Prva liga Telekom Slovenije

Kidričevci v en glas: 'To, da nas je manj, je naša prednost'

Kidričevo, 08. 09. 2016 11.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po reprezentančnem premoru se bliža 8. krog Prve lige Telekom Slovenije, ki bo za ekipo Aluminija iz Kidričevega nastopil že v petek. Nekdanji drugoligaš se bo v Športnem parku pomeril s favorizirano ekipo Domžal.

Spomin na Ljudski vrt, ko so Kidričevci vzeli skalp slovenskemu podprvaku.
Spomin na Ljudski vrt, ko so Kidričevci vzeli skalp slovenskemu podprvaku. FOTO: Damjan Žibert

Domžalčani imajo štiri točke prednosti na prvoligaški lestvici. pred nogometaši Aluminija. "Premor smo dobro izkoristili za pripravo in asimilacijo novih igralcev. Že v pripravljalni tekmi s hrvaškim prvoligašem se je pokazalo, da predstavljajo dobro okrepitev. Zmaga proti ekipi Inter Zaprešić je bila gotovo pozitivna stvar, saj so se smernice naše igre še bolj utrdile in organizacija ekipe je na pravi poti," je uvodoma za uradno spletno stran kluba iz Kidričevega povedal kapetan ekipe Dejan Krljanović in napovedal zahteven preizkus v Domžalah. "Priprave na petkovo tekmo so potekale dobro - stvari smo dvignili na višjo raven. Do tekme imamo še nekaj časa in še bolj podrobno bomo pogledali domžalsko ekipo. Vzdušje je, kot prej, fenomenalno. Verjetno je to tudi skladno z dejstvom, da nas je v moštvu manj, v primerjavi z drugimi članskimi ekipami. V tem vidimo prednost, saj smo tako, kot ekipa, še bolj povezani," za internet stran Aluminija zaključuje kapetan ekipe.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Shyni
08. 09. 2016 12.42
Če so premagali Maribor zagovo niso slabi
Baletka
08. 09. 2016 20.37
no ja,. mislim, da s tako igro kot jo je maribor takrat prikazal, bi jih premagal vrjetno še kak drug klub iz 2lige.. kokr pravjo, ena lastovka še ne prinese pomladi.. tut krka je odnesla tu pa tam piko npr olimpiji, pa ni obstala niti v prvi ligi..