Prva liga Telekom Slovenije

Bajde in Maribor z roko v roki do leta 2021, Zahović hvali napadalca: V zadnjih mesecih je najbolj napredoval

Maribor, 07. 12. 2017 15.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Športni direktor Maribora Zlatko Zahović je po tem, ko je tik pred tekmo s Sevillo oznanil podaljšanje pogodbe s trenerjem Darkom Milaničem, s pozitivno kadrovsko novico postregel tudi dan po veliki točki proti andaluzijskemu velikanu. Napadalec Gregor Bajde si je s predstavami v zadnje pol leta prav tako prislužil novo pogodbo.

Slovenski nogometni prvak Maribor je podaljšal pogodbo z Gregorjem Bajdetom. Zdajšnja bi se mu iztekla maja 2018, po novem pa bo pri vijoličnih vsaj do leta 2021, so sporočili iz kluba.

Bajde (desno) je po mnenju športnega direktorja vijoličastih v zadnjih šestih mesecih naredil največji kakovostni preskok.
Bajde (desno) je po mnenju športnega direktorja vijoličastih v zadnjih šestih mesecih naredil največji kakovostni preskok. FOTO: Damjan Žibert

"Gregor si je to pogodbo zaslužil, saj gre za fanta, ki je najbolj napredoval v zadnjih šestih mesecih. Je dozorel, igra na vrhunskem nivoju in pričakujem, da nadaljuje to pot," je za spletno stran mariborskega prvoligaša povedal športni direktor Zlatko Zahović.

Gregor Bajde pa je dodal: "Vesel sem zaradi novega dogovora in hvaležen za zaupanje. Zadovoljen sem, tukaj se dobro počutim od samega začetka. Že ob prihodu sem imel občutek, da bo pomenil prihod v Maribor korak naprej v karieri in to se je uresničilo. Postal sem prvak, pokalni zmagovalec, bil zraven ob uvrstitvi v ligo prvakov, igral v skupinskem delu. Ponosen sem, da sem del vijol'čne zgodbe in se veselim novih izzivov. Gremo skupaj naprej, po nove podvige."

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

zeleleni
08. 12. 2017 09.56
-1
če bi bil lukec zdrav bi bil spet na stranskem tiru kot lansko leto dobro je izkoristil ponujeno priložnost
MaunelNeuer
11. 12. 2017 16.03
SAKITUMI
07. 12. 2017 16.21
+4
Dober igralec....samo mal je še sebičen...ko bo to odpravil, in začel igrati kolektivno, bo pa zmagu....