Prva liga Telekom Slovenije

Bo Olimpiji uspelo zmagati? Krčani pravijo, da poznajo dobre in slabe lastnosti zmajev

Krško, 22. 04. 2017 11.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Na stadionu Matije Gubca bo v nedeljo gostovala ljubljanska Olimpija, ki še ni dosegla zmage v spomladanskem delu sezone. Nogometaši Krškega so dobro preučili slabosti in kvalitete tekmeca in pričakujejo pomembne tri točke.

Več videovsebin
  • Vrhunci tekme Domžale - Krško
    04:10
    Vrhunci tekme Domžale - Krško
  • Vrhunci tekme Olimpija - Radomlje
    04:38
    Vrhunci tekme Olimpija - Radomlje

Ljubljančani na ligaško zmago čakajo že od 4. decembra lani, ko so v domžalskem Športnem parku ugnali Radomlje. Olimpija je v zadnjem obdobju nanizala kup remijev, tudi nazadnje v Celju in so na tretjem mestu lestvice PLTS, Domžale na drugem mestu imajo dve točki več. Medsebojna statistika sezone gre na roko zmajem, zmagali so na dveh od treh tekem.

Olimpija bo na gostovanju v Krškem imela novo priložnost, da doseže prvo zmago v spomladanskem delu PLTS. Ne zamudite neposrednega prenosa tekme na Kanalu A ob 16.35.
Na prvi tekmi v Stožicah (3:1), nato v Krškem (1:2), na zadnji tekmi znova v Stožicah decembra lani pa sta se tekmeca razšla z remijem (1:1). Ravno Krčani so z omenjenim remijem pričeli to nesrečno serijo Olimpije brez zmage, ki traja že več kot štiri mesece.

Krško je na zadnji tekmi dobilo kar pet golov, v Domžalah so klonili s 5:3 in je na osmem mestu lestvice z 30 točkami. "Seveda poraz nikoli ni dobrodošel, vendar se je to zgodilo proti odlični ekipi Domžal. Domžale so izjemno neugodna ekipa proti kateri nismo odgovorili na najboljši način- še posebej na začetku tekme in zato žal izgubili," je za klubsko spletno stran dejal vezist Damir Sadiković na temo poraza, o načrtih pa je dejal: "V nedeljo je pred nami nov nasprotnik Olimpija. Vsi vemo, da se nahajajo v rezultatski krizi, vendar je Olimpija izredno kvaliteten nasprotnik. Tekmo bo potrebno odigrati na maksimalnem nivoju, s srčnostjo in željo, da jih premagamo in pridemo do novih točk. Nasprotnika smo dobro preučili, vemo kje so njihove dobre in slabe lastnosti. Na tekmo se dobro pripravljamo, vsi skupaj pričakujemo dobro tekmo in za nas tako pomembne tri točke."
Tekma v Krškem je pomembna za obe moštvi.
Tekma v Krškem je pomembna za obe moštvi. FOTO: Aljoša Kravanja

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tedoVV2HCmedo
22. 04. 2017 22.45
+1
Naj iz nuklearke poberejo nekaj plinov in jih spustijo pred odprtimi vrati Olimpijinega avtobusa. To jim bo dalo moč za boljšo igro
buenos1
22. 04. 2017 21.10
+2
dobrih še mi ne poznamo več
degenos
22. 04. 2017 18.26
-1
nč ni treba presenečenj ...važn da smo Domžale drugi
MaunelNeuer
22. 04. 2017 21.05
+1
če ne vsaj izenačite bo vaša prednost še nižja pred Gorico
VSEMOGO?NI1
22. 04. 2017 16.15
+6
boljši bi bil naslov: LAHKO OLIMPIJA PRESENETI KRŠKO.... vse ostalo kot zmaga krškega bo veliko presenečenje