MotoGP

VIDEO: Pedrosa in Marquez na španski 1. april v šolo prišla kot učitelja matematike, nato pa …

Madrid, 28. 12. 2017 17.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Španska dirkača Honde Dani Pedrosa in Marc Marquez sta na dan naivnih, ki je v Španiji 28. decembra (pri nas je to 1. april), bila deležna posebne potegavščine. Pod krinko, da sta gostujoča učitelja matematike, sta obiskala eno od osnovnih šol, kjer sta osem letnikom dejansko razlagala matematične osnove, dokler ju otroci niso razkrinkali.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Aktualni svetovni prvak razreda motoGP Marc Marquez se je v vlogo učitelja posebej vživel in otroke namenoma provociral z napačno matematiko. Tako je 9+3 seštel v 11, ter 9+3+1 v 11. Otroci so mu hitro očitali, da ni opravil izpita iz matematike, on pa je razlagal, da je izpit pravkar zaključil.

S pretvezo, da so ga tako naučili na izobraževanju, se je odpravil poiskati svojega profesorja. To je bil nihče drug kot moštveni kolega Dani Pedrosa. Izvedenec Pedrosa, pod lažnim imenom Santi, je Marquezu napačen izračun potrdil, kar je še bolj razjezilo osemletnike. Nato so vlogo učiteljev prevzeli kar otroci, ki so Marquezu razložili, kako poteka seštevanje.

Ko jih je Marquez povprašal, zakaj imajo na dvorišču toliko stolov, so ga otroci prepoznali, saj so se spomnili, da naj bi jih prav danes obiskal aktualni svetovni prvak razreda motoGP. Ko so Marquezu z obraza odpadli še nalepljeni brki, je bilo potegavščine konec.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

CarlosCars
29. 12. 2017 13.36
-11
Tip je pri rosnih 24 letih absolutni Superstar!!
Profesormarck
28. 12. 2017 18.34
-8
Dobra,res dobra, šala.