Prva liga Telekom Slovenije

Ivačič ima poškodovano kolensko vez, se v vrata pred sosedskim derbijem vrača Vidmar?

Ljubljana, 02. 12. 2017 08.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Sredin derbi, po katerem se je Olimpija uvrstila v polfinale pokala, vratarju Aljažu Ivačiču kljub pozitivnem rezultatu ne bo ostal v lepem spominu. Po agresivnem štartu mariborskega napadalca Jasmina Mešanovića v drugem polčasu je v bolečinah obležal na zelenici. Ivačič ne bo nastopil na nedeljskem sosedskem derbiju z Domžalami. Tekmo bomo od 16.30 prenašali na Kanalu A.

Vratar zmajev Aljaž Ivačič je zaradi poškodbe kolena zaključil z nastopi v letu 2017.
Vratar zmajev Aljaž Ivačič je zaradi poškodbe kolena zaključil z nastopi v letu 2017. FOTO: Damjan Žibert
Aljaž Ivačič je tekmo v Ljudskem vrtu sicer odigral do konca, a je bilo kmalu jasno, da bodo potrebne dodatne preiskave.
Tekmo 18. kroga PLTS med Domžalami in Olimpijo bomo v nedeljo od 16.30 prenašali na Kanalu A. Prvi letošnji sosedski derbi so z 1:0 dobili Ljubljančani.
Te so pokazale, da ima 24-letni čuvaj mreže poškodovano vez v kolenu, a na srečo vez ni strgana, tako da ga ne čaka daljša odsotnost z igrišč. Ljubljanski vratar bo izpustil preostali dve tekmi v jesenskem delu sezone, bo pa trenerju Igorju Bišćanu na voljo že od prvega dne priprav na spomladanski del. Zmaje pred koncem jesenskega dela sezone čaka še domača tekma s Celjem, še prej pa se četa Igorja Bišćana podaja na najbližje gostovanje. Zeleno-beli bodo ob Kamniški Bistrici deležni številčne in bučne podpore, pristaši vodilne ekipe PLTS pa upajo, da bodo njihovi ljubljenci nadaljevali tradicijo zadnjih dvobojev z Domžalami. Olimpija je v poslednjih osmih tekmah klonila zgolj enkrat.

Pasica Maribor - Gorica Domžale Olimpija
Pasica Maribor - Gorica Domžale Olimpija FOTO:
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

User513426
02. 12. 2017 13.24
+0
pol pa jokajo štajerci da jih vsi tepejo. čist tiho so bli ko je štartal mešanovič na ivačiča pa mu je poškodoval kolenske vezi. ob štartu abassa na žogo in ko ga je porinil šuler da je priletel v handanoviča ste pa deli tak halo.