Prva liga Telekom Slovenije

Igralski osip v knežjem mestu, med bivšimi tudi Cvijanović in Volaš

Celje, 16. 06. 2017 18.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vodstvo celjskega prvoligaša je sporočilo, da bo moštvo, ki je v lanski sezoni v Prvi ligi Telekom Slovenije osvojilo končno 5. mesto, zapustilo kar 12 nogometašev. Med njimi sta tudi najizkušenejša Goran Cvijanović in Dalibor Volaš, ki je bil prvi strelec Celjanov. Matic Kotnik odhaja h grškemu Panioniosu.

Nogometaši Celja so začeli s pripravami na novo sezono, v kateri bodo nastopali z zelo spremenjeno igralsko zasedbo. Vodstvo kluba je namreč sporočilo, da je moštvo, ki je v lanski sezoni osvojilo končno 5. mesto, zapustilo kar 12 nogometašev, med katerimi sta tudi izkušena Goran Cvijanović in Dalibor Volaš.

Najboljši strelec Celjanov v minuli sezoni Dalibor Volaš zapušča knežje mesto.
Najboljši strelec Celjanov v minuli sezoni Dalibor Volaš zapušča knežje mesto. FOTO: Damjan Žibert

Celjani so se najprej razšli z Lovrom Čirjakom, za katerega se je že pred časom ogrela ljubljanska Olimpija, Irfanom Hadžićem in Goranom Galešićem, ki se je vrnil v banjaluški Borac; v minulih dneh so knežje mesto zapustili še Tilen Klemenčič, ki je prestopil v Domžale, Žiga Kous bo v naslednji sezoni igral v dresu Mure ter odlični vratar Matic Kotnik, ki je sprejel ponudbo grškega prvoligaša Panioniosa.

Ob že omenjenima Cvijanoviću in Volašu je pogodba s klubom potekla tudi Damirju Hadžiću, Mateju Podlogarju, Aneju Lovrečiču in Tomislavu Barišiću.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tedoVV2HCmedo
17. 06. 2017 10.28
Slovenska klasika: proda se vse najboljše, nabavi se neke začetnike, razlika v ceni prodaje in nakupa gre samo v žep, nikoli v razvoj nogometa.
degenos
16. 06. 2017 19.34
-2
aha .......vse nekam osipava ...ne vem kaj je to ??' kam bojo šle vse te zvezde
MaunelNeuer
18. 06. 2017 22.50