VIDEO: Kljub visoki uvodni zmagi v taboru zmajev ostajajo na realnih tleh: To je šele začetek dolge in zahtevne poti

Za nogometaši Olimpije je dobra uvodna prvenstvena predstava in zmaga proti Celju, ki bo dobila na veljavi le v primeru podobnih ponovitev v nadaljevanju državnega prvenstva. Trener zmajev Igor Bišćan si je lahko pošteno oddahnil, zavedajoč se dejstva, da bo za vse ideje, ki jih želi uvesti v igro Ljubljančanov, potreben še določen čas.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Zeleno-beli so po klavrni podobi v evropskih kvalifikacijah tokrat prikazali povsem drugačno igro in zasluženo vknjižili uvodne tri prvenstvene točke po zmagi s 3:1 nad moštvom Celja. Strateg Ljubljančanov Igor Bišćan ostaja na realnih tleh, saj se zelo dobro zaveda, da ena lastovka še ne prinese pomladi. Njegov trenerski rokopis bo viden šele čez čas, ko bo imel na voljo vse razpoložljive moči.

Olimpija - Celje - 10

Goran Brkić se je izkazal s pravo mojstrovino iz prostega strela. (Foto: Damjan Žibert)

Ni skrivnost, da se bo argentinskemu Slovencu Andresu Vombergarju v konici napada pridružil dozdajšnji odlični strelec velenjskega Rudarja Dominik Glavina, čeprav je Bišćan na včerajšnjem obračunu v Stožicah nekoliko presenetil s postavitvijo brez klasičnega napadalca. To vlogo je odlično odigral mladi ganski up Issah Abass. "Zadovoljen sem tako z igro kot z rezultatom. Po izpadu iz Evrope smo potrebovali kakovosten začetek prvenstva. Fantje so na najboljši način izpolnili moje želje in zahteve, tako da smo na koncu zasluženo zmagali. Zdaj se lahko v pozitivnem ozračju pripravljamo na naslednje tekme," je po visoki zmagi nad Celjani za uradno klubsko spletno stran dejal trener zmajev Igor Bišćan. "Mislim, da se je čutila pozitivna energija, želja skozi celo tekmo. Bili smo pripravljeni dati vse za pozitiven rezultat," je še pristavil mladi hrvaški strokovnjak na Olimpijini klopi.

Evrogol Gorana Brkića iz prostega strela v 42. minuti je zagotovo močno vplival na nadaljnji potek obračuna, ki so ga Ljubljančani v uvodnih petih minutah drugega polčasa dokončno prelomili v svojo korist. "Dosegli smo prvi gol v najboljšem trenutku. Iskreno verjamem, da je ta visoka zmaga realen odraz stanja na igrišču, ampak ne smemo dovoliti, da nas to ponese. Tekma je izpadla rutinska, toda mi smo pričakovali težko tekmo, kar je Celje v prvem polčasu tudi dokazalo," je za Olimpijino spletno stran izpostavil eden od junakov včerajšnjega obračuna v vrstah zeleno-belih Goran Brkić, ki ne želi, da bi njegovo moštvo po uvodni zmagi zajela nepotrebna evforija. "Vsak trening moramo oddelati maksimalno. Predani smo, dobro delamo, v slačilnici je zelo dobro vzdušje. Vsi smo zadovoljni, tako da ne bomo dovolili, da bi nas to poneslo. Zgodaj je še za veselje, saj nas čaka dolga sezona," je zaključil 26-letni srbski vezist.    
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 105
 
POVEMRESNICO 18.07.2017 19:40:09
Tudi slepa kura zrno najde.
ivan.z Doba 21.07.2017 19:08:38
Nimaš nič domišljije?! Bogi...
MaunelNeuer 29.07.2017 13:36:47
ti še manj
Več komentarjev