Bišćan se z varovanci zadovoljen vrača s priprav: Dobili smo precej odgovorov

Nogometaši ljubljanske Olimpije so končali z obiskom turškega Beleka in se v ponedeljek podali nazaj v domovino. Z glavnim delom zimskih priprav v Mali Aziji so v taboru zmajev zadovoljni, seveda veliko pričakujejo tudi od novincev, ki so se šele dobro priključili delu.

Varovanci Igorja Bišćana so se iz Beleka odpravili proti Ljubljani, kamor naj bi v ponedeljek prispeli zgodaj zvečer. V taboru trenutno drugouvrščene ekipe Prve lige Telekom Slovenije so zadovoljni z opravljenim delom, na štirih pripravljalnih obračunih so zeleno-beli zabeležili zmago, poraz in dva remija. Poleg tekem je trener Igor Bišćan na številnih treningih seveda lahko delal tudi na različnih tehnično-taktičnih podrobnostih, ki bodo Ljubljančanom v lovu na vodilni Maribor prišle še kako prav.

Igor Bišćan

Bišćan se je na klopi Olimpije vrnil v Turčijo, ki se mu je po zaslugi igranja za Liverpool do konca življenja vtisnila v spomin. (Foto: Damjan Žibert)

Prva liga Telekom Slovenije se vrača na male zaslone: spomladanski del prvenstva bo branilec naslova Maribor na Kanalu A odprl 24. februarja, ko bodo vijolični v Ljudskem vrtu gostili lokalne rivale iz Kidričevega (ob 16.50). Dan kasneje ob isti uri v Stožice k trenutno drugouvrščeni Olimpiji prihajajo Celjani z nekdanjim kapetanom in trenerjem zmajev Dušanom Kosićem na klopi.

Veliko na stadionu Stožice pričakujejo tudi od novincev: moštvu so se pridružili Eric Boakye, Jason Davidson in Dragan Mrdja, ki naj bi zaostrili konkurenco na obeh bočnih položajih v obrambi, srbski napadalec Mrdja pa bi lahko novi ekipi prinesel nekaj prepotrebnih zadetkov.

Skrbi poškodba Kapuna
"Dobili smo precej odgovorov. Fantje zavzeto delajo, tako je že od mojega prihoda v Ljubljano. Zdaj moramo opraviti še sklepni del priprav, potem pa proti Celju loviti novo zmago. Verjamem, da bomo maksimalno pripravljeni," je ob slovesu od začasnega doma v Turčiji dejal Bišćan, ki je enega vrhuncev kariere doživel na drugi strani države, v Carigradu, kjer je z Liverpoolom postal evropski prvak.

Bišćan sicer ni mogel biti povsem zadovoljen: poškodovala sta se vezist Nik Kapun in bočni branilec Mitch Apau. Slednji se bo po informacijah na klubski spletni strani kmalu vrnil v pogon, bolj skrbi poškodba tetive slovenskega vezista, čigar povratek na zelenice je še zavit v tančico skrivnosti.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 36
macek_garfield 13.02.2018 11:42:20
ha ha ha kafancek kapuncek spet poskodovan pa to
Več komentarjev