Prva liga Telekom Slovenije

Kalcer Radomlje se je pred obiskom Maribora za sodelovanje zahvalil še Žilniku, ekipo bo zdaj vodil McDonough

Radomlje, 14. 11. 2016 16.17 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Slovenski nogometni prvoligaš Kalcer Radomlje je na svoji spletni strani sporočil, da se je zahvalila za sodelovanju trenerju članske ekipe Janezu Žilniku, ki je Radomljane prevzel sredi avgusta. Od kluba se poslavlja tudi dolgoletni pomočnik trenerja prve ekipe, Gregor Mohar. Ekipo bo (vsaj začasno vodil) Dave McDonough.

"Uprava nogometnega kluba Kalcer Radomlje se je odločila, da se dosedanjemu trenerju članske ekipe Janezu Žilniku zahvali za sodelovanje. Žilnik je vodenje ekipe prevzel sredi avgusta, na klopi Radomljanov pa je prvič sedel na tekmi 6. kroga v Kopru. Od kluba se poslavlja tudi dolgoletni pomočnik trenerja prve ekipe Gregor Mohar," so zapisali na spletni strani slovenskega prvoligaša NK Radomlje. Ta ima po šestnajstih odigranih krogih na svojem računu pet remijem in 11 porazov, zaenkrat pa so Radomljani še brez prvenstvene zmage. Menjava trenerja je prišla ravno pred obiskom nogometašev Maribora (prenos v nedeljo na Kanalu A in VOYO ob 16.35). 

Sledi težek razpored
"Do konca jesenskega dela bo ekipo vodil dosedanji drugi pomočnik trenerja, gospod Dave McDonough, Radomljane pa čakata še obračuna z Mariborom in Olimpijo v Domžalah, gostovali pa bodo pri Rudarju, Domžalah in Gorici. V tem času se bomo v klubu lotili izbire prihodnjega glavnega stratega Kalcer Radomelj," so še zapisali na spletni strani prvoligaša. Dodali so še: "V tem obdobju nameravamo tudi prevetriti ekipo in jo v skladu s finančnimi zmožnostmi čim bolje pripraviti za spomladanski del prvenstva."

Zadnjeuvrščena ekipa Prve lige se je sredi avgusta že zahvalila za sodelovanje takratnemu trenerju Dejanu Djuranoviću. To je tako že druga menjava na klopi Radomelj, prvenstvo pa zaenkrat še ni niti na polovici.

Po Djuranoviću se je poslovil še Janez Žilnik.
Po Djuranoviću se je poslovil še Janez Žilnik. FOTO: Damjan Žibert
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tedoVV2HCmedo
14. 11. 2016 18.59
+3
Kako je možno, da lahko Kalcer nabavi trenerja izven Jugoslavije? Je šef kluba zadel na lotu?