MotoGP

VIDEO: Začetek novega rivalstva? Vinales se huduje nad Marquezom, ki se mu je v Avstraliji prilepil na zadek ...

Phillip Island, 19. 02. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Maverick Vinales je ob blestečih predstavah na vseh testiranjih pred novo sezono veliko pozornosti posvečal tudi simuliranju ritma dirke. Vzhajajočemu zvezdniku ekipe Movistar Yamaha je načrte v Avstraliji, hote ali nehote, pokvaril svetovni prvak Marc Marquez in poskrbel za kar nekaj nezadovoljstva pri rojaku.

Zaradi Marca Marqueza (Repsol Honda) je Maverick Vinales na zadnji dan testiranj na Phillip Islandu ostal brez tako imenovanega "long runa", saj se mu je katalonski rojak prilepil na zadek in mu pokvaril načrte. Nezadovoljni Vinales je z mediji delil svoje nezadovoljstvo nad ravnanjem aktualnega svetovnega prvaka, mediji pa si ob takšnih in drugačnih besedah že manejo roke. Po koncu "ekipnega rivalstva" Valentina Rossija in Jorgeja Lorenza se očitno poleg "fronte" Rossi-Marquez odpira nova. Vinalesu večina poznavalcev napoveduje boj za najvišja mesta v njegovi prvi sezoni v vrstah Movistar Yamahe, seveda pa ima najvišje apetite poleg Rossija in Lorenza, ki je prestopil k Ducatiju, tudi nepopustljivi Marquez.

Vinales (na fotografiji) je v velikem slogu začel s svojo epizodo pri Movistar Yamahi.
Vinales (na fotografiji) je v velikem slogu začel s svojo epizodo pri Movistar Yamahi. FOTO: motoGP

"Ekipa mi je sporočala, da imam Marca za seboj, jaz pa se nisem želel ustaviti. Tega res nisem razumel, kajti ko opravljaš svoje delo, ko si sredi svojega 'long runa', če takrat res ne moreš pritisniti ..." je manjši kratek stik z Marquezom, ki skorajda zagotovo ne bo edini v prihajajočih letih, v Avstraliji opisal Vinales. "Ne bom kvaril ritma, pa naj bo to Marc ali Valentino. Tako sem moral opustiti svoj 'long run', škoda, saj sem dosegal čase 1:29 in pol. Naslednjič, ko bo on sredi svojega 'long runa', pa bom imel jaz priložnost, da ga zmotim," je bojevito napovedal Katalonec. Njegov dve leti starejši rojak se je odzval za Autosport, kjer pa ni želel preveč pogrevati strasti. "Šel sem na stezo in videl, da je šel Maverick mimo. Uspelo mi je nadoknaditi zaostanek in dva kroga sem mu sledil, vedno je zanimivo videti različne motocikle," je dejal Marquez. "Videl sem tudi nekaj Ducatijev ter ostalih, ki so se zdeli močni. Tudi Suzuki je zanimiv za sledenje. Yamaha pa ima tako kot lani zelo konkurenčen motocikel."

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (219)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

5TIG
22. 02. 2017 15.30
+15
Ahili očitno imaš rad vonj iz ozadja,ker kar naprej rineš tja, se mi smiliš ker to nima nobene veze z moto gp-jem. Kolega profesormarck pa očitno tudi on rad zuheni. Škoda za vaju res se mi smilita,ko druge ocenjujeta o nekih stvareh,sama blage veze nimata,heh Ahili samovšečni napihnjenec kako kaj pijačo prodajaš,ki si jo kao izdal. Aja mnde si varnostnik al kaj,nima veze . Ma vidva kar bluzita ,lahk pa oba skupaj prideta na tekmovanje v vlečenju,pa še zato nista. Vsem ostalim korektnim navijačem pa brez zamere,komaj čakam sezono,Lp.vsem.
Nightyfly
22. 02. 2017 16.45
+16
Nightyfly
22. 02. 2017 16.49
+15
Ne bo miru ,,ker se pojavijo na te forumu samo zato, da drugim grenijo zivljenje.....no ja skusajo ,le kdo ve kaj dozivljajo vsak dan , da se s takim besom in bednim esednjakom spravljajo na druge .
Erik Volk
23. 02. 2017 08.08
-14
šrampa...ne vem, je mogoče pri tebi vse v megli..al kaj??? Dva podpornika sta si...kdo komu kam zdej...? In kaj bi ti vleku??? Za nameček te še spodbuja Letalec....Varnostnik nisem nikoli bil...glede pijače pa...sej ti jo prodam vsak teden, sam veš ne od koga kupuješ!!! Aja...pol pa še brez zamere...kaj je to strah? Pol se bi pa res lahko na varnost obrnil...šrampa dela se drži in ne živi na plečih staršev...Ti Flayić pa se vzemi v roke...dosti si star!!!
5TIG
23. 02. 2017 10.07
+14
Take napihnjence imam najraje,ko jih spustiš na zemljo,sploh nevejo kaj jih je doletelo. Veliko lajanja,pol pa rep med noge. Ti si kar daj duška napihljivi,druzga itak ne znaš kot tle gor zaudarjat.
Erik Volk
23. 02. 2017 12.06
-15
Najraje imej sebe...ker te ostali ne potrebujemo. Če se pa sovražiš...te težave sam rešuj ali se obrni na stroko! Kako je imet rep med nogami veš najbolj ti...In kaj ti počneš tu gor??? Očitno napihuješ al pliniš...ti boš že vedu...Dela se primi!!!
5TIG
23. 02. 2017 12.18
+15
Ahilčič kdo vi,a sebe vikaš? Bore malo jih je ki te podpirajo,aja se na druge naslanjaš kot vedno.Heh Ti boš govoru o delu. Po moje si tablete zamdnjal. Škoda dre. mešat k še bolj zaudarja.
Erik Volk
23. 02. 2017 13.49
-17
Zdej spet kažeš strahopetnost...takoj pomoč kličeš!!! Očitno res še nisi okusil kaj pomeni živet in bit odgovoren za svoja dejanja...Meni nič ne smrdi...kaj tebi, pa veš sam...Dokler se ne oglašaš je vse normalno!!! Dela se primi! No, mene v glavnem vsi podpirajo...tebe pa nihče, oziroma nekdo z 2 ali 3 prijavami...
5TIG
23. 02. 2017 15.47
+7
Kok si ti bogi tam gor,da se tega sploh ne zavedaš,kdo koga kliče,mal si poglej poste svoje ,kr naprej omenjaš mi te ne potrebujemo. Kdo mi strahopetec,sm ti že napisal,da si sam,kar ti minusi kažejo. Pa ne se bat, pa druge klicat v podporo,ker jih je po moje zelo malo. Jaz ne rabim nobene pomoči,ne tu gor ,v privat življenju pa sploh ne, Nisem več otrok,če sploh veš kaj to pomeni. Jezdimir pa ti je lepo napisal,nedonošenček,edino za to ga lahko pohvalim. Bluziš da kr zaudarja napihnjenec.
Erik Volk
23. 02. 2017 18.08
-6
Zdej si pa smešen že. Takoj, ko se oglasita jezdić in flayić...si takoj zraven...ali obratno! S plusi pa ne najedaj, ker ti je ja znano od kje so...trije ste, ki sanjate o nemogočem...in odrastu nisi prav zaradi tega. Ker, če bi, bi vedu, da gre življenje naprej. Najbolj pa ste vsi trije prijatelji zanimivi, kako zagrabite vsako kost...da ne govorim, kaj po takih komentarjih začne nabijat Flayić...Smešen za crknt!!! Ste enostavno predvidljivi in vodljivi...Zdej se pa res že kakega dela primi!!!
AS1983
22. 02. 2017 11.22
+11
še dober mesec je do začetka nove sezone, upam na dobre dirke v tej sezoni ter da bo veliko borbe in prehitevanja na stezi, predvsem tu mislim za razred motogp, ki ga zelo rad pogledam
Erik Volk
22. 02. 2017 08.14
-27
Flayić ima očitno veliko časa! Enkrat ko se zbudi, se spravi za PC...in se vse začne. Verjetno najprej s pivom, pol mogoče počasi presedla na kaj konkretnejšega...bistveno pa je, da stvar začne prijemljat in kazat učinke. No...in ker vemo kak mislec je Flayer, me nič ne preseneča, da pušča po forumih tako čtivo...hahah...Poznejša kot je ura, globlje segajo njegovi komentarji...
Profesormarck
22. 02. 2017 09.14
-24
Večjega defek tneža v življenju še nisem bral,jaz o belem,on dalje o čist tretjem lajna.Dokažeš mu,da pojma nima,pa še vedno,kot pravi zavedni komunist v zid rine.kar smili se mi,kolk je odzadi.....sicer pa prijatelj achill,kot sem odspodaj napisal,na njegovo lepilo se ne mislim več odzvat,naj kar brenka muha....sam to ima.
Erik Volk
22. 02. 2017 10.34
-30
Ni problem samo on...pol se mu javijo še privrženci, ki pa jim je občasno zaradi svojega pametovanja v sramoto...in se malo potegnejo nazaj! Še sami ne vedo, za katero stran bi se odločili...to pa zato, ker imajo eno skupno točko...To je fanatizem zaradi nekoga...ki jih v bistvu sploh ne potrebuje in mu je veliko bolje brez njihovih zdrah!!!
Profesormarck
22. 02. 2017 10.37
-28
On ima sam enga privrženca-mirčija admina iz veleja,ta ima sto nickov,pa minuse nama deli po 10 na enkrat,to ga izda.Siromaki,kaj češ,drugega dela nimajo,tukaj od 05-22 sedijo...
Erik Volk
22. 02. 2017 11.32
-19
Jah...jim manjka še veliko računalniškega znanja...
Erik Volk
22. 02. 2017 11.39
-17
Ja no...ne tako govorit o Flayiću...On pravi, da je uživač, popotnik, ki se nanj ženske kar lepijo...Velik zgodovinar in mislec je...Imamo pa ja srečo, da se od njega učimo...Hahaha...Verjetno še spi, ker je včeraj pozno v noč kozlarije trosil...Zdej se trezni....
Nightyfly
21. 02. 2017 20.48
+21
fesormarck 21.02.2017 09:26:42 Angela je komunist in ne desničar,saj je živela v mladosti v vzhodnem delu berlina,ta pa je pripadal Rusom.Torej imam jaz PRAV-ti pa ne ! Ne vtikaj se tja,kjer ne veš nič-od nič! ******************************** Že leta 1954, le nekaj tednov po rojstvu hčerke, se družina preseli v Nemško demokratično republiko (NDR), kjer postane oče evangeličanski župnik v vasi Quitzovu (danes del Perleberga). Leta 1957 se Kasnerji zaradi novih cerkvenih dolžnosti dokončno preselijo v Templin. ///////////////////profrsore ,,,vsaj toliko higienicen bi lahko bil , da ne bi nametal laznih podatkov ljudem . Odprl bi vsaj Wiki in prekopiral . Zdaaj pa res vidim , da ste zelel Srebrnega samo zaliti ,ga spraviti v kot . Vam je uspelo ? Ne bi rekel . Preberite se enkrat njene podatke ,potem se pa poniznopojavite tu gor ...... pa se nekaj . V.Berlin ni nic pripadal Rusom .Bil je del obmocja pod nadzorom Vars .pakta . Se vedno pa nemski .Je tako ? Angela se je rodila v Zahodni Nemciji , to sem vam skusal ze takrat dopovedati ,pa ste sam uvidel , da Srebrnega ne morete z argumenti ,mene pa se manj .In kaj vam ostane ? Tole bedno pisanje vsepovsod ,kjer nocno muho skusate z lopatko . Ocitno vas je mama po glavi , da imate kar naprej lopatko po glavi .... lep vecer .
trdokuhanojajce
21. 02. 2017 20.13
-20
Prosim, bodite obzirni do "Nočnega letalca", ni sam kriv, da pač je, kar je :)
McGuinness
21. 02. 2017 12.12
-36
Ajde Nightyfly pa kaj ti misliš da tebe kdo bere? Oziroma, če že prebere te resno vzame? Zmeraj ko te preberem (če se mi da) do konca, na koncu branja na glas rečem w.t.f. in zavijem z očmi in ta prvo pomislim na enga tipa kako piše iz Vojnika! Majkemi, pejt mal na luft pa se ohlad. In 99% folka boli en k* za tvoje mnenje, sam tok! ;)
McGuinness
21. 02. 2017 12.14
-38
Pa ne se trudit z odpisovanjem in pisanjem tvojih dolgih nepovezanih misli, ker ne bom bral! Res, sam preber si, pa se mal zamisl nad sabo in najdi ustrezno pomoč. Še danes! Mogoče ti je še moč pomagati. Sicer dvomim, ampak vseeno probaj.
Nightyfly
21. 02. 2017 13.37
+39
Verjamem , da vas boli , ce nekdo razmislja izven ustaljenih parametrov ,ki so vam jih vbili v glavo starsi ,ali se huje , so to prepustili zakristiji . S tem nisem mislil zaliti .Tako pac je , glede na to kako vsakega ,ki razmisllja drugace -oblajate . Zanima me samo ,kdo vam daje to pravico .Kolikor vem ,je forum dostopen vsem ,ki se obnasajo v mejah splosnega kulturnega dialoga ,obenem pa dopusca razlicna misljenja , opinijone etc . Ce vam dirkac z najvec naslovi in zmagami v tem sportu ni vsec , se prosim odstranite iz tega foruma ,ali pa se zacnite obnasati kulturno . Amen , bi rekel vas drugi oce v cerkvi . Jaz sem imel dovolj enega ,ki me je naucil spostovati ljudi , ali pa tudi NE. In taki ste vi , v vsej vasi siroki nevednosti in ne-kulturi . Amen .
maukl
21. 02. 2017 18.35
-30
McGuinness podpis, sam itak nič ne zaleže
Erik Volk
24. 02. 2017 09.33
+0
maukl...veliko nas je, ki se strinjamo...velika večina. Pa nej kdo reče, da nimamo na tem forumi tri fanatike...Eden je pa totalno odpiljen!!!
Erik Volk
21. 02. 2017 11.31
-33
Lepo...končno priznanje iz tvoje strani Flayić in izpoved simpatiji na spletu. Končno nekaj iskrenega iz tvojega konca Flayić. Sezona 2015 je in tudi vedno bo Lorenzova...In branitev 2 mesta Tvojemu Rossiju ne pomeni nič...pa bi lahko že dojel enkrat. Vsem nekdanjim prvakom štejejo samo naslovi in med sezono stopničke...najvišja je jasno zaželjena najbolj. Glede priljubljenosti pa...to so dirke in na njih tekmujejo moštva z dirkači...Ne dirkajo manekenke in to niso resničnostni šovi! Toliko glede priljubljenosti...Sem ti že omenil, da bo ta šport obstajal le do takrat ko bojo še vedno gladiatorji na motociklih...priljubljenost pa je rezervirana za popularne v resničnostnih šovih in tvojega novega občudovanega...Trumpa...čeprav dosega ravno nasproten cilj! Pa sej maš še Putina...tudi ta ti baje odgovarja. Kakorkoli...mi, pravi navijači gledamo dirke in navijamo za najboljše...ker v življenju si zaslužijo prvo mesto le najboljši!!! Najboljši pa si lahko tudi kot osebnost in človek...kaj si pa ti...veš le sam!!!
flamengo
21. 02. 2017 11.28
-32
Marc je cesar :)
Erik Volk
21. 02. 2017 11.33
-34
Nightyfly
21. 02. 2017 09.48
+29
Achilleus ,,,BenBostrom,,,hardwear.,,,Mohiito,,,,profesormarck,,,, da omenim samo nekaj najbolj vnetih ´´pristasev´´ cudeznega decka na motorju st 93 . S tem pa avtomatsko negirajo pravico bilo komu drugemu , da izrazi svoje simpatije do svojega idola . Zgodila se je sezona 2015, v kateri sta dva dirkaca zelela vreci s prestola dirkaca z najvec naslovi ,najvec zmagami .Poleg tega pa se najbolj priljubljenega v svetu , da financne plati niti ne omenjam . Potrebno ga je bilo samo prehiteti ,premagati ga v vseh kategorijah , in dobili bi novega Najvecjega . Mali Merkec ,pa tudiJorg , sta se ustela .Z nasilno voznjo in stiskanjem nasprotnika ob zid ali na tla se taka titula ne doseze ,niti ne bi bila sprejeta s strani javnosti . Neprijetno zanju je sigurno fakt , da ta Starina ,ki je nekaj dni nazaj praznoval rojstni dan noce v Penzijo . Se vec , dve zadnji sezoni je ubranil 2.koncno mesto , ceprav nas vecina ve , da je bila sezona 2015 njegova . Da ne bom predolg - vsak nepristranski ljubitelj tega sporta dobro ve , da je Rossi v 2o letih ta sport na veliko priblizal sirokim mnozicam cisto navadnih ljudi , kar v financnem pogledu pomeni miliarde dohodka vsem ,ki sodelujejo pri tem . /////////////in potem se najde nekaj takih ´´forumasev´´ ,kot sem jih nanizal zgoraj , ki pridejo nea forum zdraviti svoje frustracije s tem , da zalijo druge . Dobvolj je prebrati vse nase prispevke , nic drugea . Meni je dovolj samo en pogled -na vse zastave v Misanu . Ce so komentatorji iz nasprotne strani ze zdaj tako nastrojeni in jezni na ves svet ,in sebe seveda -kaj bo sele cez en mesec ?Bomo res morali sedeti z deznikom v roki ? Jaz se vedno pozivam na umiritev tona pisanja , ce se le da .
BenBostrom
21. 02. 2017 22.42
-20
Dam ti prav edino da je bila 2015 njegova sezona.Sezona ki si jo je sam zaježkal,vse je imel v rokah,pozabljaš da je v Italiji zapravil 13točk z nemenjavo gum,pozabljaš dodati da je dobil popravni izpit za dejanje izrivanja(nočem brce omenjati),pozabljaš dodati da bi vsak drugi dirkač dobil črno zastavo in ne DARILO 16točk,...,in res imaš prav,sezona 2015 je bila njegova,katero je pa(žal) sam zapravil ali pa recimo izpustil iz rok.V mojih očeh je naredil pa samo eno napako in tista je bila za mizo v četrtek narejena pred VN Malezije.
Erik Volk
22. 02. 2017 13.50
-19
Bravo...tista miza ga je...oziroma se je sam izrinil iz položaja, ki mu je omogočal dosego naslova!!! To pa zato, ker je mislil, da če našunta ves GP svet proti MM93...se bo ta ustrašil...pa se ni, ker je pravi gladiator!!! Vse je sam zapravil...Lorenzo odnesel največ zmag in jasno zasluženo dobil prvenstvo!!! Kje pa imajo izgovor za sezono 2006...smešno...
Erik Volk
21. 02. 2017 08.30
-36
Ko človek bere "romane" Nightyfly...ali Flayića...jah, moreš crknt od smeha! Nalaganje kak fanatik na motorje je, kako slalomira okrog kakcev ko hodi na sprehode...pa celo o nekem dojenju je govora...veliko vsega. To, da si fanatik nam je vsem kristalno jasno! Šrampon zraven tebe tudi ne zaostaja veliko! Je pa gotovo nekaj...in v to sem trdno prepričan...z nobenim od vaju ni veliko ali pa sploh nič! Je pa mogoče res vsaj v primeru Flayića pustilo vpliv vdihovanje bencinskih hlapov v času dojenja...vsaj tako on neki nalaga! No, to mu je verjetno res pustilo posledice...dirkača in možaka ga pa gotovo ni naredilo...hahaha...
Profesormarck
21. 02. 2017 09.28
-36
Ta dva nimata skup pameti za enga purana.....
Erik Volk
22. 02. 2017 13.51
-25
Kje pa...puran ima veš že v perju...haha...
Nightyfly
20. 02. 2017 20.36
+27
BenBostrom 19.02.2017 20:54:30 -19 7 26 če bi bilo 10% naštetega res bi ti mamično mleko dobro delo,ne pa da kažeš 300%pristranstvo enemu samemu dirkaču,ostali so itak vse prej kot ljudje in povrhu vsega še fane drugih dirkačev ponižuješ.....zatorej ko vidiš TI moj nick pojdi mimo tako kot bom jaz mimo tvojega*******************se zelo strinjam z vaso ponudbio , da se izogneva . Rad bi razcistil eno stvar . Zal tako hitro menjujete nick-e , da jutri niti ne bom vec vedel ,da niste vi in vam bom odgovoril .To je , veste , vam dam primer -lot sprehajalec -torej jaz- ki hodi po parku ,pa vsakih 5 m vidi na poti en pasji kakec . Aha , tega pa pznam ,,in se mu izognem . Drugi dan spet naletim na kakec - a je to isti ,ali drugi ? Vraqg si ga vedi , ker vsak dan menja dlako . Razumete kaj vam zelim povedati ? Boste imel ta nick vsaj do dneva ,ki bo sledil jutrisnjemu ? Hvala za morebiten zelo kratek odgovor .
hardwear
20. 02. 2017 22.42
-28
Ce imas ti pet cistih na tistem podstresju......bogi tisti folk k se druzi s tabo......ce sploh kdo....
BenBostrom
20. 02. 2017 22.43
-31
Odgovor sem vam dal včeraj,da pojdite mimo mojega nicka in zopet me niste ubogali....jaz sem vas upošteval in si globoko želim da boste tudi vi.
Nightyfly
21. 02. 2017 09.55
+24
bennn , nekdo vas mora ubogati ??? S kje ste pa vi padel na glavo !!?? Ubogati ???????? hahahah. Res je Karneval.
Erik Volk
23. 02. 2017 13.56
-12
Karneval imaš v glavi...vendar se ne zavedaš, ker si z njim že rojen!!!
RockSt
20. 02. 2017 20.28
-30
Lani sem s kolegom pred začetkom sezone stavil 200 eur da bo MM prvak in dobil stavo. Letos sem ga ponovno vprašal če upa it stavit za 200 eur pa je rekel itak da ne bo prvak. Stavit pa vseeno ni upal haha
Nightyfly
20. 02. 2017 19.13
+31
mzvezda 19.02.2017 19:00:03 -22 5 27 Men se vse rozike res smilte.....težka sezona je pred vami...zopet brez naslova! :)))) ******* se to smejete sam sebi ali kaj -nisem razumel .No ja ,mogoce je pa nekaj retorike v vasem smehu . Zdaj pa resno .Kar se tice sezone sem preprican , da niti bogec ne ve kaj bo ,kaj mislite ? Torej vam cisto odkrito povem , da vem , da vi ne veste kaj bo in kako se bo koncalo .Je tako ? Vsak trezen clovek ve , da je vsak rezultat nemogoce napovedati .Vsaj jaz sem se ze zdavnaj pomiril z dejstvom , da je Valentino , najvecji dirkac moderne dobe dirkanja svoje naredil , lahko pa se poklopijo vse dobre stvari na kaksni dirki in zmaga . Jaz bi bil vesel . Kolikor pa sem dobil informacije iz kluba , je jasno , da je ponoven podpis pogopdbe z Yamaho niz vecih projektov , da bi to mostvo ohranilo visok nivo prisotnosti te znamke na svetovnem ´´parketu´´ . Tako bi VR ostal v firmi ,ki mu kaze izredno naklonjenost za minulo delo , pripeljali pa so novega sampiona , kar je bilo pricakovati . ......torej ******** mzvezsda ,,, jaz ne bi rekel , da se vam lahko smilimo . Nimam rad , da bi se komu smilil .Nasprotno . Kot lahko vidite sami , je z vase strani ,oz, vasih somisljenikov ze kar veliko napadov in podtikanj vseh vrst in to dober mesec pred zacetkom prvenstva . Preberite profesor mrkota . Vam se ta clovek nic ne smili ? Raje to vaso zalost obrnite nanj , jaz ne maram slabih vibracij .Mi Rossi-sti , ce se posalim ,smo mirni . Vsak dober rezultat bo za nas veselje , hkrati pa lahko damo kaksen dober glas tudi Mavericku , ze zaradi klubske solidarnosti . Torej ..............
Nightyfly
20. 02. 2017 18.29
+28
profesormarck 19.02.2017 20:57:46 -19 2 21 pa ne vidiš,da te noben ne bere? res si bogi....pa v osnovno šolo pojdi...************glede na odzive se mi zdi , da pljuvate kar v svojo skledo . A ni res ? Kaj pa zdaj ? Kamorkoli greste in napadate druge brez razloga jih dobite po nosu . Vam ni dovolj ?
Mohiito
20. 02. 2017 19.11
-31
A ste že kdaj razmišljali o plemenitem hobiju vzgoji rastlinic,priporočam konopljo,jo po kolapsu ki ga trenutno doživljate še zvijete in se pošteno zameglite da boste prešli v fazo brezpogojne ljubezni do svojih bljižnjh in tudi mi daljni bomo malo počili od vašega umskega napredka.
Nightyfly
20. 02. 2017 22.06
+37
Nightyfly
20. 02. 2017 18.27
+29
profesormarck 19.02.2017 21:47:54 -13 4 17 Torej angela merkel je živela v vzhodni nemčiji,torej je bla komunist.Sedaj pa odbrenkaj nekam muha..ha,ha*****************imam vse podatke ,ki zadevajo Merklovo - vas zanima ? Torej se opravicite Srebrnemu . Pa se komu ,predvsem tu na tem forumu. Kot sem ze enkrat napisal ste clovek ,ki v z-druzbi se nekaterih unicujete zdravi del foruma ,ki je namenjen izmenjavi vtisov ,podatkov ,mnenj ,pa tudi vrocih besed . Nikakor pa ne diskvalifikacijam ,ki smo jih delezni pristasi nekaterih dirkacev . Mi je zal ,toda vi ste v prvih bojnih linijah . Ne razumem vase pocetje ,mogoce ste pa kratek v oceni lastnega ega ,osebnosti . In se nekaj , nisem clovek,ki bi se pripogibal kadarkoli ,komurkoli , za karkoli . Veckrat sem ze svetoval vam in vasim pajdasem , da vzpostavite vzporedni forum in se zalite do nezavesti . Strokovnost kot jo pojmujemo mi ,pa pustite na miru . Sem amateur in to dirkanje samo komentiram , ne prejudiciram .Verjetno pa je nekaj res ,da sem od moje rane mladosti v svetu motosporta dozivel toliko , da se vam niti sanjati ne more. Ali pa ce ne bi . Vasa naloga je -ko se pojavite na skupni platformi -kulturno OBNASANJE IN SPOSTOVANJE DRUGIH ,KI TU ALI TAM SODELUJEJO . . Toliko , nic vec ,nic manj . Slovenija je bila misljena kot drzava kulturnih ljudi . Ste vi ,in vasi pajdasi ?
Profesormarck
21. 02. 2017 09.21
-28
Muha pojma nimaš-opravič se raje,pa ne oglašaj se več na moj komentar,predsem pa me ne LEPI !!Pa v osnovno šolo pojdi,ker ne veš NIČ !
Profesormarck
21. 02. 2017 09.26
-30
Angela je komunist in ne desničar,saj je živela v mladosti v vzhodnem delu berlina,ta pa je pripadal Rusom.Torej imam jaz PRAV-ti pa ne ! Ne vtikaj se tja,kjer ne veš nič-od nič!
Profesormarck
21. 02. 2017 09.31
-32
Se opravičujem vsem drugim,ki to morate brat,saj se tukaj komentira moto,sam muha me napada,rekel sem,da je Angela m. komunist,saj vem,da je odraščala v Vzhodnem Berlinu,muha pa pravi,da je desničarka in da je živela v zahodnem demokratičnem delu.Dokazal sem mu,pa še sedaj noče priznat,da ne ve nič ! Sicer pa škoda črnila zanj.Ne bom več komentiral njegovih nalepk,ker je brez veze.L.p
ggzz
20. 02. 2017 15.18
-32
še en k ga vse moti, kot VR46. najboljš da vsi kar s steze zapeljejo, ko se onadva pojavita.
paulista
20. 02. 2017 14.23
-42
Vinjalez je še mlad pozablja, da je zmagal samo 1 dirko, bo moral še nekaj žgancev pojesti, da bo imel 9 zmag več od Rossija na istem materialu..no niti ne teoretično samo 9 dirk letos haha
THEdocktor
20. 02. 2017 20.34
+31
THEdocktor
20. 02. 2017 20.34
+32
Nightyfly
19. 02. 2017 20.48
+46
mzvezda 19.02.2017 18:54:21 -1 3 4 Nighty.... ti se men prou smiliš....pejt mal na zrak pa sapo zajem pa na glas zajokaj, boš vidu ti bo dobr del....*********************to je vas problem , jaz se sebi nic ne smilim .Nasprotno . Zivim 300 na uro . Kaj vas muci ?
Profesormarck
19. 02. 2017 20.57
-53
pa ne vidiš,da te noben ne bere? res si bogi....pa v osnovno šolo pojdi...
Profesormarck
19. 02. 2017 21.01
-50
lahk po cesti tud sam hodiš,al pa maš spremljevalca vedno zraven..da se ne zgubiš.??
Nightyfly
19. 02. 2017 21.18
+47
se opravicil srebrnemu ? Ne se bati , zame . Kar naprej krozim po svetu pa se se nisem izgubil .
Profesormarck
19. 02. 2017 21.47
-45
Torej angela merkel je živela v vzhodni nemčiji,torej je bla komunist.Sedaj pa odbrenkaj nekam muha..ha,ha
Profesormarck
20. 02. 2017 09.02
-46
Pa napišem SLOVENSKO:Angela merkel je v mladosti živela v enem stanovanju beta-AFP.Komentar:1.Nemška kanclerka Angela Merkel je priznala,v intervjuju Minhenskemu dnevniku" Dojče cajtung",da je v mladosti ilegalno živela v enem stanovanju v nekdanjem vzhodnem delu Berlina.
Profesormarck
20. 02. 2017 09.33
-49
Nightyfly
19. 02. 2017 20.29
+51
nedovoljeniznaki 19.02.2017 19:43:04 -1 1 Pa kdo si ti, da bi te poslušali oz.brali! Umir se s svojimi zblojenimi mini možgančki Nightyfly! Bedarij se mi res ne da brat!***************************vam lahko povem naravnost ? Veste , jaz sem se z maminim mlekcem srkal bencin ,,,,ko so me vozili v Reko -Matulje na dirke .In drugam . Torej sem ze od malega fanatik na vse vrste moto sporta . Nekaj manjka vam in vam podobnim komentatorjem --- rit na kavcu in TV . Jaz sem toliko sveta prepotoval v50 letih kar se tice motodirk in F1 , da bi ze od tega lahko dobil pension . Res pa je , da sem zabil za te uzitke za dve bajti denarja . Danes sem tega vesel .To je pasijon , ce veste kaj pomeni . To ni samo Valentino Rossi ali kdorkoli .To je zivljenje .Ste vi kdaj bil na kaksni dirki , pa ne mislim Grobnika ali kaksne vaske dirke s peglezni . Vi temu pravite zblojeni mozgani ? Kdo ste , da lahko etiketirate osebe po vasi izprijeni logiki ? Zdaj res vidim , da vas je kar nekaj ,ki ste samo ubogi kavcarji in iz same jeze ,ker niste imeli moznosti (vasa krivda ) obiskovatti dirke ,ali pa karkolidrugega , zalite in psujete druge ljudi . Zelo pazljivo sem spremljal ton besedil ,ki smo jih na eni strani uporabljali mi . da recem pristasi VR ali pa koga drugega razen MM . Kar pojdite dalec nazaj . Nekaj nas je opozarjalo tudi moderatorja , da nekateri sesuvajo ta forum . Jasno iz istega razloga ,ki sem ga navedel prej - ena sama frustracija s strani tistih v,ki so pac abdicirani kar se tice dirk . Pravi navijac , ali semplific. pristas tega sporta o fanih nasprotnikov nikoli per se ne bo pisal diskvalifikativno . Spostovanje mora ostati , vsaj tisto minimalno . Govorim o navijacih z duso in srcem . o kar pocenjkate vi in vasi ne sodi nikamor . Ce se ze ne morete zadrzati ,pisite nevtralno , jaz se pa priklanjal sigurno ne bom ,ker me tega niso naucili doma . Priklon iz spostljivosti - DA , ne pa takim gumpcem .!!! Ko vidite moj Nick ----- pojdite mimo .!
BenBostrom
19. 02. 2017 20.54
-45
če bi bilo 10% naštetega res bi ti mamično mleko dobro delo,ne pa da kažeš 300%pristranstvo enemu samemu dirkaču,ostali so itak vse prej kot ljudje in povrhu vsega še fane drugih dirkačev ponižuješ.....zatorej ko vidiš TI moj nick pojdi mimo tako kot bom jaz mimo tvojega
Erik Volk
19. 02. 2017 20.26
-41
Flajić ima danes prost dan...in model se je odločil posvetit malo GP-pametovanju! Zanimivo...pol to počne nekaj ur, verjetno med tem kaj popije in to...gotovo pa je, da je nekaj učinkovitega pakadil...hahaha...Pa je nastala veselica...kateri se je šrampon namenil pridružit!!! Spet sta se najdla dva...hja...ki očitno poznata pokojno napovedovalko prihodnosti človeštva...hahaha...Želim vama uspešno...kaj že...noč mogoče!!!
Nightyfly
19. 02. 2017 20.32
+38
ahil , jaz imam ze par mesecev prosto .Sem si vzel anno sabbatico , toliko v vednost . Pocitek in uziotek .Letos bom potoval samo za mojo duso , srce in oci . To pomeni tudi kaksno dirko moto in F1 . Zakaj pa ne . Slabo to spremljate moje vstajanje ,ki je res malo pred poldne . Slabo dela vasa tajna sluzba .
Erik Volk
20. 02. 2017 09.16
-44
Ti pa more bit res hudo...Sm pa vedno mislil, da je samoumevno pri človeku, da kar počne v prostem času...počne zase in dušo. Za kaj drugega bi pa dirko obiskal ali potoval...za sosede mogoče??? Ne piši kozlarije...ali so tudi te iz duše dane? Kdaj bosta pa z Valentinom dosegla naslov...kateri že...10 ali 12??? Ko se boš zbudil iz sna...vedi, da jih imata 9...in tu se je že davno končalo!!! Za ali brez duše...hahaha....