Celjani želijo v Evropo: 'Čaka nas izenačena borba za četrto mesto'

Zimski prestopni rok je pred dnevi zaključen. Prvo celjsko moštvo je oblikovano. O pripravah, prihodih in posojah je za klubsko spletno stran spregovoril športni direktor Spasoje Bulajić. Celjski prvoligaš se bo v drugem delu sezone boril za mesta, ki vodijo v evropsko tekmovanje.

"Hvaležen sem, da nam je uspelo izvesti tritedenske priprave v dveh delih v Umagu, kjer smo imeli odlične pogoje za vadbo. Vemo, da so nam vremenske razmere doma to onemogočale, zato smo veseli, da smo imeli v Istri na razpolago vse za uspešen trenažni proces in skozi priprave je moštvo stopnjevalo formo pred začetkom spomladanskega dela prvenstva," je za spletno stran kluba povedal športni direktor Spasoje Bulajić in ocenil zimski prestopni rok. "S prihodi igralcev smo želeli okrepiti igralski kader. Sedaj imamo v ekipi zdravo konkurenco na vsej položajih, hkrati pa tudi več taktičnih možnosti za posamezne tekme. Čaka nas zahteven drugi del prvenstva, pred nami je izenačena borba za četrto mesto in s širokim kadrom imamo večje možnosti za uspeh. Verjamem v vse igralce in v trenersko ekipo, da bodo na vsaki tekmi dali vse od sebe za končni uspeh."

Spasoje Bulajić

Spasoje Bulajić (Foto: NK Celje)

Celjani bodo še naprej veliko pozornost posvečali vzgoji mladih domačih nogometašev. "Z nekaterimi mladimi igralci pa smo se skupaj odločili, da lahko gredo na posojo, kjer bodo deležni prepotrebnih igralnih minut, s tem pa tudi koraka naprej v svojih karierah. Vsi bodo pod našim budnim očesom in vsekakor ostajajo v naših načrtih v prihodnje. Želim si, da bi igralne minute maksimalno izkoristili, napredovali in se vrnili v Celje še boljši in pripravljeni okrepiti konkurenco znotraj moštva."

Zimski prestopni rok v Celju:
prihodi:
Lovro Cvek, Adam Mitchell, Tomislav Barišić, Goran Galešić, Ihor Koshman in Luka Belić.

odhoda:
Marin Glavaš, Matic Mlakar.

posoja:
Jon Šporn, Matic Marcius, Mitja Križan, Adnan Bašić (vsi NK Drava Ptuj), Tim Obrez (NK Ivančna Gorica)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
VSEMOGOČNI1 18.02.2017 10:01:08
Končni razpored po končanem prvenstvu: 1-maribor, 2-domžale, 3-gorica, 4-celje
snorki123 19.02.2017 20:10:01
Hehehehe sanjaj totek heheheh
Več komentarjev