Prva liga Telekom Slovenije

Knapi imajo novega trenerja: velenjski Rudar prevzel Vanja Radinović

Velenje, 09. 01. 2017 20.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Pred petkovim začetkom priprav so pri velenjskem Rudarju oznanili, da so začeli sodelovanje z novim trenerjem članskega moštva. Knape, ki napovedujejo finančno sanacijo in prenovo mladinske šole, prvezema srbski strateg Vanja Radinović.

Rudarjeva mladinska šola naj bi v prihodnosti doživela več pozitivnih sprememb.
Rudarjeva mladinska šola naj bi v prihodnosti doživela več pozitivnih sprememb. FOTO: Aljoša Kravanja

V taboru velenjskega Rudarja za spomladanski del Prve lige Telekom Slovenije napovedujejo izboljšave na vseh ravneh. Člansko moštvo s 25 točkami trenutno drži sedmo mesto na lestvici, Velenjčani pa se želijo prebiti v zgornjo polovico lestvice. Na uradni spletni strani kluba so v ponedeljek zvečer tudi potrdili, da člane prevzema srbski trener Vanja Radinović, ki bo z varovanci v petek začel priprave na spomladanski del sezone. "Ekipo bo poizkušal pripeljati na mesta, ki vodijo v evropska tekmovanja," so o Radinoviću, ki je bil v beograjskem Partizanu pred leti pomočnik nekdanjemu trenerju Chelseaja in West Hama Izraelcu Avramu Grantu, zapisali Velenjčani.

Pri Rudarju za novo leto napovedujejo še "nadaljevanje finančne sanacije" in "nadaljevanje prenove mladinske šole", čemur bodo posvetili posebno pozornost. "Kljub velikemu zanimanju za nekatere igralce, si bomo prizadevali, da bo jedro moštva ostalo nespremenjeno," sporočajo iz Velenja.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

El Kapitano
10. 01. 2017 17.16
Velenje je igralo dobro, upam da tile ne bojo grobarji...
Ka pa mislis
09. 01. 2017 22.32
+3
Javornik je za vse tte doktor.