Prva liga Telekom Slovenije

'Kot trener bi si želel precej močnejšega nasprotnika!'

Pula, 06. 02. 2016 19.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaši ljubljanske Olimpije so si z zmago nad avstrijskim nižjeligašem Zwettlom zagotovili dvoboj za tretje mesto na zimskem pokalu Istra. Trener Marko Nikolić je po zmagi s 4:0 poudaril, da bi osebno želel močnejšega tekmeca.

Medtem, ko so nogometaši Maribora šele pripotovali na intenzivne priprave v Turčijo, njihovi največji tekmeci, igralci ljubljanske Olimpije, počasi zaključujejo priprave na Hrvaškem. V Medulinu so se udarili z avstrijskim nižjeligašem Zwettlom in zmagali s 4:0, kar pomeni, da so se bodo z Zrinjskim iz Mostarja v nedeljo udarili za končno 3. mesto na turnirju. "Kot trener bi si želel precej močnejšega nasprotnika, a tako pač je. Priložnost za igro so zopet dobili mlajši nogometaši in nekateri posamezniki, ki se po dolgi odsotnosti počasi vračajo v poln trenažni proces. Kot sta v tem trenutku Antonio Delamea Mlinar in Julius Wobay," je po zmagi razmišljal novi trener zmajev Marko Nikolić, ki je pošteno premešal udarno enajsterico in priložnost za dokazovanje ponudil nekaterim mlajšim igralcem.

Marko Nikolić bo skušal pomagati zmajem do državnega naslova.
Marko Nikolić bo skušal pomagati zmajem do državnega naslova. FOTO: Miro Majcen

"Po drugi strani sem zadovoljen s pristopom in željo nekaterih mlajših fantov, ostale pa čaka še veliko dela. Če bi želeli, da bi tekma služila svojemu namenu, bi morali igrati proti bistveno močnejšemu nasprotniku. V nedeljo nas čaka še zadnja preizkušnja v hrvaški Istri, po vrnitvi v Ljubljano pa se začenja zadnja tretjina priprav na spomladanski del sezone," je za uradno spletno stran kluba še pristavil 36-letni srbski strokovnjak na klopi Olimpije.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

POVEMRESNICO
07. 02. 2016 10.27
+1
Ne vem sicer kako so igrali prvo tekmo. Vendar če igrajo ta tretje mesto predvidevam, da so izgubili. Tam je verjetno imel močnejšega tekmeca kot si ga sedaj želi. Kdo bi razumel take izjave. Samo filozofiranje.