Prva liga Telekom Slovenije

Domžalčani prepričani, da do konca jeseni ne bodo več izgubili

Domžale, 19. 11. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Domžalčani so po slabšem začetku sezone, ko so tudi plač(ev)ali davek nastopanja na dveh frontah, v domačem prvenstvu in v kvalifikacijah za Ligo Evropa, sedaj le ujeli pravi ritem in bodo, tudi s pomočjo izkušenega Agima Ibraimija, v finišu jeseni "povsem druga ekipa". Še kako nevarna vsem.

"Najpomembneje je, da prikažemo našo prepoznavno igro. Moramo biti maksimalno igralni, borbeni in zbrani. Vemo, kateri so tisti vidiki igre, ki jih moramo udejanjiti, predvsem pa želimo pred našimi navijači pokazati novo dobro predstavo in skupaj z njimi priti do zelo pomembnih treh točk," je uvodoma za uradno spletno stran kluba pred tekmo s Krškim poudaril branilec Gaber Dobrovoljc, ki bo kandidiral za svoj 11. nastop v tej sezoni PLTS. Na začetku sezone je imel mladi branilec nekaj težav s poškodbo, a se nato hitro vrnil in zasedel mesto v osrednjem delu domžalske obrambe. Slednja je doslej na ligaških tekmah prejela 16 zadetkov, kar jo v tem statističnem elementu uvršča na četrto mesto. Ključ do uresničitve cilja proti Posavcem bo seveda tudi v čvrsti fazi branjenja, a še posebej v napadalnem vidiku. "Naloga nas branilcev je seveda preprečiti zadetke, a glavni cilj so seveda tri točke, ki jih lahko dosežemo le z vsaj enim zadetkom v gostujoči mreži. Danes in jutri se še oziramo na obračun s Krškim, nato pa bomo misli preusmerili na Triglav, Olimpijo in na koncu še na Rudar. Skušali bomo odigrali čim boljše tekme, prikazati svojo pravo moč, na vseh štirih srečanjih pa ostati nepremagani in na svoj točkovni izkupiček dodati čim večje število točk," se je na zaključek jesenskega dela sezone za ujradno spletno stran rumeno-modrih ozrl 24-letni domžalski nogometaš. 

Simon Rožman
Simon Rožman FOTO: Damjan Žibert

Tekma proti Krškemu pa ne bo imela le športnega naboja, temveč bo potekala tudi v dobrodelnem ozračju. S sodelovanju z Anino zvezdico bodo zbirali prehrambene izdelke z daljšim rokom uporabe, akciji pa so se z veseljem pridružili tudi domžalski nogometaši. "Gre za zelo lepo gesto našega kluba, ki smo jo s ponosom podprli tudi igralci. Skušamo pomagati, nekaj vrniti lokalnemu okolju, ki nas podpira. Vsekakor je to nek poseben dodatni vidik in neprecenljiv občutek, ko lahko nekomu z majhno gesto polepšaš dan," je še dodal Dobrovoljc.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mikpiki191
19. 11. 2017 11.48
+0
lepe sanje imajo
Bigbadjohn
19. 11. 2017 14.05
Tko k je djal Milan-" Danes so dovoljene sanje...jutri je nov dan!" hala rmena podmornca!! Torpedirajte jih, pa pazte na mine ))
tedoVV2HCmedo
19. 11. 2017 09.57
+0
Dolgočasni ste s temi članki pred tekmami. Vsi morajo pred tekmami obvezno reči, da bodo zmagali in se kazati samovšečne. "Povsem druga ekipa in še kako nevarna vsem". Bla bla bla. To je samo pravljica brez resničnosti.
šumar
19. 11. 2017 08.45
-1
kolk je to ena tekma hehe
degenos
19. 11. 2017 08.22
-1
Hehe......eno kolo
MaunelNeuer
19. 11. 2017 14.20
1x za drugič proti njim....kdo je tu nor?