajo in poslusajo v miru obe strani.
VHRC
14. 08. 2017 21.48
+8
Če bi Rossi napadel tako kot Markez v zadnjem krogu bi bil JUNAK ,ker je to storil Markez je bedak in nevaren voznik v očeh Rossistov.
jezdiimir
15. 08. 2017 09.27
-4
VHRC razlika je v tem da Rossi take manevre obvlada in niso nevarni za druge, za MM pa vemo da ima še s seboj preveč dela kaj šele da bi znal na ostale mirkat, hehehe
hardwear
15. 08. 2017 10.18
+4
Edino kar rozek obvlada je uccolina.......tko kot ti obvladas zdraharja flejerja.....
JackySparroww
15. 08. 2017 12.11
+1
dugi159
15. 08. 2017 12.21
+1
Hahaha senni je zmankal vejic ! Na ene par,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
competizione
14. 08. 2017 18.02
-6
Rossi...velemojster...legend moto GP....
BenBostrom
14. 08. 2017 19.41
-8
iga_biba
14. 08. 2017 22.41
+1
iga_biba
14. 08. 2017 22.48
+2
kaj je potem Zarko, če je "doktor" velemojster in legend moto GP??
competizione
14. 08. 2017 18.01
-6
Rossi.......velemojster.....legend....GP...!!!!
erlapsus
14. 08. 2017 17.28
+14
...dirka kot se šika..to je to..da premagaš MAR moreš iti čez limit...Honda je zadala ornk udarec Yamahi
Melaj
14. 08. 2017 16.37
+23
Zakaj se nekateri z tako vnemo in obsesijo spotikate in zaletavate v Marca Marqueza in njegove vožnje. Če ga toliko sovraži nekdo, ki mogoče navija za Valentina Rossija, mu to ne pomaga preveč. Edino kar je, je to, da se netijo nepotrebni spori in delijo žaljivke. Je mogoče težava v tem, da ni bil v zadnjem ovinku Rossi na mestu Maqueza, ali kaj? Ker to je že bolano na tak način kritizirat odličnega dirkača in prvega kandidata za naslov..kot kaže trenutno. Dovi in Marc sta v Nedeljski dirki pokazala, kaj je motoGP in kako se temu streže. Pravo brezkompromisno dirkanje in brez njiju bi bila dirka v Avstriji bolj kot ne medla predstava. Tisti, ki ne zna spoštovati vse dirkače, naj enostavno ne spremlja dirke..Ker tam jih veliko dirka, ne samo eden ali dva. Zaradi enega ali dveh dirkačev ne bi bilo dirk in spektakla.
JackySparroww
14. 08. 2017 18.40
+11
RockSt
14. 08. 2017 16.03
+23
Če bi rossi s takšnim manevrom poskušal prehiteti dovija bi bil heroj, ker pa je to storil dr.markec je to nekaj za kar bi moral biti kaznovan in je na meji tega da ga je skoraj zbil na tla. Čudno da dovi ni rekel nič slabega o markcu izgleda da je bilo vse tako kot mora biti to je pač dirkanje in takšni manevri privabijo gledalce.
BenBostrom
14. 08. 2017 19.45
+7
Dovi je Dovi.Nikoli ne jamra,tudi ko so ga drugi zbili ni nikoli jamral.Mogoce letos uspe na koncu,mu iskreno privoscim,ceprav mu mogoce malce manjka tiste agresije.Ima pa vse drugo super urejeno.
XenoSlo
14. 08. 2017 14.58
-12
Mladi bikec bo kmalu pokojni s takimi manevri.
BenBostrom
14. 08. 2017 15.06
+7
gov46
14. 08. 2017 13.40
-13
Zanimiva dirka. Me pa zanima ce bi vil mm kaznovan ce bi padla, ker je so na silo zadnji ovinek. Glede nato da je spanec verjetno bi dorna spregledala. Itak. Kar je prevec je prevec. Motivacija gor al dol, se je treba, ce vidis da ne gre se sprijazni s tistim mestom na kerem si. Samo mm je vse dovoljeno. Res je da je decko talent, ampak to ne pomeni da mors na vsak nacin nekoga spravit na tla zadnji ovinek. Pubec malo se skuliraj. Ker imas najboljsi material. Se je lepo vidlo da je honda tok hitra ce ne hitrejsa od ducatija.
BenBostrom
14. 08. 2017 13.57
+16
daj ze enkrat preboli 2015...Valentino je dobil za potezo darilo 16 tock.Kaj zdaj natepavas.Leta 2013 za Marcovo potezo proti Lorenzu v Jerezu ste pa vecina vriskali ''new vale''
RockSt
14. 08. 2017 15.50
+13
gov46 rosi ima že celo kariero najboljši material pa je samo 9x osvojil prvenstvo žalostno. Če bo markec vozil tako dolgo kot rozek mu 10 naslovov zagotovo ne bo ušlo v to sm trdno prepričan. Fant je DR. podira vse rekorde zato pa ga rozek in njegovi navijači ne marate.
Staritrg
15. 08. 2017 08.20
-2
Rock ce ce ce.... ce bi Rossi ostal na Hondi, ce ce ce...
hardwear
15. 08. 2017 10.20
+0
......bi Honda zivotarila po zaslugi doktor razvijalca rozeka
komarec
14. 08. 2017 13.03
+5
Razumem, da 24ur živite od reklam, ni pa fer da ljudi zavajate s kremo, ki naj bi topila maščobe, kar je čista laž, ker smo zadevo preverili, pri tistih ki so jo kupili.
Boris Kavčič
14. 08. 2017 16.18
McGuinness
14. 08. 2017 13.00
+17
dejstvo je da če nne bi bilo zadnjih let v GPju Marqueza dirke ne bi bile zanimive oziroma bi bile manj zanimive!! Vsi ki trdite da je prenevaren itd. vam priporočam ogled balinanja ali baleta!! To je MotoGP in prav je da gre kdaj tudi na nož saj to tudi naredi dirke še bolj zanimive. Kdo pa bi rad gledal dirke v stilu da se peljejo en za drugim brez pravih prehitevanj? Marquez s takšnimi manevri le pridobiva še več pravih GP navdušencev na svojo stran! :) Gooo Marquez po 6. naslov!! :)