Prva liga Telekom Slovenije

Celjani želijo uloviti mesta, ki vodijo v Evropo

Celje, 20. 04. 2017 11.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Celjski nogometaši so se po kratkem prazničnem počitku vrnili v trenažni proces. Še preden se misli popolnoma preusmerijo proti naslednjemu nasprotniku, grofi bodo na celjski Areni v soboto gostili nepredvidljive Kidričevce, je za uradno spletno stran kluba razmišljal hrvaški nogometaš Lovro Cvek.

Lovro Cvek je prispeval podajo za zadetek grofov v 22. minuti tekme. "Znašel sem se na tistem položaju igrišča v trenutku, ko je Nino podal, sam pa sem žogo poslal v kazenski prostor, kjer je bil Dalibor najspretnejši in zadel. Ampak je vseeno, kdo je podajalec in kdo strelec. Vsi se podrejamo ekipnim ciljem in na koncu je važen le rezultat." Vodstvo in dobra predstava rumeno-modrih je obetala maksimalen izkupiček, do katerega pa na koncu ni prišlo. "Bili smo blizu treh točk. V prvem polčasu smo igrali zares dobro in se držali trenerjevih navodil do potankosti. Drugi polčas smo začeli malce slabše, domača ekipa je izkoristila prekinitev in izenačila. Nato smo znova zaigrali podjetneje, si ustvarjali priložnosti, a nismo zadeli še drugič in nam je zato lahko žal za izgubljenima točkama,” je misli o tekmi z Gorico za uradno celjsko spletno stran strnil 21-letni hrvaški vezist. Celjskemu moštvu se je pridružil pozimi, potem ko je jesenski del prvenstva odigral pri naslednjemu nasprotniku grofov.

Lovro Cvek je nekdanji nogometaš Aluminija. Prav s Kidričevci se bodo Celjani udarili v naslednjem krogu PLTS.
Lovro Cvek je nekdanji nogometaš Aluminija. Prav s Kidričevci se bodo Celjani udarili v naslednjem krogu PLTS. FOTO: NK Celje

"To bo zame nekoliko drugačna tekma. Z igralci Aluminija smo prijatelji, vse sem v pol leta dobro spoznal. Pozdravili in podružili se bomo pred tekmo in po njej, na tekmi pa me bodo zanimale le tri točke za Celje." Spomladanski del je čez polovico. Na osmih tekmah grofi niso izgubili, do konca prvenstva jih ostaja še sedem: "Zadovoljni smo, da doslej še nismo izgubili, še bolj zadovoljni pa bi bili še s kakšno dodatno točko. Do četrtega mesta nas ločijo štiri točke, kar pa ni veliko. Še enaindvajset jih ostaja, veliko se lahko še obrne tako za Goričane, kot za nas."

"Gremo tekmo po tekmo, na vsaki maksimalno v boj. Želimo osvojiti čim več točk, na koncu pa bomo videli, kam nas bo to pripeljalo," je Lovro Cvek za uradno spletno stran kluba potrdil razmišljanje celotne ekipe in strokovnega vodstva.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

legvan1
20. 04. 2017 13.23
+1
možno je, točk je še dovolj. gremo Cele