Začenja se dražba: Simoncellijev CBR1000 RR naprodaj

Predstavniki Fundacije Marca Simoncellija so sklenili, da vendarle prodajo motor CBR1000RR Fireblade, ki ga je posebej za SuperSicov muzej oblikoval Aldo Drudi. Dražba se začenja že v četrtek.

Potem ko je japonski motociklistični gigant Honda v sklopu dirke za veliko nagrado Italije doniral Fundaciji Marca Simoncellija dva motorja (tovarniško hondo RC212V in posebno izvedbo modela CBR1000RR Fireblade), so se predstavniki fundacije odločili, da bosta oba krasila Simoncellijev muzej. Nekaj dni pred začetkom dirkaškega vikenda v Misanu pa so si vseeno do neke mere premislili in bodo v četrtek model CBR1000RR Fireblade, ki ga je oblikoval Aldo Drudi, dali na dražbo.

Marco Simoncelli

(Foto: Reuters)

Vse skupaj bo potekalo v sklopu akcije Dedikato, izklicna cena pa bo en evro. Zaključek dražbe bo 19. septembra ob 21. uri, zbrani denar pa bo končal na računu fundacije in ga bodo nato namenili tistim, ki so pomoči najbolj potrebni. Predaja motorja se bo zgodila šele meseca novembra, in sicer na motorističnem šovu EICMA v Milanu.

Prenesi v

Zgodba: MotoGP 2012

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 7
 
hiterkstrela 12.09.2012 09:21:56
kr naprej kot sol na svežo rano !!!!
rip M.S.
Več komentarjev