Prva liga Telekom Slovenije

Domžalčani spet v Istri: Madžari bodo testirali pripravljenost pokalnih prvakov

Umag, 14. 02. 2018 09.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
M.J./J.K.
Komentarji
0

Nogometaši Domžal so se vrnili v Umag, kjer bodo trenirali prihodnje dni. Vreme v Sloveniji ne onemogoča treniranje na naravni zelenici, kar je tudi glavni razlog za vrnitev v hrvaško Istro. V sedaj že tradicionalni pripravljalni bazi bodo v prihodnjih dneh na sporedu štirje treningi, v četrtek pa čaka varovance Simona Rožmana nov prijateljski obračun.

Domžalčani pilijo formo v hrvaški Istri.
Domžalčani pilijo formo v hrvaški Istri. FOTO: Ervin Čurlič
Domžalčani so predvideni tekmi z Zarico in hrvaško Veliko Gorico so zaradi spremembe lokacije priprav primorani odpovedati, tako da se bodo rumeni v tem tednu pomerili z nasprotnikoma, ki oba prihajata z Madžarske. V četrtek bo v Umagu na sporedu obračun s klubom Tiszakécske, dan kasneje se rumeni nato podajajo v Budimpešto, kjer jih v soboto čaka tekma z slovitim Ferencvarošem. "Razmere v Domžalah nam enostavno ne omogočajo normalnega trenažnega procesa, zato smo se odločili za vrnitev v našo pripravljalno bazo. Verjamem, da bomo maksimalno izkoristili dane pogoje in domov odšli še boljši. Smo v zadnji fazi priprav, zadnjih štirinajst bo tako posvečeno predvsem detajlom v naši igri. Odigrali bomo še dve prijateljski tekmi, eno v četrtek in eno v soboto. Na obeh imamo svoje cilje, ki pa so vsi povezani z maksimalno pripravo na spomladanski del," je po treningu za uradno spletno stran kluba dejal domžalski strateg Simon Rožman, ki bo lahko v Umagu računal tudi na dva povratnika. Moštvu sta se namreč znova pridružila Petar Franjić in Dejan Milić.

Simon Rožman
Simon Rožman FOTO: Ervin Čurlič
Hrvaški krilni napadalec je imel prejšnji teden povišano telesno temperaturo, domžalski kapetan pa je pozdravil poškodbo prepone in je danes že opravil prvi lažji trening.
Prvo tekmo spomladanskega dela PLTS bodo domžalski nogometaši odigrali v soboto, 24. februarja, ko se podajajo na gostovanje v Velenje.

"Lepo se je znova vrniti med soigralce, ki so me resnično lepo sprejeli. Na vsakem koraku je vidno izjemno dobro vzdušje, zato sem te vrnitve še toliko bolj vesel. Igralci držimo skupaj v dobrem in v slabem, tudi v času moje odsotnosti smo bili vseskozi v stiku, tako da sem ponosen, da sem del te ekipe," zadovoljstva ob vrnitvi med soigralce ni skrival izkušeni vratar, ki bo v polnem trenažnem pogonu predvidoma spet konec meseca. "Prvi del rehabilitacije je potekal brez težav, hitro sem se namreč vrnil po operaciji. V prihodnjih dveh tednih še ne bom delal z žogo, ampak se bom posvečal fizični vadbi. Postopoma bomo nato s trenerskim štabom stopnjevali ritem treningov, a bo vse potekalo pod strogim nadzorom zdravniške in terapevtske službe," je za uradno spletno stran še dodal domžalski kapetan. Zaradi težav s poškodbo je v Domžalah žal ostal Marko Alvir

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.