Prva liga Telekom Slovenije

Celjani zapravili priložnost za skok na drugo mesto, Radomljani do drugega remija

Celje, 12. 08. 2016 20.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometaši Celja in Kalcerja iz Radomelj so se v 5. krogu Prve lige Telekom Slovenije na celjski areni Petrol razšli z neodločenim izidom 0:0.

Celjani, ki jih vodi Pevnik, so remizirali z Radomljani.
Celjani, ki jih vodi Pevnik, so remizirali z Radomljani. FOTO: Damjan Žibert

Celjani in Radomljani so se v uvodni tekmi 5. kroga razšli brez zadetkov. Celjski nogometaši, ki so prišli do prvega remija v sezoni in imajo sedem točk s petih tekem, so bili večino tekme podjetnejši tekmec, imeli pobudo, ki pa je ob zbrani obrambi gostov niso znali unovčiti. Na drugi strani so Radomljani, ki so doslej v prvoligaški konkurenci proti Celjanom izgubili vse štiri medsebojne dvoboje, prišli do druge točke v prvenstvu in se vsaj začasno otresli zadnjega mesta. Celjani ostajajo četrti.

Prvi polčas ni postregel s preveč razburljivo igro. Ekipi sta le poredkoma prišli do zaključnih strelov. Pobudo so večino časa imeli Celjani, pri katerih pa je v večini primerov zatajila zadnja podaja, predvsem s krilnih položajev. Žoge s teh položajev praviloma niso našle pravega naslovnika v kazenskem prostoru Radomelj, izjema je bila 44. minuta, ko je do strela z glavo prišel Matej Podlogar, a je iz bližine zgrešil.

V drugem polčasu se je nadaljevala podobna predstava, Celjani so imeli pobudo, ki pa je niso znali unovčiti. Gostujoča obramba je bila v večini primerov zbrana in pravočasno zaprla vse dostope do vrat. Zaključnih strelov na obeh straneh je bilo sicer bistveno več, a niti eden ni bil posebej nevaren.

Prva liga, 5. krog:

Celje - Kalcer Radomlje 0:0

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kollerik
13. 08. 2016 08.42
Go Pevnik, GO!!
tedoVV2HCmedo
12. 08. 2016 21.37
+1
Remi je klasika naše lige.