Prva liga Telekom Slovenije

Gorica v pripravi na spomladanski del PLTS premagala Radomlje s 4:1, Domžale napolnilo mrežo Šampiona

Nova Gorica, 03. 02. 2018 16.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaši Gorice so na pripravljalni tekmi pred nadaljevanjem Prve lige s 4:1 premagali drugoligaša NK Radomlje. Polčas se je zaključil z rezultatom 1:1, za Primorce pa so zadeli Andrija Filipović, Jan Humar, Leon Marinič in Bede Amarachi Osuji. Domžale do visoke zmage nad nižjeligašem NK Šampion Celje.

Tekma je bila zaradi slabega vremena odigrana na umetni travi, Novogoričani pa so odpor drugoligaša, še lani prvoligaša, strli v drugem polčasu, ko so za zmago zadeli Humar (50.), Marinič (55.) in Osuji (68.). Častni zadetek za goste je zabil Anel Hajrič.

Že pred tem so Novogoričani premagali ekipo NK Brinje-Grosuplje in zasedbo NK Šenčurja, še prej pa so remizirali s hrvaškima prvoligašema Rijeko in Lokomotivo Zagreb. Goričani tako pred nadaljevanjem PLTS nadaljujejo z dobrimi igrami in dvigujejo apetite v boju za Evropo, pa čeprav so oddali Rifeta Kapića, zaradi težav z zdravjem pa v zraku visi nadaljevanje kariere Kyriana Nwabuezeja. Zaenkrat v novogoriški klub niso pripeljali nobene odmevne okrepitve. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nogometaši Domžal so v pripravljalnem obračunu na domačem pomožnem igrišču z umetno travo s kar 6:0 odpravili zasedbo NK Šampion Celje. Zadetke za rumeno družino so prispevali Andraž Kirm, ki je zabil dvakrat, Senijad Ibričić, Lovro Bizjak, Tilen Klemenčič in Luka Volarič. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

MaunelNeuer
03. 02. 2018 19.46
+1