VIDEO: Marquez z odličnim zaključkom sezone prišel do četrtega naslova med elito

Dirkač Honde Marc Marquez je zmagovalec sezone 2017. Četrti naslov svetovnega prvaka v razredu motoGP si je zagotovil z odličnim zaključkom sezone. V pripetem videu si lahko ogledate nekaj vrhuncev letošnje sezone.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Marc Marquez je v sezoni 2017 skočil v vodstvo po zmagi na Sachsenringu, a je po smoli v Silverstonu tega prepustil Andrei Doviziosu na ducatiju. Z odličnim zaključkom sezone je 24-letnik ubranil lanskoletni naslov svetovnega prvaka. Na koncu je njegova prednost znašala kar visokih 37 točk. Na zadnjih šestih dirkah (po odstopu v Silverstonu) je MM93 kar trikrat zmagal, osvojil še drugo, tretje in četrto mesto. Zanimivo pred VN San Marina je 12 dirkah zmagal točno tolikokrat (trikrat) kot na zadnjih šestih dirkah sezone. Pregled nabora točk jasno pokaže, da si je Katalonec naslov svetovnega prvaka zagotovil z odličnim zaključkom sezone.

Prenesi v

Zgodba: MotoGP 2017

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 25
Achilleus 13.11.2017 12:05:58
jezdić...spodaj berem, kako de je dotolkel Jack...hahaha...dobro te je...
Achilleus 13.11.2017 14:29:08
Potem pa začni komentirat motoGP. Sej jst običajno to počnem...vendar ti ta jezik ne razumeš. Ko se pojaviš, te šolam v tvojem dialektu...
Več komentarjev