Prva liga Telekom Slovenije

Domžalčani z mislimi že pri prvem evropskem izzivu

Domžale, 21. 06. 2017 18.51 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V taboru Domžal z nestrpnostjo pričakujejo uvodno evropsko preizkušnjo v novi sezoni. Da žreb za varovance Simona Rožmana ni bil najlažji, smo že pisali, toda levi bočni branilec in eden nosilcev igre rumenih Jure Balkovec samozavestno napoveduje uvrstitev v naslednji krog kvalifikacij Lige Europa.

Že v uvodu v novo klubsko sezono moštvo Domžal čaka zahteven evropski izziv v 1. predkrogu Lige Europa, ko jim bo čez teden dni nasproti stala Flora iz Talina, trenutno vodilna ekipa estonskega državnega prvenstva. Trener rumenih Simon Rožman ničesar ne prepušča naključju, kljub določenim rošadam v igralskem kadru v mestu ob Kamniški Bistrici ne skrivajo, da si želijo ponovitve lanskega evropskega poletja, ki so ga Domžalčani končali "šele" v 3. predkrogu, ko jih je izločil sloviti angleški West Ham United.

Bomo podobne prizore slavja nogometašev Domžal pogosto spremljali tudi v novi klubski sezoni?
Bomo podobne prizore slavja nogometašev Domžal pogosto spremljali tudi v novi klubski sezoni? FOTO: Aljoša Kravanja

Eden nosilcev igre Domžal bo tudi v novi sezoni odlični levi bočni branilec Jure Balkovec, ki verjame v uspešen začetek sezone. "Pozanimali smo se o Flori in moram priznati, da gre za spoštovanja vrednega tekmeca. Trenutno je prvi na lestvici in tako kot vsako ekipo, moramo tudi to vzeti skrajno resno. Kljub vsemu smo trdno prepričani, da bomo napredovali v naslednji krog. Smo zelo motivirani in želimo ponoviti ter tudi nadgraditi lansko lepo evropsko zgodbo," pravi 22-letni nogometaš, ki ga ne moti dejstvo, da bodo na začetku nove klubske sezone zaradi obnovitvenih del na travnati površini v Športnem parku Domžalčani domače tekme igrali na celjski Areni Petrol. "Zunanji dejavniki ne smejo vplivati na nas. Lepo bi bilo, če bi tekmo odigrali na domačem stadionu, a tako pač je. Celjski stadion ponuja odlične pogoje za igranje nogometa. Vsak posameznik mora na vsaki tekmi dati vse od sebe, ne glede na to ali je to v Celju ali kje drugje," se na dejavnike, na katere posameznik ne more vplivati, požvižga Belokranjec, ter dodaja: "Na obeh tekmah bomo morali biti stoodstotni. Prepričan sem, da bo klub poskrbel za ugodno ponudbo za navijače. Želimo si glasne podpore s tribun, ki bi nam izredno pomagala."   

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mungos2
22. 06. 2017 11.46
+2
Dajmo Domžale !! V Evropi ni slabih ekip. Z borbenostjo in s srčnostjo se mora zmagovati !
ROKSI1970
21. 06. 2017 21.10
+2
domžale noti nimajo dobro ekipo,dela pa se dobr v klubu,ja,en najbolj organiziranih so
degenos
21. 06. 2017 21.15
-12
MaunelNeuer
24. 06. 2017 12.57
+2
point je da domžale ne smejo prehitet lolimpije
degenos
21. 06. 2017 20.08
-15
toooo....sam razturite
degenos
21. 06. 2017 20.20
-12