Prva liga Telekom Slovenije

Celjani bodo 'stoženske rane' celili doma proti Domžalčanom

Celje, 27. 08. 2015 16.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Celjski nogometaši bodo v soboto na Areni Petrol gostili Domžalčane, ki v tem trenutku na lestvici zasedajo 4. mesto. Celjani, lanskoletni podprvaki, so trenutno celo zadnji. Pred obračunom 8. kroga PLTS je za uradno spletno stran kluba govoril 42-letni vratar Amel Mujčinović.

Celjani bodo rane s tekme v Stožicah (0:6) skušali celiti na dvoboju proti Domžalčanom.
Celjani bodo rane s tekme v Stožicah (0:6) skušali celiti na dvoboju proti Domžalčanom. FOTO: Miro Majcen
"Z uvodom te sezone nikakor ne moremo biti zadovoljni. V prvih krogih nam nekako zaradi različnih okoliščin ni uspelo zbrati želeno število točk, kar je nedvomno vplivalo na naše nadaljnje predstave. Treba je vedeti, da je moštvo mlado in povsem prenovljeno, zato potrebujemo čas za prilagoditev. Sam imam s takšnimi procesi že obilo izkušenj, zato sem prepričan, da bomo kmalu začeli kazati boljše predstave. Sam sicer iskreno verjamem v to moštvo, ki mu želje nedvomno ne manjka," je prvih sedem ligaških preizkušenj za uradno stran celjskega prvoligaša komentiral izkušeni vratar Amel Mujčinović, ki je sicer v celjskem dresu doslej zbral že 302 ligaška nastopa. Rumeno-modri so v minulem krogu gostovali v Ljubljani, v Stožicah pa proti Olimpiji doživeli visok poraz, ob tem pa so znova kar nekajkrat zapravili lepe priložnosti, s katerimi bi bil lahko rezultat povsem drugačen. To poudarja tudi nekdanji reprezentant BiH.

Simona Rožmana skupaj s sodelavci v soboto čaka zahtevno delo, saj so Domžalčani še posebej nevarni na gostovanju.
Simona Rožmana skupaj s sodelavci v soboto čaka zahtevno delo, saj so Domžalčani še posebej nevarni na gostovanju. FOTO: Miro Majcen
"Zadnja tekma je bila slaba v vseh pogledih. Nedvomno smo bili slabši tekmec, a vseeno rezultat 6:0 ne odraža realnega stanja na igrišču. Objektiven pogled na tekmo kaže, da smo si priigrali tudi nekaj resnih priložnosti, a bili ob zaključkih znova nezbrani. V nogometu je pač tako, da pridejo tekme, ko je težko uresničiti vsako zamisel. A verjamem, da bomo boljši že v soboto." Tedaj bodo celjskemu moštvo nasproti stale Domžale, s katerim so rumeno-modri v minuli sezoni bili težak boj za končno drugo mesto na prvenstveni lestvici. “Domžale so izredno organizirane, gre za moštvo, ki premore širok kader kakovostnih nogometašev. Praktično na vsakem položaju imajo po dva enakovredna nogometaša. Na tej tekmi bomo zagotovo poizkušali iztržiti čim boljši rezultat, seveda pa si želimo, da bi nam v teh težkih časih ob strani stali tudi navijači. Rezultatsko jih doslej še nismo nadgradili, lahko pa obljubim, da bomo dali vse od sebe, da bi v soboto prikazali kar seda dobro predstavo,” je za celjsko spletno stran še dejal 42-letni celjski vratar.

Pasica nogomet je doma na Kanalu A
Pasica nogomet je doma na Kanalu A FOTO:
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

JanZiska
28. 08. 2015 09.29
Najbrž je strokovno vodstvo v ekipi nekoliko podcenilo pomen in vlogo Gobca (četudi lani ni veliko igral).
Mojebesedesozakon
28. 08. 2015 14.39
al pa precenjujejo Rožmana, ki vedno najde krivca pri istih igralcih, njegovih ljubljenčkov pa nikoli ne omenja, razen seveda ob dobrih rezultatih. Teh ima pa razen lanske članske sezone bore malo.