Prva liga Telekom Slovenije

Domžalčani hitro zakrpali luknjo po odhodu Horića – vrnil se je Halilović

Domžale, 12. 08. 2016 16.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometaši Domžal v letošnji sezoni ne skrivajo velikih ambicij, kar dokazujejo z nenehnim dopolnjevanjem kadra. Po odhodu Kenana Horića v turški Antalyaspor so Domžalčani na mestu osrednjega branilca že našli zamenjavo – v klub se je vrnil Denis Halilović.

Denis Halilović (desno) se vrača na prvoligaško sceno.
Denis Halilović (desno) se vrača na prvoligaško sceno. FOTO: Damjan Žibert

"Denis je bil prva izbira in veseli smo, da smo se hitro dogovorili. Dobro pozna naš klub in naš način dela, tako da ne bo potreboval daljšega obdobja za prilagajanje. S seboj prinaša visoke ambicije, nenazadnje je pred dvema letoma s Koprom osvojil slovenski pokal, hkrati pa tudi bogate izkušnje iz tujine. Prepričani smo, da bo dobro zapolnil mesto, ki se je sprostilo z odhodom našega kapetana,'' je o novi okrepitvi povedal športni direktor Matej Oražem.

"Občutki ob vrnitvi so odlični. Zelo sem zadovoljen in srečen," so bile po podpisu pogodbe prve besede Denisa Halilovića, ki je v Domžalah odigral 23 prvenstvenih tekem in dosegel dva gola. Iz Domžal ga je pot vodila v Koper, kjer je ostal tri sezone, zadnje pol leta pa je bil član japonske Jokohame, kjer pa je odigral le šest tekem: "Za menoj je odlična življenjska izkušnja, ki pa je na športnem področju manj uspešna. Enostavno to ni bilo tisto, kar sem pričakoval, zato sem se odločil za sporazumno prekinitev,'' je avanturo na Japonskem pojasnil 188 centimetrov visoki nogometaš. Večjo minutažo na daljnem vzhodu mu je preprečila tudi poškodba: "Ta je že sanirana, vendar je pustila posledice, saj nisem stoodstotno pripravljen. Verjamem, da bom s pomočjo strokovnega vodstva in kakšne odigrane tekme kmalu na najvišji ravni," pojasnjuje otrok Šoštanja.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.