Prva liga Telekom Slovenije

Koprčani pred celjskim izzivom: 'Vrniti se na zmagovalna pota'

Koper, 13. 10. 2016 12.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Za Koprčane je reprezentančni premor prišel ob pravem času. Štiri tekme brez zmage in zgolj dve osvojeni točki sta pripeljali do zamenjave na trenerskem stolčku. Igor Pamić je zamenjal Milana Obradovića. Prvi izziv za hrvaškega strokovnjaka bo v nedeljo v Celju. Tekmo bomo od 16.35 prenašali na Kanalu A in VOYO.

V tem času so na treningu, kot trdijo na spletni strani kluba z Obale, že vidni sledovi dela Hrvata Igorja Pamića, pravi test pa prihaja v nedeljo, ko se bodo kozlički v Celju pomerili proti tamkajšnjemu prvoligašu. Celjani Koprčane pričakujejo po dveh zaporednih minimalnih zmagah nad Gorico in Aluminijem. Kljub temu so ostali pred dosedanjega trenerja Roberta Pevnika, nasledil ga je Igor Jovičević.

Tekmo 13. kroga PLTS med Celjem in Koprom bomo v nedeljo od 16.35 prenašali na Kanalu A in VOYO.
V nedeljo bomo, tudi s prenosom na Kanalu A in VOYO, spremljali debi trenerjev kar na obeh klopeh. Sodeč po delu na treningih se pričakuje drugačen Koper. Fantje delajo zelo dobro, v tem premoru so pozornost posvetili tudi boljši telesni pripravljenosti. Trener Pamić stremi k napadalni igri, s katero bi kozlički prihajali v več priložnosti kot do sedaj. Napadalec Kopra Jaka Štromajer spada med igralce, ki imajo največ izkušenj na slovenskih prvoligaških zelenicah. Z delom novega strokovnega štaba je, kot trdi za klubsko spletno stran, zadovoljen.

Andy Bara in Igor Pamić
Andy Bara in Igor Pamić FOTO: FC Koper

"Trener vsekakor prinaša novo energijo, kako bo vse skupaj videti na igrišču, pa bomo šele videli. Za zdaj potrebujemo predvsem mir in delo na dolgi rok. Dejstvo je, da ekipa ima potencial. Ima ga ogromno, o tem ni niti najmanjšega dvoma, a da bi ga razkrila v pravšnji meri in unovčila, mora imeti ustrezne pogoje. Skupaj s trenerjem. Res močno verjamem, da znova začenjamo mirnejše obdobje," je za uradno spletno stran koprskega prvoligaša povedal 33-letni Domžalčan. S trenutnim stanjem na lestvici ni zadovoljen, a verjame v boljše nadaljevanje. "Začetek prvenstva je bil obetaven, ohranjali smo stik z vrhom lestvice, na zadnjih štirih preizkušnjah smo pokazali premalo. Toda nič še ni izgubljenega. Tekem in točk je še veliko, postoriti je mogoče še marsikaj."

Koprčani so v medsebojnih srečanjih s Celjani zbrali več zmag, na zadnjem gostovanju na Areni Petrol pa so v lanski sezoni visoko izgubili.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

degenos
13. 10. 2016 12.47
+1
najbolj vsakmu po točko....bo najbolj za vse