Yamaha v Misanu le z enim dirkačem, Rossija ne bo zamenjal nadomestni dirkač

Konec tedna je na sporedu nova motociklistična dirka, VN San Marina. V Misanu, na 13, dirki sezone, navijači žal ne bodo videli slovitega Italijana Valentina Rossija, ki okreva po operaciji. Za tovarniško moštvo Yamahe bo tako tekmoval le Maverick Vinales, saj dirkaškega Doktorja ne bo zamenjal nadomestni dirkač.

Maverick Vinales

"Barve" Yamahe bo ob odsotnosti Valentina Rossija branill le Maverick Vinales. (Foto: AP)

Na dirkališču, ki nosi ime v spomin na tragično preminulega Marca Simoncellija, bo v nedeljo nova priložnost dirkačev motoGP za nabiranje točk v svetovnem prvenstvu. Tokrat žal brez italijanskega zvezdnika Valentina Rossija, ki okreva po operaciji noge. Rossi bo izpustil (vsaj) še eno dirko, saj so zdravniki napovedali, da mora počivati približno 40 dni, preden bo (teoretično) znova nared za zahtevne dirkaške preizkušnje. Dirkaški doktor je na četrtem mestu lestvice točkovanja v boju za naslov prvaka (157), mesto pred njim je njegov moštveni kolega Maverick Vinales (170), vodi pa Andrea Dovizioso (183).

Iz moštva Yamahe so tudi uradno sporočili, da Rossi ne bo tekmoval v Misanu, na 13. dirki sezone, pri tem pa dodali, da njegovega mesta ne bo zasedel nadomestni dirkač. "Vsi pri Yamahi želimo Valentinu Rossiju hitro okrevanje in upamo, da ga kmalu vidimo nazaj na YZR-M1." Rossi bo zanesljivo izpustil še dirko v Aragonu, kjer je možnost, da bi ga zamenjal testni dirkač Katsuyuki Nakasuga. Za dirko VN San Marina pa to pomeni, da bo za tovarniško moštvo Yamahe tekmoval le Vinales, ki v boju za naslov prvaka za vodilnim Italijanom na Ducatiju zaostaja 13 točk.

Prenesi v

Zgodba: MotoGP 2017

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 105
Melaj 08.09.2017 08:21:38
Nightyfly - lepo bi bilo, če bi se malenkost brzdal. Nasprotovanje vsem, ki ne razmišljajo podobno ali enako kot ti, kaže, da si prekleto slep in neprilagojen. Najhuje pa je, da se ne zavedaš svoje pristranskosti..bolano tolčeš v eno smer in si slep za vse ostalo. Ampak življenje teče dalje in ti tega ne boš nikdar spremenil..lahko pa močno zaostaneš, kar se ti tudi dogaja. Po moji oceni si že v zrelih letin in bi bilo lepo, da se temu primerno obnašaš. In če ti dirkanje toliko pomeni, kot pišeš..potem se tega loti bolj profesionalno in predvsem zrelo! To, ker počneš je podlo in provokativno...Posledično te nekateri zasipajo z kontra komentarji...ki pa so nekako upravičeni. Upam, da se ne čudiš temu. Ne vem kdo si, mogoče nekdo izmed moderatorjev..mogoče njegov simpatizer..Ni pomembno..Žalostno je, da ti dopuščajo tako pisanje, ker z njim sprožaš konflikte! Verjamem, da se ti veliko ljudi nasmeji, ker je tvoje komentiranje skoraj v vseh elementih absurdno smešno. No, sej mogoče je pa tako..če niso sposobni postreči z svežimi informacijami, bojo uprizarjali pa burleske..In ti si del tega, glavni igralec. Vsaj nekje si glavni!
hardwear 08.09.2017 10:33:26
Melaj.....ne rabis se trudit.....
jezdimir 08.09.2017 11:34:03
Hahaha, Melaj se dela pametnega? Dokle ti prija podpora od Jakata in Hardmutonje in te zmazki ki jih tukaj puščata ne motijo nisi na spodobnem nivoju da bi lahko koga ocenjeval, hehehe
hardwear 08.09.2017 11:46:22
Beavis se je oglasu......hehehehehe....ali si Buthead.,....hehehehehehehehe
Ellobowolf 08.09.2017 12:23:51
Se strinjam z komentarjem melaja. Če ima bilo kdo kaj napisat, naj to počne kulturno in brez nekih dodatkov privlečenih na plano predvsem iz razloga, da se vsi kregajo. In potem se na take stvari odzovejo prav vsi zdraharji. jezdimir, ne vem za koga se ti šteješ. Glede na pisanje si en velik nihče. Kaj si sploh prijavljen? Piši o dirkah ali pa stran.
jezdimir 08.09.2017 12:47:17
Ello... nihče si ti ki uporabljaš vsak dan nov nick, kdaj bom odšel stran mi pa tud slučajno ne bo narekoval nekdo ki razen zmazkov nima kaj pokazat, hehehe
Ellobowolf 08.09.2017 13:41:46
Ne trudi se. Pri meni ne boš dosegu nič. Če ti je do dirkanja, si oglej dirke. Rezultat ni odvisen od tebe. Če ga sprejmeš, je dobro, če pa ne tudi prav. Spremenilo se ne bo nič. Lahko pa spremeniš odnos, ki ga imaš, ker bo v tem primeru forum vsaj mogoče postal podoben nečemu. In bomo tu delili, ter dobivali informacije. Ne vem zakaj je to tako težko razumet. Vsekakor pa ne boš nič spremenil.
jezdimir 08.09.2017 14:28:22
Dej ne joki, hehehe
Več komentarjev