VIDEO: Rossi treniral v Misanu in na svojem ranču: Poškodba je pozabljena, novi izzivi pa pred vrati

Valentino Rossi je na dirki za VN Aragonije navdušil svetovno športno javnost, potem ko je le 24 dni po zlomu piščali in golenice osvojil peto mesto. Dirkaški doktor je daljši premor pred naporno azijsko turnejo izkoristil za dodaten trening na dirkališču v Misanu, kot tudi na svojem ranču. Poškodba je pozabljena in okrevanje poteka po načrtovanem urniku. Očitno Rossi še ni rekel zadnje v letošnji sezoni.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Prenesi v

Zgodba: MotoGP 2017

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 56
JackySparroww 11.10.2017 09:14:30
Nightyfly 10.10.2017 18:54 Mikrostruktura..............mate kar prav . Ta sport je veliko vec kot samo golo dirkanje . ///////////////////// Pa bi bilo lepše, če bi ta šport bil predvsem dirkanje, kakor je bil pred Rossijem in bo po Rossiju. Ta kult osebnosti, ki si ga je z leti muhasti Italijan načrtno zgradil okrog sebe in ga še zdaj premišljeno neguje, je temu športu v veliko škodo in sramoto. Predvsem so po krivici zapostavljeni ostali dirkači, pa tu ne mislim Marqueza & Co, pač pa dirkače od 5.mesta naprej, ki prav tako dajejo temu športu vse in se prav tako gibljejo na tanki meji med smrtjo in življenjem. Pa vse skupaj preglasi rumena čreda in uniči tisto prijetno navijaško vzdušje, ki bi naj vladalo ob vikendih na dirkališčih. Vsi ostali upamo, da se bo ta moteč faktor čimprej odstranil.
Mikrostruktura 11.10.2017 09:39:34
Roka na srce je pa toliko denarja v dirkaškem športu ravno zaradi karakterjev, ki štrlijo ven. MM je tako ali drugače iste sorte karakter ko DR. ampak jaz pač ne navijam za njega. Je res, vsi so pomembni ampak ne sme se pozabit, da nekateri plačajo za to, da so lahko del družbe teh, ki vlečejo karavano, sponzorje in gledalce pred ekrane.
JackySparroww 11.10.2017 09:59:55
Roko na srce, pa kaj zdaj, če je več denarja, sponzorjev in gledalcev? Tudi če bi jih bilo pol manj, pa ne bi bilo tričetrt rumenih, bi motogp obstajal dalje. Pa še dosti bolj prijetno vzdušje bi bilo. Pač ne bi nekdo bogatel zaradi #46 suvenirjev, al ne?
Mikrostruktura 11.10.2017 10:19:36
Preveč si ozkogled. Če ne bi obračali toliko denarja v tem športu tudi ne bi bilo denarja za take objekte, tehnologijo, opremo... in bog ve če bi tudi ti sploh gledal ta šport ter se sekiral še naprej za rumene majice.
JackySparroww 11.10.2017 12:22:59
Sploh ne, če že, se sekiram zaradi tega, ker denar uniči prav vsak šport, tak da se za kakšen fair play gledalci lahko pod nosom obrišemo.
Več komentarjev