Vinalesu zrasla samozavest po testiranjih: Bilo je boljše od pričakovanj

Po dirki razreda MotoGP za VN Katalonije ni bilo prav veliko zadovoljstva v taboru Yamahe. Valentino Rossi in Maverick Vinales sta osvojila nekaj točk, vseeno pa je bil izkupiček manjši od pričakovanj. Na testiranjih dan kasneje pa je bil vodilni dirkač v boju za naslov svetovnega prvaka precej zadovoljen.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Po ponedeljkovih testiranjih je bil bolj zadovoljen tudi vodilni dirkač v prvenstvu MotoGP Maverick Vinales. Španec je nanizal kar 81 testnih krogov na dirkališču Montmelo in po času na koncu dneva zaostal le za Marcom Marquezom. Vinales in moštveni kolega Valentino Rossi sta testirala tudi novo ogrodje motocikla in Španec je bil s preizkušenim zadovoljen. "Preizkusili smo več stvari, tudi nove nastavitve motocikla. Dobro sem se počutil cel dan in dobro sem dirkal, z veliko samozavesti, zato sem zadovoljen. Imel sem dobre občutke in popoldne v hudi vročini je bilo boljše od pričakovanj, lahko sem naredil veliko krogov z dobim časom," je bil zadovoljen Vinales.

Vinales je v tej sezoni zmagal trikrat, na VN Katarja, VN Argentine in VN Francije in ima sedem točk prednosti pred prvim zasledovalcem Andreo Doviziosom, ki je skorajda ujel priključek z dvema zaporednima zmagama. Prav zato bo v boju za naslov izjemno zanimivo že na naslednji dirki v Assnu, ko se bodo dirkači po dveh tednih premora pomerili za točke na VN Nizozemske.

Maverick Vinales

Maverick Vinales (Foto: AP)

Prenesi v

Zgodba: MotoGP 2017

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 35
mastaflash 18.06.2017 19:11:58
nastavitev na nastavitev..bom dobil se obcutek, da s polizdelkom dirkata
.jest 20.06.2017 19:06:30
Tori
Več komentarjev