Prva liga Telekom Slovenije

VIDEO: Celje predstavilo Jovićevića, Pevnik odšel zaradi interesa partnerjev iz Ukrajine

Celje, 11. 10. 2016 19.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Na novinarski konferenci se je predstavil novi trener NK Celja Igor Jovićević. V klubu so mu izrekli dobrodošlico, hkrati pa je predsednik Stevan Đorđević pojasnil, da je Robert Pevnik mesto prvega trenerja moral zapustiti zaradi interesa ukrajinskih vlagateljev.

"Trenerju Igorju Jovićeviću izrekam dobrodošlico in mu želim, tako kot vsem nam, veliko uspeha. Vem, da mu ambicioznosti ne manjka in verjamem, da bo njegova dobra energija vodilo za dobre rezultate v prihodnje," je povedal športni direktor Spasoje Bulajić. "Zahvalil bi se klubu, upravnemu odboru, predsedniku in športnim investitorjem iz Ukrajine, ki me dobro poznajo že iz nedavne zgodovine, ko smo skupaj sodelovali v ukrajinskem prvoligašu Karpaty Lviv. Tam smo dosegali dobre rezultate tako na športnem, kot tudi finančnem področju, nekaj igralcev pa danes igra v dobrih evropskih klubih. Dal bom vse od sebe, da enako, ali pa še boljše pokažem tudi v Celju. Vem, da imajo Celjanke in Celjani zelo radi svoj klub in da me čaka velik izziv. Prišel sem v obdobju, v katerem se morda kakšen trener ne bi odločil za sodelovanje. Trener Robert Pevnik je z ekipo opravil dobro delo in nanizal pozitivne rezultate. Sedaj je pred mano nehvaležna vloga, ker bodo navijačice in navijači hoteli, da se zmagoviti niz takoj nadaljuje," pa je na predstavitvi pojasnil novi trener Celja Igor Jovićević.

Predsednik kluba Stevan Đorđević obžaluje, da je prišlo do razdrtja pogodbe s Pevnikom, a da se je pokazala želja, da se poskusi narediti še nekaj več. Poleg tega so Pevniku ponudili mesto v mladinski šoli (več v priloženem videu). "Do zamenjave trenerja ni prišlo, ker ne bi bili zadovoljni z delom trenerja Roberta Pevnika, ampak se je pokazala želja, da poskusimo narediti še nekaj več. Skupaj z našimi športnimi partnerji iz Ukrajine, ki imajo veliko izkušenj, smo si zaželeli, da se dogovorimo z Igorjem Jovićevićem. Verjamemo, da bo sedaj delo potekalo nemoteno naprej. V nekem dobrem okolju se vedno dela na tem, da napreduješ. Nikakor pa se Pevniku ne odpovedujemo, s svojim delom pri nas in tudi že v Velenju se je izkazal za dobrega strokovnjaka za mlade nogometaše,'' je obrazložil Đorđević.

  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

hoilongmai
12. 10. 2016 11.08
Gospodu robniku :D