MotoGP

VIDEO: Kraljeva košnja trave: Marc in Dani sta uprizorila prav posebno dirko ... s kosilnicami!

Barcelona, 07. 07. 2017 18.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Marc Marquez in Dani Pedrosa nista zgolj moštvena kolega znotraj ekipe Repsol Honda v razredu MotoGP, ampak sta tudi velika prijatelja. V letošnji sezoni sta se že podala na dogodivščino z balonom na vroči zrak. Tokrat pa sta uprizorila prav posebno dirko. Za prevozno sredstvo sta namreč izbrala kar kosilnice.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Marc Marquez in Dani Pedrosa že uživata v zasluženem oddihu po naporni prvi polovici sezone v razredu MotoGP. Marquez je kot aktualni svetovni prvak prav na zadnji dirki na Sachsenringu pred poletnim premorom znova zavzel vrh svetovnega prvenstva. Za Danijem pa je prav tako uspešna dirka za VN Nemčije, saj jo je zaključil na tretjem mestu in še kako ostaja tudi sam v igri za naslov svetovnega prvaka v kraljevem razredu. Kljub napornim devetim dirkam pa sta si dirkača moštva Repsol Honda vzela še nekaj časa in pred odhodom na zaslužen oddih odpeljala še zadnjo dirko. A to ni bila navadna dirka, tokrat namreč nista krotila "zverin" na dveh kolesih, temveč veliko počasnejše, a nič manj zabavne kosilnice. Pripravila sta si prav poseben poligon, kdo pa se je na koncu veselil zmage na zgodovinski prvi dirki svetovnega prvenstva kosilnic, preverite v priloženi video povezavi. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

McGuinness
07. 07. 2017 22.48
-6
Ali je to ta kosilnica od Honde s katero je Marquez uspel lani zmagati naslov prvaka? ;) Vseeno s to kosilnico Marquez hitrejši kot ostali :P
jebalvisvoju
07. 07. 2017 21.40
-12
Ce bi Lorenzo premagal Rossija na tako banalni igri bi mu tista jokica zamerla tako kot to on najboljse zna hahah
beware1
07. 07. 2017 18.53
-11
Haha, dobra reklama, dobri kosilnici in dobra dirkaca. Se VR bi lahko bil zraven in JR za pobirati ostalo travo -:)))